Klara Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Što se tiče današnje dece, omladine i pljuvačine na njihov račun, gledaj ovamo, moliću lepo 1 2 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 ако икако могу особине личности да се припишу генерацији, онда би овој приписао себичност, па десет места празних ја, ја, ја ми не постоји не мислим искључиво на ове са снимка, ал ми је послужило као илустрација 2 1
Klara Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) A ja baš nemam takav utisak, ako ćemo ozbiljno. Mislim da su pozitivni primeri brojniji, ali ovi negativni su glasniji, agresivno i senzacionalistički nametljivi. Ne pojmim sebičluk današnjih generacija kada se setim koliko je dece kroz svoj trud i umeća prikupilo novac za lečenje bolesnih drugova i drugarica. Skoro je jedna mlada devojka zajedno sa Fakultetom društvenih nauka pomogla starijem pesniku, Radovanu Topreku iz Doboja, da rasproda svoje knjige na Sajmu. Nemojte generalizovati i biti preoštri prema mladima, šta vam je. : D Edited November 2, 2023 by Klara 4
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ja imam utisak da mladi prosto ne postoji strukture i drustvene norme koliko smo mi nego biraju neko svoj put. Pretpostavljam da je to posledica globalizovanog drustva i lakoce menjanja za koga i u kojoj zemlji radis. @Milošica ajd daj nam malo insight u vas mlade.
JozoMujica Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 20 minutes ago, Shan Jan said: Ja imam utisak da mladi prosto ne postoji strukture i drustvene norme koliko smo mi nego biraju neko svoj put. Ko je u mladosti poštovao strukture i društvene norme, nije ni imao neku mladost. 6 1
Ratamahatta Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 On 1. 11. 2023. at 0:54, warp said: Neverovatna mi je samo jedna stvar...Da li ste svesni da bukvalno svaka generacija kada dođe u srednjovečnity od antičke Grčke do danas ponavlja dve, tri iste rečenice o mladima (govna) danas ? Svi bitni kreatori naše ili svetske propasti rođeni su između 1940te i 1980te, ovi mlađi baš treba da se potrude da ih nadmaše.. Jedino im ostaje da pritisnu the dugme sve ostalo smo mi i generacije naših roditelja zasrali... Fala kurcu da se neko setio 1
Sara Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Svako zna da je prvi znak starosti kad mladi pocnu da budu govna 5 4
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) U to ime nasao sam savrsenu rec koja opisuje moje stanje vec neko vreme - jaded. Edited November 2, 2023 by Shan Jan 1 2
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Koliko ih bole q sto ih snimaju. Znaju da su zasticeni i da mogu da rade sta hoce. 2
radisa Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 20 minutes ago, Shan Jan said: Koliko ih bole q sto ih snimaju. Znaju da su zasticeni i da mogu da rade sta hoce. Pa oni sami sebe snimaju, ako dobro kontam... 2
SNARC Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Promotivni snimak...da ne kazem, promidzbeni program 6
radisa Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, SNARC said: Promotivni snimak...da ne kazem, promidzbeni program Pa da, promocija, da se zna ko su likovi... Pola beograda reketiramo™... Da li tužilaštvo ima dovoljno indicija da pokrene neku istragu, posle ovog snimka? Edited November 2, 2023 by radisa 1 1
Popular Post nera Posted November 2, 2023 Popular Post Posted November 2, 2023 13 hours ago, Shan Jan said: U to ime nasao sam savrsenu rec koja opisuje moje stanje vec neko vreme - jaded. 4 2 4
Recommended Posts