Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

1 hour ago, jms_uk said:

Jel  to neki dres kod za ovu profesiju da svi nose helanke ili dva broja manje pantalonice?  Pitam onako, zanatiželje radi.

I zašto svi hodaju upolje???

sta rade ovi imbecili, sta je cilj?

ajmo braco... na kosovo

u svakom kaficu gde su bili nigde nikoga...

Edited by Mr.Mxyzptlk

12 minutes ago, morgana said:

sta rade ovi imbecili, sta je cilj?

Reklamiraju se, traže jači angažman, prerasli su ligu u kojoj su, a čuli su da se igrači najbolje prodaju preko youtube snimaka... :fantom:

Prva tri lika su po nacinu kako se krecu igrali orke u gospodarima

13 minutes ago, radisa said:

Reklamiraju se, traže jači angažman, prerasli su ligu u kojoj su, a čuli su da se igrači najbolje prodaju preko youtube snimaka... :fantom:

aha, jasno. cekaju talent skauta.

Ko je snimatelj ovog ekskluzivnog sadržaja? Učinilo mi se da u jednom trenutku čujem ženski ili dečiji glasić.

On 10. 6. 2021. at 15:59, eumeswil said:

Beograd, dok je DJB još bio živ. Ulazim u jedan novobeogradski blok... tamo predškolci slušaju Zemlju, a mamike se pucaju najfinijim molijem. Nema više tog post pank arta. Došli su seljaci osmaci, sjebali žardinjare i oduzeli nam peak đinđićizma. Srećom, duh beogradski živeće sve dok imamo nove mlade ljude poput PPP podmlatka.

On 2. 11. 2023. at 1:13, Klara said:

Što se tiče današnje dece, omladine i pljuvačine na njihov račun, gledaj ovamo, moliću lepo :sleep:

Ima nade.;)

3 hours ago, villiem said:

Prva tri lika su po nacinu kako se krecu igrali orke u gospodarima

Jedan je Gospodar :mad:

9 hours ago, jms_uk said:

Ovaj lik u kožnjaku glumi ludilo, a tri puta iščašio rame dok je podesio jaknu. 

Pusten nashville manifest u javnost. ubica prezire belu porodicu iako je i sam(a) bela. Ozbiljan mentalni poremecaj. Znam da se nece desiti ali volela bih da znam koliko su (medikamenti) terapije fizioloski uticale na ovakvo agresorsko ponasanje. 

F-uTFmfWgAAVJBY?format=jpg&name=large