Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

796

Top Posters In This Topic

Posted Images

juce sam video takvo ludjenje na autoputu opet. lik u renou propustio neki krs od dzipa a onda ga jurio dok je preticao po zaustavnoj druge u sporijoj traci. toliko je vozio levo desno da sam mislio da ce da se zakuca u nekoga, cak otvarao i vrata. jbt koji mandrili su sve medju nama. 

dobro da sam im se sklonio na vreme..

• +1 1
56 minutes ago, Lucia said:

Ovo je bas za "no comment" 

pa odakle bradonja dolazi moze lako i do "Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje  - opšta tema" da dobaci :ph34r:

• +1 1
On 9. 10. 2023. at 22:10, gospa buba said:

u rvata je seizmoloshka sluzba na geofizichkom odseku prirodoslovno matematichkog fakulteta u zagrebu. verovatno je slichna putanja, pa ce tako i kod nas, neki coshak u nekoj prirodoslovnoj shupi. cenim da je narodu nebitno, gospod ljulja, gospod ljulja negde drugde, prema sopstvenom slozenom planu i nema tu mi shta.

verovatno cemo morati uskoro da ukinemo sve shto ne donosi direktan profit i ne sluzi gospodaru, pa da provedemo jedno 50-100 godina u neprosvecenom mraku, opet, do nekog sledeceg dolazenja iz dupeta u glavu, pa cemo videti. a svakako ce tokom tog perioda neko sa vishe mozga preuzeti staranje o nama, tako da u biti i ne brinem. ima takvih naroda pa svejedno zive.

da .ali kolikp ce ljudi ocde ziveti za 20 godina? i ko ostaje? narkosi,besposlsni i ovi na drzavnoj sisi.