Milošica Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 3 minutes ago, Ratamahatta said: Najbolje je biti astrolog, napises godisnji horoskop gde ce svakog od 12 znakova nesto usrati dogodine Slabo opstanu danas takvi astrolozi. 3 Link to comment
Profesionalac Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Bio je onaj kralj Danijel Šijaković svojevremeno u 24 sata. Kod njega je svaki dan bar 1/3 Srbije bila zrela za Klinički ili Novo groblje. 1 Link to comment
brusli Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 5 hours ago, gospa buba said: mislim, nije da ima milion meteorologa ili zemljotrezdzija, ni ne treba da ih bude, taman ko je spreman da uchi, niko nije. za prostu reprodukciju struke dovoljno. ali koga briga i za to. ubice oni i matematiku i fiziku. Ostace samo bizmis i ajti. Nece biti ni majstora ni obicnih sljakera, samo ovo gore. Link to comment
Filozof manijak Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 21 hours ago, Ted said: bolje ti je da budeš meteorolog U jednom periodu tokom osnovne škole želja mi je bila da postanem meteorolog. Ozbiljno sam štrebao fiziku i matematiku, razmisljao o PMF-u u bgdu. A onde me u srednjoj rukomet uzeo pod svoje i tako je propala moja karijera Borisa Koljčickog Link to comment
Filozof manijak Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 I prestao, u međuvremenu Link to comment
Popular Post Profesionalac Posted October 11, 2023 Popular Post Share Posted October 11, 2023 6 minutes ago, Filozof manijak said: U jednom periodu tokom osnovne škole želja mi je bila da postanem meteorolog. Ozbiljno sam štrebao fiziku i matematiku, razmisljao o PMF-u u bgdu. A onde me u srednjoj rukomet uzeo pod svoje i tako je propala moja karijera Borisa Koljčickog 11 Link to comment
omiljeni Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Plaše narod tom seizmologijom a mnogo više ljudi umre od sezonskog gripa nego od zemljotresa. Izmišljaju propise za gradnju, zato kvadrat i košta 3500 eura!! Pre se znalo, da sedonese propis trebalo 10 godina testiranja a sad preko noći. Slobodno pošaljite žene u Tursku ili Maroko, to su sve neki bezvezni zemljotresi sa fejsbuka. 3 Link to comment
Ted Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 49 minutes ago, Filozof manijak said: U jednom periodu tokom osnovne škole želja mi je bila da postanem meteorolog. Ozbiljno sam štrebao fiziku i matematiku, razmisljao o PMF-u u bgdu. A onda me u srednjoj rukomet devojke i Partizan uzeli pod svoje i tako sam postao manijak je propala moja karijera Borisa Koljčickog 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ajmo još malo Doom-a: Quote ZAŠTO BLAŽIĆU PRETI SAMO 20 GODINA ROBIJE? Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je danas u 10 sati optužnicu protiv Uroša Blažića zbog sumnje da je 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona ubio 9, a ranio 12 osoba. Optužnicom Blažiću se na teret stavlja teško ubistvo za koje je, zaprećena kazna zatvora 20 godina. Uroš Blažić u vreme izvršenja zločina nije napunio 21 godinu i bio je mlađi punoletnik, zbog čega shodno odredbama Krivičnog zakonika njemu nije moguće izreći kaznu doživotnog zatvora, već kao maksimalnu kaznu, kaznu zatvora u trajanju od 20 godina. Tužilaštvo je predložilo sudu ovu kaznu Zašto je to tako objašnjava za "Blic" advokat Radomir Munižaba. - S obzirom da lice u vreme izvršenja nije imao navršenu 21 godinu njemu se ne može izreći veća kazna zatvora od 20 godina. To je zakonski maksimum za lica koja nisu imala 21 godinu u vreme izvršenja krivičnog dela - kaže on. Blažiću se optužnicom stavlja na teret da je izvršio teško ubistvo, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica, kao i neovlašeno korišćenje tuđeg vozila. Vest na Blicu Molim naše pravnike, ako mogu da razjasne koliko je tačno ovo što navodi Blic? Link to comment
đorđe geprat Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 biće mu dosta i tih 20. mlado meso u zatvoru. Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 8 minutes ago, Filozof manijak said: Ajmo još malo Doom-a: Vest na Blicu Molim naše pravnike, ako mogu da razjasne koliko je tačno ovo što navodi Blic? тачно је. и то је речено у јавности још у мају 3 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 4 minutes ago, đorđe geprat said: biće mu dosta i tih 20. mlado meso u zatvoru. Ovom će tatica u zatvoru izdejstvovati bolji tretman no Šarić što ima. Link to comment
Recommended Posts