Popular Post dillinger Posted November 12, 2023 Popular Post Posted November 12, 2023 Vaistinu, ne postoji slikovitiji prikaz poraza ovog drustva. 10 3
Sara Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 21 minutes ago, slepa živana said: Kakva tu moze da bude saradnja?
slepa živana Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 6 minutes ago, Sara said: Kakva tu moze da bude saradnja? učenici će pisati sastave o hilandaru i praviti promotivne kratke filmove a zauzvrat će ići u posetu tamo maloletnici u inostranstvu na milost i nemilost popovima. to zvuči krajnje nebezbedno. 1
Popular Post gospa buba Posted November 12, 2023 Popular Post Posted November 12, 2023 2 hours ago, slepa živana said: učenici će pisati sastave o hilandaru i praviti promotivne kratke filmove a zauzvrat će ići u posetu tamo maloletnici u inostranstvu na milost i nemilost popovima. to zvuči krajnje nebezbedno. sreca pa zene ne idu 4 14
Djuro Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 3 hours ago, Sara said: Kakva tu moze da bude saradnja? procitah “kakvih tu moze da bude sranja?”
jorma shparga Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 3 hours ago, slepa živana said: učenici će pisati sastave o hilandaru i praviti promotivne kratke filmove a zauzvrat će ići u posetu tamo maloletnici u inostranstvu na milost i nemilost popovima. to zvuči krajnje nebezbedno. U najavi korenovanje i vadjenje korena... Kubnog... Jbg jace je od mene 1
Sara Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 (edited) 16 minutes ago, Djuro said: procitah “kakvih tu moze da bude sranja?” To cemo izgleda tek da vidimo😂 Edit, zapravo, uopste nije smesno😟 Edited November 12, 2023 by Sara 3
Mel Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 1 hour ago, gospa buba said: sreca pa zene ne idu Morala sam da razmislim zashto zene ne idu. Ispala sam iz lajfa skroz.
đorđe geprat Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 4 hours ago, Sara said: Kakva tu moze da bude saradnja? matematička gimnazija? da je u pitanju neka zanatska škola bilo bi mi jasno. da im pomognu u radovima u manastiru. ne vidim način.
aram Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 objasnio bi vam Pahomije samo da ste nešto mlađi 1
jorma shparga Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 17 hours ago, aram said: objasnio bi vam Pahomije samo da ste nešto MNOGO mlađi 1
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 20 hours ago, Mel said: Morala sam da razmislim zashto zene ne idu. Ispala sam iz lajfa skroz. - Mogli biste da ofarbate ove zidove u neke razlicite boje, izgledalo bi kao da imate vise prostora..i zavese ove, stavite malo krace, zivnulo bi sve..Namestaj ovaj vam bas nije nikakav, odaje utisak sirotinje...Kada ste pobogu poslednji put oprali te haljine koje nosite, uzas..E a da vam ispricam sto je moja kuma uzela tepih na rasprodaji, pazi pere se u ves masini... Zbog ovoga. 2 1
Mel Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 9 minutes ago, SNARC said: - Mogli biste da ofarbate ove zidove u neke razlicite boje, izgledalo bi kao da imate vise prostora..i zavese ove, stavite malo krace, zivnulo bi sve..Namestaj ovaj vam bas nije nikakav, odaje utisak sirotinje...Kada ste pobogu poslednji put oprali te haljine koje nosite, uzas..E a da vam ispricam sto je moja kuma uzela tepih na rasprodaji, pazi pere se u ves masini... Zbog ovoga. Laz i prevara. Nema takvog tepiha.
Shan Jan Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Ni jedna boja ne cini da imas osecaj vise prostora od bele. Pomaze i manje namestaja i vise ogledala 1 1
Milošica Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 minutes ago, Shan Jan said: Ni jedna boja ne cini da imas osecaj vise prostora od bele. Pomaze i manje namestaja i vise ogledala Ne zezaj 1
Recommended Posts