Sestre Bronte Posted January 31 Share Posted January 31 I koliko bi koštalo/trajalo da se testira 8 milijardi zemljana na sva živa antitela? valjda je jednostavnije da pelcujemo sve što mrda 1 Link to comment
Engineer Posted January 31 Share Posted January 31 Ne treba svi, samo oni koji spadaju u rizične grupe, ili oni koji nisu sigurni da li su i kada primili vakcine Link to comment
x500 Posted January 31 Share Posted January 31 Svojevremeno, 2011 godine, medicina rada i lekarka Nemica. Sremaju nas za pecalbu u Indiji i prave "konjski koktel" za sve u tom trenutku znane bolesti i barem 3 koje ce tek biti otkrivene. Cuje da sam iz Srbije - aha, pa vi svi iz Istocne Evrope imate hepatitis, onda krene sa raznim slovima ko lgbtqr++. Moramo da uradimo test na virus/antitela ... Mada ga bezveze radimo, vi ste svi zarazeni. Rezultat test - ja negativan! Prc Dvojica Nemaca pozitivna na neka slova. Sve u svemu dobio sam 2 konjske boce u razmaku od 3 nedeljen i "gulio" Indiju. 1 Link to comment
Sestre Bronte Posted January 31 Share Posted January 31 ja sam za sve, svi su rizična grupa ko odbije, streljanje 4 1 Link to comment
precog Posted January 31 Share Posted January 31 17 minutes ago, Braća Strugacki said: I koliko bi koštalo/trajalo da se testira 8 milijardi zemljana na sva živa antitela? valjda je jednostavnije da pelcujemo sve što mrda Ja sam pricao o Srbiji, morbilima i o generacijama koje se nisu vakcinisale mmr-om, vec prethodnom verzijom, a nisu odradili revakcinu. Nisam imao ambicije da resavam probleme vakcina za 8 milijardi ljudi. 1 Link to comment
Sestre Bronte Posted January 31 Share Posted January 31 znači seci uši krpi dupe rešenje Link to comment
precog Posted January 31 Share Posted January 31 Ok, u pravu si. Ajmo da vakcinisemo sve ljude, svim vakcinama, sutra. Link to comment
Shan Jan Posted January 31 Share Posted January 31 https://n1info.rs/biznis/linglong-repriza-indijski-radnici-dovedeni-u-polozaj-slican-ropskom/ Link to comment
ragasto Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Što je ovo dobro, sad možemo da kažemo da su Indijci nezahvalna stoka koja neće da radi. edit: ima li vesti o Šrilančanima koji voze u GSPu? Zanima me da li oni imaju bar malo bolje uslove Edited January 31 by ragasto 1 Link to comment
Radoye Posted January 31 Share Posted January 31 2 hours ago, x500 said: Cuje da sam iz Srbije - aha, pa vi svi iz Istocne Evrope imate hepatitis, onda krene sa raznim slovima ko lgbtqr++. Moramo da uradimo test na virus/antitela ... Mada ga bezveze radimo, vi ste svi zarazeni. Ovde u Kanadistanu moja gospoDZa se onomad raspitivala u travelers clinic za neke egzoticne destinacije, pa kao denge groznica, hepatitis kurci-palci pa sam joj onako iz zajebancije rekao da pita i za Balkan. Navodno kod nas osim hepatitisa takodje divlja i tifus. E sad, to sto ja nikad cuo za bilo koga da ga je zakacio tifus (barem izvan partizanskih filmova), ali valjda kanadsko ministarstvo zdravlja zna bolje od mene... 2 Link to comment
ultra plasticni Posted January 31 Share Posted January 31 da im javi da ovde imamo i vaske Link to comment
pt 2.0 Posted February 1 Share Posted February 1 3 hours ago, ragasto said: edit: ima li vesti o Šrilančanima koji voze u GSPu? Zanima me da li oni imaju bar malo bolje uslove Položaj im je takav da ne prestaju da melju telefonom dok voze i da promašuju stanice. Link to comment
Recommended Posts