Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Jednostavno ima losih ljudi koje treba tuci kad ne postoji drugi nacin. 

• Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

809

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

juce sam video takvo ludjenje na autoputu opet. lik u renou propustio neki krs od dzipa a onda ga jurio dok je preticao po zaustavnoj druge u sporijoj traci. toliko je vozio levo desno da sam mislio da ce da se zakuca u nekoga, cak otvarao i vrata. jbt koji mandrili su sve medju nama. 

dobro da sam im se sklonio na vreme..

• +1 1
Posted

Mucenik :sad: :)

Mada ima nekog uvrnutog smisla.
Rusima se preti kuci, ko pa preti «nama» mislim kao pojedincima.

Posted
53 minutes ago, morgana said:

Screenshot_2023-10-23-15-25-24-087_com.android.chrome.thumb.jpg.7a317301f68d98a5799ecbd378932a5e.jpg

Ovo je bas za "no comment" 

• +1 1
Posted

Joj, što bi bilo kul da ga žene iz publike upitaju da li i dalje vrišti i plače od muke jer ga žene-jadnice-bede jedne-bre ugrožavaju.

• +1 3
Posted
56 minutes ago, Lucia said:

Ovo je bas za "no comment" 

pa odakle bradonja dolazi moze lako i do "Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje  - opšta tema" da dobaci :ph34r:

• +1 1
Posted (edited)

Ne, ovo je bilo posle pucnjave u Užicu, piše u članku linkovanom u tvitu.

Edited by vememah
Posted

Ja reko' ista ekipa... ništa me ne bi začudilo

Posted

IMG_20231023_202221.thumb.jpg.e391ea9001c387d7182a593d2ca455fe.jpg

na zidu pise 'ubiti aidu corovic po vidjenju'

• +1 2
Posted
On 9. 10. 2023. at 22:10, gospa buba said:

u rvata je seizmoloshka sluzba na geofizichkom odseku prirodoslovno matematichkog fakulteta u zagrebu. verovatno je slichna putanja, pa ce tako i kod nas, neki coshak u nekoj prirodoslovnoj shupi. cenim da je narodu nebitno, gospod ljulja, gospod ljulja negde drugde, prema sopstvenom slozenom planu i nema tu mi shta.

verovatno cemo morati uskoro da ukinemo sve shto ne donosi direktan profit i ne sluzi gospodaru, pa da provedemo jedno 50-100 godina u neprosvecenom mraku, opet, do nekog sledeceg dolazenja iz dupeta u glavu, pa cemo videti. a svakako ce tokom tog perioda neko sa vishe mozga preuzeti staranje o nama, tako da u biti i ne brinem. ima takvih naroda pa svejedno zive.

da .ali kolikp ce ljudi ocde ziveti za 20 godina? i ko ostaje? narkosi,besposlsni i ovi na drzavnoj sisi.