slepa živana Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 po viđenju jebote bog ko još tako govori 6 hours ago, morgana said: tema molitva da me ne mrzi da napravim kampanju na netu da mu navučem fanove marije šerifović na nastup ovo isto ko kad je jara ribnikar u sred bombardirunga organizovala polaznike transcendentalne meditacije da obaraju nato avione putem levitiranja 1 5 Link to comment
morgana Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 ma ovo je van pameti. sta nije dovoljan visegodisnji crkveni ciklus u domu omladine, kao slikovnice maja, crkva i film, crkva i psihologija, crkva putuje avionom, crkva na jedrenju sta je sljedece uopste 1 1 Link to comment
aram Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, morgana said: crkveni ciklus u domu omladine Šta bre? Link to comment
Jimmy Kowalski Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, slepa živana said: po viđenju jebote bog ko još tako govori tema molitva da me ne mrzi da napravim kampanju na netu da mu navučem fanove marije šerifović na nastup ovo isto ko kad je jara ribnikar u sred bombardirunga organizovala polaznike transcendentalne meditacije da obaraju nato avione putem levitiranja Pa jel nismo oborili neke avione? I to nevidljive. Snagom uma sve se moze. Bese i ona grupa sa Spasojem Vlajicem (nesto 69 u nazivu), sigurno su i oni imali udela u tome.. 1 Link to comment
JozoMujica Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 2 hours ago, slepa živana said: ovo isto ko kad je jara ribnikar u sred bombardirunga organizovala polaznike transcendentalne meditacije da obaraju nato avione putem levitiranja Ona je bar nešto radila, nije se zajebavala ko ti. 2 Link to comment
Mil@n Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: Najveća istina ikad. 1 1 Link to comment
Popular Post Jimmy Kowalski Posted October 23, 2023 Popular Post Share Posted October 23, 2023 Apsolutno tacno. Sami se ne mozemo sahraniti, morace oni, nema ko drugi.. 4 15 1 Link to comment
Time Crisis Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Apsolutno tacno. Sami se ne mozemo sahraniti, morace oni, nema ko drugi.. Niko neće ostati nesahranjen, nema brige 1 2 Link to comment
Tihajeza Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: Moj najmlađi kolega je rođen 1999. i vrlo je vredan i kulturan. Doduše, on ne spada u te bezobrazne koji su rođeni 2000. i kasnije. 6 Link to comment
mlatko Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Najgori su ovi 2000-ci, dal zbog stresa od milenijumske bube ili nekih bubica u glavi Bob te pipa. 1 Link to comment
Popular Post Sestre Bronte Posted October 24, 2023 Popular Post Share Posted October 24, 2023 svi su idioti, i oni pre 2000 i oni posle 2 10 1 Link to comment
Popular Post slepa živana Posted October 24, 2023 Popular Post Share Posted October 24, 2023 1 hour ago, mlatko said: Najgori su ovi 2000-ci, dal zbog stresa od milenijumske bube ili nekih bubica u glavi Bob te pipa. kaže juče meni jedan od njih, za neku ženu koja rođena 1960, bakica... ja u čudu, bakica?! kaže, pa tu, pred smrt! mi smo za njih mrtvozornički kapital 3 15 Link to comment
Frile Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 11 hours ago, morgana said: ma ovo je van pameti. sta nije dovoljan visegodisnji crkveni ciklus u domu omladine, kao slikovnice maja, crkva i film, crkva i psihologija, crkva putuje avionom, crkva na jedrenju sta je sljedece uopste crkva i delfin 3 Link to comment
Recommended Posts