December 24, 20231 yr Sve bi te roditelje pohapsio.Svakome kome je maloletno dete bilo na splavu iza ponoci,u aps odma.
December 25, 20231 yr 12 hours ago, Блок_64 said: Sve bi te roditelje pohapsio.Svakome kome je maloletno dete bilo na splavu iza ponoci,u aps odma. Slazem se. (Pre toga, granicu punoletstva pomeriti na 25g.)
December 25, 20231 yr Granicu punoletstva pomeriti na to kada pocnu da zive bez mamice i tatice, dakle u Srbiji u proseku na 40 godina.
December 25, 20231 yr 10 hours ago, 3opge said: ja bi sve te govnjive splavove potopio. ili jos bolje torpedirao Ja bih napalm al ja sam uvek bio ekstreman
December 25, 20231 yr 12 hours ago, 3opge said: ja bi sve te govnjive splavove potopio. ili jos bolje torpedirao Jok more..ostavio takve kakve jesu..ali uveo obavezu da nakon 22h mogu da pustaju samo klasicnu muziku, citaju poeziju i odrzavaju knjizevne veceri na njima. Sami bise zatvorili i potopili.
December 25, 20231 yr 4 hours ago, SNARC said: Jok more..ostavio takve kakve jesu..ali uveo obavezu da nakon 22h mogu da pustaju samo klasicnu muziku, citaju poeziju i odrzavaju knjizevne veceri na njima. Sami bise zatvorili i potopili. I da momci piju pivo (bezalkoholno), cure limunadu.
December 26, 20231 yr Popular Post Stavljam ovde jer mislim da je glavni problem sa društvom svuda sažet u par minuta. Rogan poliva po Bidenu kako niko neće glasati za njega, onda se gost uključuje da ne može ni da ga sluša jer je senilan, onda Rogan krene da imitira Bidena kako je rekao da je glavni problem u američkom ratu za nezavisnost bio što nisu imali aerodrome i na kraju mu njegov producent pusti klip da je to u stvari rekao Trump i... i ništa. Ljudi oblikuju činjenice po tome kako se osećaju, a ne obrnuto. Nisam našao klip bez komentara, ali sve se vidi u prva dva minuta
December 26, 20231 yr https://nova.rs/vesti/drustvo/sastanak-sa-brnabic-trajao-sest-sati-zavrsen-bez-konkretnih-rezultata-poljoprivrednici-nezadovoljni/ Poljoprivrednici su opet izduvali, kako i dolikuje. Pre izbora nisu talasali i sad su, po navici, dobili kurac da izbiju oči.
December 28, 20231 yr On 19.12.2023. at 18:13, napadaj said: EPS hakovan, prodaju se nalozi zaposlenih na crnom tržištu. Reveal hidden contents https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5330910/eps-bio-meta-hakerskog-napada-sistem-i-podaci-bezbedni.html To se već duže vreme gura pod tepih, sad je izgleda dogorelo.
December 28, 20231 yr Ortak koji radi u EDB (ne znam kako se to više zove) na poslovima tehničkih saglasnosti za priključenje već nedelju i više ide sporadično na posao javljaju mu "danas za sutra" da li da dolazi... On uopšte nije iznenađen, kaže da je tamo po tom pitanju rasulo ihahaj godina... Ja se sećam kad je bila korona bilo je razmišljanja da "radi od kuće" ali su uvideli sa skroz "bušni" i onda su ih maltretirali da dolaze "par-nepar" 😡
December 28, 20231 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ortak koji radi u EDB (ne znam kako se to više zove) na poslovima tehničkih saglasnosti za priključenje već nedelju i više ide sporadično na posao javljaju mu "danas za sutra" da li da dolazi... On uopšte nije iznenađen, kaže da je tamo po tom pitanju rasulo ihahaj godina... Ja se sećam kad je bila korona bilo je razmišljanja da "radi od kuće" ali su uvideli sa skroz "bušni" i onda su ih maltretirali da dolaze "par-nepar" 😡 Kako to misliš "maltretirali" ako radiš svaki drugi dan za punu platu?