Popular Post radisa Posted October 18, 2023 Popular Post Share Posted October 18, 2023 20 minutes ago, Arkadija said: Ono kad znam da treba da napisem nesto, ali je toliko stašno, i u isto vreme bizarno, da ne znam sta bih napisao... Ljudi postaju sve ludji.... 10 Link to comment
Mil@n Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Sigurno se nećemo provući posle 3 decenije konstantnog pakla kao normalni ljudi... Ludaci su svuda oko nas, bukvalno. 9 Link to comment
Mel Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 5 minutes ago, radisa said: Ono kad znam da treba da napisem nesto, ali je toliko stašno, i u isto vreme bizarno, da ne znam sta bih napisao... Ljudi postaju sve ludji.... Samo kad je dete proshlo ok. Beba choveche, mogla je ispasti iz tih kolica pa nadalje Link to comment
Popular Post Moonwalker Posted October 18, 2023 Popular Post Share Posted October 18, 2023 (edited) 18 minutes ago, radisa said: Ono kad znam da treba da napisem nesto, ali je toliko stašno, i u isto vreme bizarno, da ne znam sta bih napisao... Ljudi postaju sve ludji.... Nije taj lud, nego bahat na n-ti. I savrseni svestan da nema konsekvenci. Edited October 18, 2023 by Moonwalker 10 Link to comment
Jeremija Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 21 minutes ago, radisa said: Ono kad znam da treba da napisem nesto, ali je toliko stašno, i u isto vreme bizarno, da ne znam sta bih napisao... Ljudi postaju sve ludji.... Nije to ludilo, nego pokvarenost lako izlazi na površinu kad zna da neće biti adekvatno kažjnena. 5 1 Link to comment
Popular Post gospa buba Posted October 18, 2023 Popular Post Share Posted October 18, 2023 (edited) 1 hour ago, Jeremija said: Nije to ludilo, nego pokvarenost lako izlazi na površinu kad zna da neće biti adekvatno kažjnena. to, poslat je signal i neprekidno se emituje, radi shta hocesh i nece ti se desiti nishta, drzava ne postoji, mogu svi mozesh i ti. od bacanja djubreta do ubijanja ljudi, sve prolazi. kako nije muzjachina sachekala tog s kim ima problem, nego mehanizacijom na zene i djecu Edited October 18, 2023 by gospa buba 10 Link to comment
Milošica Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 7 minutes ago, gospa buba said: kako nije muzjachina sachekala tog s kim ima problem, nego mehanizacijom na zene i djecu Ovo. 2 Link to comment
Jeremija Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 10 minutes ago, gospa buba said: to, poslat je signal i neprekidno se emituje, radi shta hocesh i nece ti se desiti nishta, drzava ne postoji, mogu svi mozesh i ti. od bacanja djubreta do ubijanja ljudi, sve prolazi. kako nije muzjachina sachekala tog s kim ima problem, nego mehanizacijom na zene i djecu Nije valjda lud da krene u akciju u kojoj može i sam loše da prodje? Postoji jedno, skoro nepisano pravilo - uvek se bira slabija žrtva... Link to comment
gospa buba Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 tako cemo svi na kraju. 1 1 Link to comment
Milošica Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 1 minute ago, gospa buba said: tako cemo svi na kraju. Pa to, htedoh da napišem da ovo Jeremijino zvuči kao da nam kaže kako treba Link to comment
SNARC Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Jel moze neko da pocne da sipa bromazepam u neogranicenim kolicinama u vodovod ili da pocne isti da deli po kioscima..u prevozu..ili kako god. 4 Link to comment
namenski Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Scena #1: ulica Francuska u sred podne, pesacki prelaz bez semafora, u grupi koja uredno prelazi ulicu stariji drzeci covek, ipak malo zaostaje, iz dzipatm koji nailazi za njima kroz otvoren prozor krestav urlik jebem ti mrtvo dete da ti jebem... Scena #2, u razmaku od 20-ak minuta: autobus GSP u nedvosmislenom, k'o suza cistom pravu prvenstva, ofucani punto se zamalo zakucava u njega okusavajuci da se ubaci, iz njega izlece циповчина od skoro 2 metra, urla na vozaca autobusa, na kraju ga pljune. Jedan od posmatraca: autobus je imao prednost, sta se deres na coveka... Pa sta ako je imao prednost!!! i pobednicko vracanje u auto... 1 4 Link to comment
Popular Post gospa buba Posted October 18, 2023 Popular Post Share Posted October 18, 2023 10 minutes ago, Milošica said: Pa to, htedoh da napišem da ovo Jeremijino zvuči kao da nam kaže kako treba pa nije mnogo zabavno, ja recimo imam beskrajno razumevanje za narod, malo levicharim malo anarhishem, resto sam dushevna zena, ali registrujem i kod sebe jedno izvesno skracenje fitilja kad je u pitanju kontakt i komunikacija sa narodima koji idu okolo i tako sebi random ispunjavaju zelje i potrebe kako im se cefne, bez svesti o okolini i drugima. 10 Link to comment
Milošica Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 2 minutes ago, gospa buba said: pa nije mnogo zabavno, ja recimo imam beskrajno razumevanje za narod, malo levicharim malo anarhishem, resto sam dushevna zena, ali registrujem i kod sebe jedno izvesno skracenje fitilja kad je u pitanju kontakt i komunikacija sa narodima koji idu okolo i tako sebi random ispunjavaju zelje i potrebe kako im se cefne, bez svesti o okolini i drugima. Pošteno. Link to comment
Recommended Posts