slepa živana Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 On 12. 11. 2023. at 17:20, Sara said: Kakva tu moze da bude saradnja? 2 hours ago, Shan Jan said: Ni jedna boja ne cini da imas osecaj vise prostora od bele. Pomaze i manje namestaja i vise ogledala a i par kvadrata više čini čuda 3
Ratamahatta Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Meni se soba povecala jednom kad sam smrsao 10 kila 6
Svemir Zeka Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 hours ago, Shan Jan said: Ni jedna boja ne cini da imas osecaj vise prostora od bele. Prostor je precenjen.
gospa buba Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 hours ago, Shan Jan said: Ni jedna boja ne cini da imas osecaj vise prostora od bele. Pomaze i manje namestaja i vise ogledala kakva ogledala greshniche!!! 1 4
Shan Jan Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Pa pitali ste kako da prostor izgleda veci ne da vam vise prija. I meni ogledalo u kupatilu prikazuje samo glooovu 1
đorđe geprat Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 6 hours ago, gospa buba said: kakva ogledala greshniche!!! pročitao sam negde jednom zašto se u liftovima montiraju ogledala. piše da je to zbog klaustofobije, meni se čini da je da proveriš da li je fleka na odeći ili slina ispod nosa.
Shan Jan Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 https://www.blic.rs/vesti/hronika/detalji-upada-u-dzamiju-u-beogradu-uleteo-u-dvoriste-vicuci-kako-sve-muslimane-treba/twenrc7 Polako ova nakaradna verzija tradicionalizma koju nam guraju SPC, razne Zavetnice, Dveri , new age cetnici i antivakseri dolazi na naplatu. Siguran sam da vrhovni vodja trlja ruke, jedva ceka da postane zastitnik srbstva i da ga niko ne pita sto je drzava go q. 1
Hamlet Strašni Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Mada ovo može da ima veze i sa Palestinom/ Izrelom. Ovo je očigledno lud čovek. 2
omiljeni Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 16 hours ago, Svemir Zeka said: Prostor je precenjen. Marijana Mateus je to najbolje opisala 2 4
Shan Jan Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 https://www.instagram.com/p/CzpP45BMukw/?igshid=MTNnYmkxZGdqNmxkZQ== 1
vememah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Nemanja Šarović na Tviteru: Quote Данијелу Радићу, власнику КТВ Зрењанин ЈУЧЕ СУ ОДВРНУТИ СВИ ШРАФОВИ НА ОБА ТОЧКА СА ДЕСНЕ СТРАНЕ КОЛА! Данима је изложен ОЗБИЉНИМ ПРЕТЊАМА ПО ЖИВОТ И ЗДРАВЉЕ од стане локалних криминалаца, напредњачких батинаша јер "ради то што ради"! У суботу му је ПОЛИЦИЈА НАПРАВИЛА САЧЕКУШУ СА ПЕТ ВОЗИЛА И 14 ПОЛИЦАЈЦА као да је Пабло Ескобар!? "Рутинска" контрола је трајала дуже од пола сата, тестиран је на алкохол и наркотике, оба теста су била негативна! КТВ ЗРЕЊАНИН ЈЕ ЈЕДИНА ЛОКАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА КОЈУ НИЈЕ КУПИЛА СНС БАГРА! ЈЕДИНА телевизија у Србији на којој су 30 година свима отворена врата, поготово опозицији којој су сва друга врата затворена! Бројни функционери СНС нудили су брда и долине да КТВ Зрењанин купе или да приволе власнике да промене уређивачку политику, нису успели. Различити притисци и претње трају годинама и то није ништа ново, али ово што сада раде је превршило сваку меру! Превише је жртава режима Александра Вучића, ПОДИГНИМО ГЛАС ДОК НЕ БУДЕ КАСНО! ПОДРШКА ЗА КТВ ЗРЕЊАНИН! Izvor: twitter.com/NemanjaSarovic/status/1724691288300085439 Edited November 15, 2023 by vememah 3 2
bebaguza Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Protesti zbog naselja Vojvode Vlahovića i Stepe Stepanovića u Beogradu | Info | Beograd na Mondu (mondo.rs) 1
Mel Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 25 minutes ago, bebaguza said: Protesti zbog naselja Vojvode Vlahovića i Stepe Stepanovića u Beogradu | Info | Beograd na Mondu (mondo.rs) To sa Stepom je jedan od skandala SNSa. Bukvalno iz inata nece da im daju dodatnu shkolu i vrtic. Crkvu su hteli da prave ali vrtic i shkola ni sluchajno.
omiljeni Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 ja pročitao "to sa stepmom je 1 od skandala snsa" poletio da kliknem link i onda se samo smorio od komunalnih tema. reportovani za clickbait 5
Recommended Posts