vememah Posted January 16 Posted January 16 Krajem '21. su se hvalili skorim otvaranjem novih pogona vojne industrije u Trajalu. novosti.rs/vesti/politika/1055156/siri-namenska-industrija-trajal-graditi-nove-pogone-proizvodnju-mina-raketnog-goriva-srbiji
jorma shparga Posted January 16 Posted January 16 34 minutes ago, 3opge said: govna smo najgora. apsolutno nista osim jebenih eksplozivnih stvari i oruzja ne znamo da napravimo pogresno glagolsko vreme umeli smo... sad smo realno na nivou kablova i nekog tekstila, ovo ostalo malo malo pa zajebemo nesto nacija u nestajanju! 2
Filozof manijak Posted January 16 Posted January 16 Meni nije normalno da tako mlade osobe rade na tako opasnom radnom mestu. 3
ragasto Posted January 16 Posted January 16 Neće ni ovo nigde: Drama u Nišu: Urušio se sprat zgrade u izgradnji, radnici ostali da stoje na armaturi 1
Svemir Zeka Posted January 16 Posted January 16 11 hours ago, makondo said: Davno je izvođen taj eksperiment, sad ne bi mogao da prođe "review of ethical committee for research". Al ovaj eksperiment je jedan od začetaka pozitivne psihologije (samo da se termin pozitivna psihologija ne razume kao termin life coach-eva, influencera, Hipstera i ostale menanžerije prodavaca magle). Jbg, teško je sad to objasniti. Provedem nekad po pola sata baveći se objašnjavanjem. Ima i opštepoznati exp s malim Albertom, tu objašnjavanje jedan čas: Objašnjenje neetičnosti ekperimentalnog izazivanja fobije i mogućnosti kontrauslovljavanja, sistematizacija
morgana Posted January 16 Posted January 16 ali govno vucevic koje pominje da je posao onog poginulog klinca eto pun rizika mogao je da kaze i jebiga learn to code 6
đorđe geprat Posted January 16 Posted January 16 11 hours ago, Shan Jan said: Mnoge stvari koje pomazu milionima ljudi danas su posledica neetickih eksperimenata. Meni je takodje zanimljiv onaj period u razvoju medicine kada su doktori radili uglavnom eksperimente sami na sebi, mnogi platili glavom, ne bi li dosli do neceg sto ce pomoci ljudskom rodu. da, naročito u kozmetici. i lajka u kosmosu. što nisu odmah spakovali gagarina nego kuče. i što nije putin uskočio naglavce u bure nego je ubacio onog kera.
Shan Jan Posted January 16 Posted January 16 8 minutes ago, đorđe geprat said: da, naročito u kozmetici. i lajka u kosmosu. što nisu odmah spakovali gagarina nego kuče. i što nije putin uskočio naglavce u bure nego je ubacio onog kera. Gagarinov let su vlasti cekale da se do kraja zavrsi kako bi objavili svoj uspeh. Toliko su bili sigurni da nista nece poci po zlu.
namenski Posted January 16 Posted January 16 Just now, Shan Jan said: Gagarinov let su vlasti cekale da se do kraja zavrsi kako bi objavili svoj uspeh. Toliko su bili sigurni da nista nece poci po zlu. E, bez zle namere , nemoj da pricas gluposti, obaska sto tvoja napomena nema ama bas nikakve veze sa odnosom prema eksperimentalnim zivotinjama...
Hamlet Strašni Posted January 16 Posted January 16 (edited) Ја бих сваког ко једе биљке или животиње које нису претходно умрле природном смрћу - од болести или старости - тужио за убиство и на доживотну робију. Edited January 16 by Hamlet Strašni 1 3 2
Svemir Zeka Posted January 16 Posted January 16 Ja se i dalje pitam zašto se niko ne seti ekperimentalnih ljudi beba dece 1
Shan Jan Posted January 16 Posted January 16 Secamo se svega samo je isuvise strasno i da se prica. Imas declassified CIA fajlove sa gomilom eksperimenata nad ljudima, ne preporucujem da se cita. Bukvalno je bilo gore nego sto su zamisljali u raznim horor filmovima. 1
Mel Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ja se i dalje pitam zašto se niko ne seti ekperimentalnih ljudi beba dece Pomenuh ja na prethodnoj strani neshto. Ovo shto Shan Jan pominje, ne zelim da chitam to, dosta mi je i ono koliko sam usput pokupila.
Recommended Posts