Milošica Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Just now, aram said: ček, i ti beše mladi? Ja jesam govno, ali pričam generalno o toj temi. 3 3 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 14 minutes ago, Braća Strugacki said: ko su autoriteti, tu sam malo izgubio nit izlaganja profesori u školi npr Link to comment
Jimmy Kowalski Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Sve je lepo o nasoj propasti objasnio cika brka. Link to comment
Filozof manijak Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 12 minutes ago, Braća Strugacki said: pa ti koji ih obrazuju su naša generacija, uslovno rečeno, a ne njihova za sada nisu ništa bitno zasrali, za razliku od generacija koje su prisutne ovde Ih, ima vremena, nemojmo trčati pred rudu Link to comment
Sestre Bronte Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Just now, Filozof manijak said: profesori u školi npr u moje vreme je možda 20% profesora imalo autoritet, u školi koja je bila gistro džigi bau skoro sam gledao neku glupost gde amički profesor kaže američkom učeniku - ako ne buddeš učio bićeš đubretar znači biću bolje plaćen od tebe lol roflmao tako da nisu mladi krivi za rušenje tih autoriteta 3 Link to comment
namenski Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Nemaju vaspitaci veze s tim: oni su postali deo sistema, legli na rudu, kamufliraju se, a i sistem ih kamuflira u inflaciju novih vaspitackih tehnologijatm, prividnim napretkom koji se manifestuje razmozavanjem raznoraznih empatija , beskrajnim raspravama o nebitnom, jednom recju zamlacivanjem koje vodi ili je vec dovelo do ubivanja vaspitanja/obrazovanja i stancovanja individua koje su sve podloznije svakoj vrsti manipulacije... 2 1 Link to comment
Sestre Bronte Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Just now, Filozof manijak said: Ih, ima vremena, nemojmo trčati pred rudu možda budu gori od tvoje i moje generacije, ali to je šbbkbb tema Link to comment
Eleniko Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 On 10.10.2023. at 12:33, vememah said: ko bi reko da dokona isto ne razlikuje čirilicu i latinicu, kao i panduri 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 12 minutes ago, Braća Strugacki said: u moje vreme je možda 20% profesora imalo autoritet, u školi koja je bila gistro džigi bau skoro sam gledao neku glupost gde amički profesor kaže američkom učeniku - ako ne buddeš učio bićeš đubretar znači biću bolje plaćen od tebe lol roflmao tako da nisu mladi krivi za rušenje tih autoriteta U moje vreme, druga polovina devedesetih, gimnazija, nismo smeli da zucnemo profesorima, a jedan šaljivdžija kojie je prenkovao razrednu je ekspresno izbačen iz škole. Mi smo još strahovali od nekih kazni i posledica Link to comment
Sestre Bronte Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 to ne znači da su bili autoritet Link to comment
radisa Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: U moje vreme, druga polovina devedesetih, gimnazija, nismo smeli da zucnemo profesorima, a jedan šaljivdžija kojie je prenkovao razrednu je ekspresno izbačen iz škole. Mi smo još strahovali od nekih kazni i posledica Prva polovina 90ih, moj drugar državni prvak iz fizike, izbačen iz gimnazije, jer je svašta rekao profesorici engleskog... U mojoj generaciji, isto u prvoj polovini 90ih je izbačeno iz gimnazije 6-7 ljudi zbog falsifikovanja lekarskih opravdanja... Mislim da se to sad više ne može desiti... Link to comment
Svemir Zeka Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Tačno. Jer svaku moguću meru opstruiraju oni koji predstavljaju školu. Ko je tu odgovoran? 1 Link to comment
Sestre Bronte Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 kapitalizam, naravno 2 1 Link to comment
Recommended Posts