Блок_64 Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 Sve bi te roditelje pohapsio.Svakome kome je maloletno dete bilo na splavu iza ponoci,u aps odma. 4 1
Popular Post 3opge Posted December 24, 2023 Popular Post Posted December 24, 2023 ja bi sve te govnjive splavove potopio. ili jos bolje torpedirao 10 1
Djuro Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 12 hours ago, Блок_64 said: Sve bi te roditelje pohapsio.Svakome kome je maloletno dete bilo na splavu iza ponoci,u aps odma. Slazem se. (Pre toga, granicu punoletstva pomeriti na 25g.) 1 1 1
Shan Jan Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Granicu punoletstva pomeriti na to kada pocnu da zive bez mamice i tatice, dakle u Srbiji u proseku na 40 godina. 5 1 2 1
ToniAdams Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 10 hours ago, 3opge said: ja bi sve te govnjive splavove potopio. ili jos bolje torpedirao Ja bih napalm al ja sam uvek bio ekstreman 1 1
SNARC Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 12 hours ago, 3opge said: ja bi sve te govnjive splavove potopio. ili jos bolje torpedirao Jok more..ostavio takve kakve jesu..ali uveo obavezu da nakon 22h mogu da pustaju samo klasicnu muziku, citaju poeziju i odrzavaju knjizevne veceri na njima. Sami bise zatvorili i potopili. 1
bebaguza Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 4 hours ago, SNARC said: Jok more..ostavio takve kakve jesu..ali uveo obavezu da nakon 22h mogu da pustaju samo klasicnu muziku, citaju poeziju i odrzavaju knjizevne veceri na njima. Sami bise zatvorili i potopili. I da momci piju pivo (bezalkoholno), cure limunadu. 3 2
Popular Post Venom Posted December 26, 2023 Popular Post Posted December 26, 2023 Stavljam ovde jer mislim da je glavni problem sa društvom svuda sažet u par minuta. Rogan poliva po Bidenu kako niko neće glasati za njega, onda se gost uključuje da ne može ni da ga sluša jer je senilan, onda Rogan krene da imitira Bidena kako je rekao da je glavni problem u američkom ratu za nezavisnost bio što nisu imali aerodrome i na kraju mu njegov producent pusti klip da je to u stvari rekao Trump i... i ništa. Ljudi oblikuju činjenice po tome kako se osećaju, a ne obrnuto. Nisam našao klip bez komentara, ali sve se vidi u prva dva minuta 7 3
ragasto Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 https://nova.rs/vesti/drustvo/sastanak-sa-brnabic-trajao-sest-sati-zavrsen-bez-konkretnih-rezultata-poljoprivrednici-nezadovoljni/ Poljoprivrednici su opet izduvali, kako i dolikuje. Pre izbora nisu talasali i sad su, po navici, dobili kurac da izbiju oči. 7 1
Desmond Bojčinski Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Ajd što je kurac, još jače što je od čaleta 😁 7
vememah Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 On 19.12.2023. at 18:13, napadaj said: EPS hakovan, prodaju se nalozi zaposlenih na crnom tržištu. Reveal hidden contents https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5330910/eps-bio-meta-hakerskog-napada-sistem-i-podaci-bezbedni.html To se već duže vreme gura pod tepih, sad je izgleda dogorelo. 3
Frank Pembleton Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 Ortak koji radi u EDB (ne znam kako se to više zove) na poslovima tehničkih saglasnosti za priključenje već nedelju i više ide sporadično na posao javljaju mu "danas za sutra" da li da dolazi... On uopšte nije iznenađen, kaže da je tamo po tom pitanju rasulo ihahaj godina... Ja se sećam kad je bila korona bilo je razmišljanja da "radi od kuće" ali su uvideli sa skroz "bušni" i onda su ih maltretirali da dolaze "par-nepar" 😡
JozoMujica Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ortak koji radi u EDB (ne znam kako se to više zove) na poslovima tehničkih saglasnosti za priključenje već nedelju i više ide sporadično na posao javljaju mu "danas za sutra" da li da dolazi... On uopšte nije iznenađen, kaže da je tamo po tom pitanju rasulo ihahaj godina... Ja se sećam kad je bila korona bilo je razmišljanja da "radi od kuće" ali su uvideli sa skroz "bušni" i onda su ih maltretirali da dolaze "par-nepar" 😡 Kako to misliš "maltretirali" ako radiš svaki drugi dan za punu platu?
Filozof manijak Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 A šta se tačno desilo u EPS-u, ransomeware napad, ili nešto drugo?
Recommended Posts