Shan Jan Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 13 minutes ago, JozoMujica said: Kako je to što dve zamlate pokušavaju da se biju iako očigledno ne umeju Doom našeg društva? Ne dešava se drugde? Ne dešava sa oduvek? Snimak je više za Laugh. Ova mu se unosi u lice i dere, lik je odguruje toliko da pada, muz ulece u fajt i krece pesnicenje... kad se treci lik konacno ukljuci da ih razdvoji, zenska se vraca da se svadja sa likom kome je ogrebala auto, to sve dok njihovo dete sedi u kolima i gleda to. Jbg, meni je ovo slika danasnje Srbije. Nema vise nikog normalnog. 1
Djuro Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Jos bedniji i jos tuzniji su komentari: najvise ih vredjaju onako ”predsednicki”, bas srpski - nazivajuci ih devojcicama. U svemu je najstrasnije to, sto danas u srbiji nema veceg ponizenja no biti nazvan devojcicom. sramota. 9
gospa buba Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 51 minutes ago, Djuro said: Jos bedniji i jos tuzniji su komentari: najvise ih vredjaju onako ”predsednicki”, bas srpski - nazivajuci ih devojcicama. U svemu je najstrasnije to, sto danas u srbiji nema veceg ponizenja no biti nazvan devojcicom. sramota. to je potpuno u skladu sa ovom skarednom reklamom za pare koje daju za novorodjenchad (koju sam videla juche, ne pitajte zashto) gde dva bilmeza u birtiji imaju jedan troja drugi chetvoro, aleksandar lichno im objashnjava koliko para se dobija za dvoje troje chetvoro i ovaj sa troje skache od stola i trchi kuci da jebe. ne bash tim rechima, ali veoma prostachki. nema veze takav smo narod ustani tito iz groba da polegamo 7 2
JozoMujica Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Jbg, meni je ovo slika danasnje Srbije. Nema vise nikog normalnog. Aman, ljudi su se oduvek tukli, verovatno i mnogo češće nego danas i tuku se u celom svetu podjednako, kakve veze ima Srbija. 1
morgana Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 porfirije ponovo drzi predavanje u studentskom gradu. valjda trazi gdje ce da posadi vec pominjanu crkvu. eto nek srusi dksg, taman, pa tu.
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 8 minutes ago, morgana said: porfirije ponovo drzi predavanje u studentskom gradu. valjda trazi gdje ce da posadi vec pominjanu crkvu. eto nek srusi dksg, taman, pa tu. Jel rek'o za Mirotica nesto ?
Stela Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ne znam koliko su ta njegova predavanja uopste posecena od strane studenata ..nista me ne bi cudilo. Ali u DKSG
morgana Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 12 minutes ago, SNARC said: Jel rek'o za Mirotica nesto ? evo ne znam
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 8 minutes ago, morgana said: evo ne znam Jel pričaš sa akcentom ovo "znam"? 2
morgana Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 minute ago, Milošica said: Jel pričaš sa akcentom ovo "znam"? a da cus 2
jorma shparga Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 hour ago, morgana said: porfirije ponovo drzi predavanje u studentskom gradu. valjda trazi gdje ce da posadi vec pominjanu crkvu. eto nek srusi dksg, taman, pa tu. Pre ce biti da juri kapilarne glasove, gad bradati...
morgana Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 ma skandalozno je kakogod, a gradnja crkve u studentskom gradu jeste pominjana nedavno
vememah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) Obrisano, kasno video da se o tome već diskutuje ovde. Edited December 3, 2023 by vememah 1
Eleniko Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 za sve što se nije desilo, pogledajte da li ima u grčkoj i desiće se ako nema - neće 1
Valk Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 hours ago, SNARC said: Jel rek'o za Miketica nesto ? 3
Recommended Posts