đorđe geprat Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Quote Jednostavno ima losih ljudi koje treba tuci kad ne postoji drugi nacin. Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 juce sam video takvo ludjenje na autoputu opet. lik u renou propustio neki krs od dzipa a onda ga jurio dok je preticao po zaustavnoj druge u sporijoj traci. toliko je vozio levo desno da sam mislio da ce da se zakuca u nekoga, cak otvarao i vrata. jbt koji mandrili su sve medju nama. dobro da sam im se sklonio na vreme.. 1 Link to comment
Popular Post Lezilebovich Posted October 23, 2023 Popular Post Share Posted October 23, 2023 Polu luagh polu hejt a svakako dum 11 Link to comment
Moonwalker Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Mucenik Mada ima nekog uvrnutog smisla. Rusima se preti kuci, ko pa preti «nama» mislim kao pojedincima. Link to comment
Lucia Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 53 minutes ago, morgana said: Ovo je bas za "no comment" 1 Link to comment
Klara Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Joj, što bi bilo kul da ga žene iz publike upitaju da li i dalje vrišti i plače od muke jer ga žene-jadnice-bede jedne-bre ugrožavaju. 3 Link to comment
jorma shparga Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 56 minutes ago, Lucia said: Ovo je bas za "no comment" pa odakle bradonja dolazi moze lako i do "Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje - opšta tema" da dobaci 1 Link to comment
mlatko Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 5 hours ago, vememah said: jesu to ovi? https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/678509/terzicevi-sinovi-tukli-fudbalskog-menadzera-urosa-jankovica-i-prijetili-pistoljem-adamu-marusicu nigde se ništa ne piše (osim preko) jer zataškavaju Link to comment
vememah Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) Ne, ovo je bilo posle pucnjave u Užicu, piše u članku linkovanom u tvitu. Edited October 23, 2023 by vememah Link to comment
mlatko Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ja reko' ista ekipa... ništa me ne bi začudilo Link to comment
morgana Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 na zidu pise 'ubiti aidu corovic po vidjenju' 2 Link to comment
Miki_belavista Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 On 9. 10. 2023. at 22:10, gospa buba said: u rvata je seizmoloshka sluzba na geofizichkom odseku prirodoslovno matematichkog fakulteta u zagrebu. verovatno je slichna putanja, pa ce tako i kod nas, neki coshak u nekoj prirodoslovnoj shupi. cenim da je narodu nebitno, gospod ljulja, gospod ljulja negde drugde, prema sopstvenom slozenom planu i nema tu mi shta. verovatno cemo morati uskoro da ukinemo sve shto ne donosi direktan profit i ne sluzi gospodaru, pa da provedemo jedno 50-100 godina u neprosvecenom mraku, opet, do nekog sledeceg dolazenja iz dupeta u glavu, pa cemo videti. a svakako ce tokom tog perioda neko sa vishe mozga preuzeti staranje o nama, tako da u biti i ne brinem. ima takvih naroda pa svejedno zive. da .ali kolikp ce ljudi ocde ziveti za 20 godina? i ko ostaje? narkosi,besposlsni i ovi na drzavnoj sisi. Link to comment
Recommended Posts