Popular Post precog Posted February 13 Popular Post Posted February 13 6 minutes ago, JozoMujica said: Da, za decu je mnogo bolje ovako... ako neko kaze da je pogresno to sa pavlinom, ne znaci da automatski podrzava ovo. opet nisi skoncentrisan. 16
ToniAdams Posted February 13 Posted February 13 8 hours ago, precog said: I rastko pocesta je trebio svetsku politiku u tim godinama, deca su sasava. A dečak Vasa lokalnu 1
Popular Post *edited by mod Posted February 13 Popular Post Posted February 13 (edited) 15 minutes ago, JozoMujica said: Da, za decu je mnogo bolje ovako... Tako je. Postoje samo dve opcije. Ili kosovarenje i zadužbinarenje sa 13 ili ovi crossdresseri. Ko nije za jedno odmah je za drugo... Edited February 13 by *edited by mod 17
precog Posted February 13 Posted February 13 15 minutes ago, ToniAdams said: A dečak Vasa lokalnu Sta mislis da li bi vasa dobio rastka 1 na 1 na basketu?
Caligula Posted February 13 Posted February 13 1 hour ago, JozoMujica said: Da, za decu je mnogo bolje ovako... ... kao, ako nisi ovamo onda mora da si onamo
*edited by mod Posted February 13 Posted February 13 28 minutes ago, đorđe geprat said: kom đeneralu je posvećeno ovo sranje? Nekom komandantu sa Kosova koji i nije bio General. Doduše da pitaš šipkaše, sigurno ne bi rekli da je njemu 1
JozoMujica Posted February 13 Posted February 13 (edited) 1 hour ago, đorđe geprat said: kom đeneralu je posvećeno ovo sranje? Ako pitaš za ono što sam ja postavio, ovom. @*edited by mod@Caligula Imate primedbe što sam ono postavio na DOOM jer smatrate da nije za DOOM ili zato što me je na postavljanje podstakla "druga krajnost" (pričalo se o zloupotrebi dece)? Meni lično seksualizovanje dece predstavlja zlostavljanje sa kakvim pevanje crkvenih pesama nije uporedivo, ali dobro, svako ima svoje svejeistosti. Edited February 13 by JozoMujica 1 1
đorđe geprat Posted February 13 Posted February 13 (edited) još jedno pitanje pošto sam neupućen. gde se dešavala predstava na kome je pevano đeneralu. i, kada. stvarno nemam pojma @Jozo ne razumem Edited February 13 by đorđe geprat
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 1 hour ago, đorđe geprat said: kom đeneralu je posvećeno ovo sranje? potpukovniku veljku radenoviću, a događanje je bio u štark areni klasična mitomanija, a možda je i do rimovanja mada čisto sumnjam 1
warp Posted February 13 Posted February 13 40 minutes ago, JozoMujica said: Ako pitaš za ono što sam ja postavio, ovom. @*edited by mod@Caligula Imate primedbe što sam ono postavio na DOOM jer smatrate da nije za DOOM ili zato što me je na postavljanje podstakla "druga krajnost" (pričalo se o zloupotrebi dece)? Meni lično seksualizovanje dece predstavlja zlostavljanje sa kakvim pevanje crkvenih pesama nije uporedivo, ali dobro, svako ima svoje svejeistosti. U pravu si, deca su bezbedna od seksualizovanja od strane crkvenih lica...oh wait 4
đorđe geprat Posted February 13 Posted February 13 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: potpukovniku veljku radenoviću, a događanje je bio u štark areni klasična mitomanija, a možda je i do rimovanja mada čisto sumnjam iz wiki Quote Proveo je 1996. tri mjeseca u Beogradu, gdje je učestvovao u suzbijanju nereda. 3
namenski Posted February 13 Posted February 13 45 minutes ago, JozoMujica said: Ako pitaš za ono što sam ja postavio, ovom. Ovo nije general(ka) nego admiral(ka) 1 4
kud u maglu Simoviću Posted February 13 Posted February 13 1 minute ago, đorđe geprat said: iz wiki marisavtm
Recommended Posts