Svemir Zeka Posted January 19 Posted January 19 25 minutes ago, Filozof manijak said: karikira Vučićive izjave o pređašnjim smrtnim slučajevima u fabrikama Aha, ne trujem se Vučićem pa ne znam.
Svemir Zeka Posted January 19 Posted January 19 20 minutes ago, Tihajeza said: i Brnabićkino citiranje Onion-a, o pogibiji jednog perača prozora svakih 7 sekundi. Za ovo znam...
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 161 radnik se otrovao. Nakon inicijalnih preko 100, malo provetrili i nastavili rad pa jos 50. Jebote, ovo su vesti iz neke pripizdene u Bangladesu pre 30 godina, ne znam da li smo ikada u istoriji imali vlast koja je ovako tretirala svoj narod. Nije me mrzelo, prosao sam nekoliko prvih strana Blica, Kurira, Informera, Politike i Vecernjih Novosti. Jedino ove zadnje novine su imale vest a i tu nije bila udarna. 6
I*m with the pilots Posted January 19 Posted January 19 I posle nije septicka jama, posto je u Tunguziji jos gore nego tu. 4
Popular Post gospa buba Posted January 19 Popular Post Posted January 19 (edited) a nije, pazi, vidi, gledaj, nije loshe u srbiji, nije tolilko loshe, ipak josh nije, nije dovoljno loshe, ipak je on, vidi pazi, otvorio te neke fabrike, dao ljudima neki posao, bilo kakav posao, rade ljudi, ljudi gledaju kakvu takvu sigurnost, pazi pa naravno da nece da glasaju za ove, pa da izgube sve, pa neka je i crkavica, pa dve takve kad udju u kucu ih, nije toliko loshe, nisu ljudi ochajni, ima ipak posao, radi se neki posao, ipak je on tu neshto uradio, on daje neshro ljudima, obezbedio je, vidi gledaj, nije loshe, samo da smo zivi i zdravi oh wait Edited January 19 by gospa buba 14 1
SNARC Posted January 19 Posted January 19 Sto bi rekli neki SNS ljudi koje znam - Kako je bre lose, vidis koliko narod putuje 5
jorma shparga Posted January 19 Posted January 19 U vreme komunizma jes bila pristojna plata, topli obrok, regres al` si opet morao sam da kupujes lepak ( a i kese su smatrane dragocenoscu do nekog trenutka). Sad mozda nema nabrojanih a nepotrebnih elemenata radnog paketa ali zato pakle za dz, ne mora ni za kesu da se cima ! Najstrasnije je sto debila kao sto su sefovi u Aleksincu nisu nikakva retkost i sto ih verovatno ima u svakoj drzavnoj ili SNS infected firmi i jedino sto sprecava da sve ode u 3 lepe je puka slucajnost... 1
Filozof manijak Posted January 19 Posted January 19 A ono, inspekcije i taj rad? To se ne odnosi na fabrike stranih investitora? 2 2
SNARC Posted January 19 Posted January 19 2 minutes ago, Filozof manijak said: A ono, inspekcije i taj rad? To se ne odnosi na fabrike stranih investitora? A sta taj inspektor nije covek..on nece da vozi nov auto (na kredit)..on ne treba da zivi u dedinoj izbi a ne u nekom finom stanu (kupljenom na kredit)..i da ode tu i tamo na neki Mikonos..ili bar Pefkohori (moze i to na kredit) I kako on da nastavi da radi kao inspektor i placa te rate ako se bavi svojim poslom ? 2
gospa buba Posted January 19 Posted January 19 nema usvijet ni jedan inspektor koji ima kredit i i dalje noramlno radi svoj posao. kod nas je sve pervertirano u besmisao a lopovluk normalizovan. mi bukvalno zivimo sve biblijske grejove ful tajm i super nam je 1
gospa buba Posted January 19 Posted January 19 ushlo nam na posao, ushlo u shkolu, sad ce i u kucu, ali nema veze. da bismo obezvredili socijalizam, jer smo morali poglasili smo da niko nikad nije radio nishta i nije radio nishta poshteno, nego su nam sve davali manu s neba, pa sad, kad smo pustili da se unishte svi mehanizmi koji prave preduslove da moze da se poshteno radi, a da se ne pogine na radnom mestu, nastavljamo u istom kljuchu, da nam se daje, ako gazda hoce. sad cemo da vidimo kakvi smo kod kuce, da li to i nije nasha kuca, jer nam je data miloshcu gospodara, pa neka je njegovi i nose, a mi cemo neshto neshto. da tuzimo sudu 6
Sestre Bronte Posted January 19 Posted January 19 mene sprdau kada pišem da smo izgubili svaku mogućnost da ljudi nauče kako da rade, zato što više nema firmi gubitaša, zastarelih tehnologija i izraubovane opreme
gospa buba Posted January 19 Posted January 19 (edited) 3 minutes ago, Braća Strugacki said: mene sprdau kada pišem da smo izgubili svaku mogućnost da ljudi nauče kako da rade, zato što više nema firmi gubitaša, zastarelih tehnologija i izraubovane opreme ne sme to da se kaze. a svakako ne tako, id napishi druge rijechi™ ed. da bi se preskochio tehnoloshki ciklus, mora da ima odakle da se skochi Edited January 19 by gospa buba
Recommended Posts