Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

po viđenju jebote bog ko još tako govori

6 hours ago, morgana said:

Screenshot_2023-10-23-15-25-24-087_com.android.chrome.thumb.jpg.7a317301f68d98a5799ecbd378932a5e.jpg

tema molitva :rolf:

da me ne mrzi da napravim kampanju na netu da mu navučem fanove marije šerifović na nastup

ovo isto ko kad je jara ribnikar u sred bombardirunga organizovala polaznike transcendentalne meditacije da obaraju nato avione putem levitiranja

ma ovo je van pameti. sta nije dovoljan visegodisnji crkveni ciklus u domu omladine, kao slikovnice maja, crkva i film, crkva i psihologija, crkva putuje avionom, crkva na jedrenju

sta je sljedece uopste

1 hour ago, morgana said:

crkveni ciklus u domu omladine

Šta bre?

1 hour ago, slepa živana said:

po viđenju jebote bog ko još tako govori

tema molitva :rolf:

da me ne mrzi da napravim kampanju na netu da mu navučem fanove marije šerifović na nastup

ovo isto ko kad je jara ribnikar u sred bombardirunga organizovala polaznike transcendentalne meditacije da obaraju nato avione putem levitiranja

Pa jel nismo oborili neke avione? I to nevidljive. Snagom uma sve se moze. Bese i ona grupa sa Spasojem Vlajicem (nesto 69 u nazivu), sigurno su i oni imali udela u tome..

2 hours ago, slepa živana said:

Ona je bar nešto radila, nije se zajebavala ko ti. :fantom:

13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Najveća istina ikad. 

• Popular Post

Apsolutno tacno. Sami se ne mozemo sahraniti, morace oni, nema ko drugi..

0_rodney.jpg

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Apsolutno tacno. Sami se ne mozemo sahraniti, morace oni, nema ko drugi..

Niko neće ostati nesahranjen, nema brige

5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

Moj najmlađi kolega je rođen 1999. i vrlo je vredan i kulturan.

Doduše, on ne spada u te bezobrazne koji su rođeni 2000. i kasnije.

Najgori su ovi 2000-ci, dal zbog stresa od milenijumske bube ili nekih bubica u glavi  Bob te pipa.

• Popular Post

svi su idioti, i oni pre 2000 i oni posle

• Popular Post
1 hour ago, mlatko said:

Najgori su ovi 2000-ci, dal zbog stresa od milenijumske bube ili nekih bubica u glavi  Bob te pipa.

kaže juče meni jedan od njih, za neku ženu koja rođena 1960, bakica... ja u čudu, bakica?! kaže, pa tu, pred smrt!

mi smo za njih mrtvozornički kapital

11 hours ago, morgana said:

ma ovo je van pameti. sta nije dovoljan visegodisnji crkveni ciklus u domu omladine, kao slikovnice maja, crkva i film, crkva i psihologija, crkva putuje avionom, crkva na jedrenju

sta je sljedece uopste

crkva i delfin