Zverilla Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 18 hours ago, James Marshall said: ako su pametni roknuli su ga a rekli da je izvršio samoubistvo, ne postoji niko normalan ko bi ispitivao ili tražio nekakvu istragu, ko mu jebe mater. To bi tek bilo novo dno, da policija na licu mesta postane i sudija i dželat. Srećom, dotle nismo stigli, ali idemo u tom pravcu 7
namenski Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 1 hour ago, Zverilla said: To bi tek bilo novo dno, da policija na licu mesta postane i sudija i dželat. Srećom, dotle nismo stigli, ali idemo u tom pravcu +1 Bogu hvala da neko konacno pomene i ovaj aspekttm situacije i sire... Sto je najgore, plediranja za tretman po kratkom postupku dolaze od onih kojima su ustmta puna pravne drzave.... Za jedno drustvo, drzavu, tesko da, osim rata pa i tada, postoji opasnija situacija/stanje od slucajnih umiranja i samoubistava u prisustvu policije, situacija: Quote ...ne postoji niko normalan ko bi ispitivao ili tražio nekakvu istragu, ko mu jebe mater. Jebes istrage, tuzilastva, sve je to 1 багаж, opterecenje za budzet, levijatanisanjetm, eskadroni smrti su resenje...
Popular Post slepa živana Posted August 12, 2023 Popular Post Posted August 12, 2023 da policija i tužilaštvo rade svoje poslove, ovaj lik bi teško bio u mogućnosti da ovo izvede. 20
slepa živana Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 nego znate šta ja od jutros dumam... sećaćemo se mi ovih brzih egzekucija sa setom jednog dana jeste ispratili vest kako su novobeograđanima u bloku 70 radikali uredno obezbedili zasade ambrozije. izgleda ko moja baba kad je sadila šargarepu i luk, kao da su se iscimali i da je opleve od korova nazdravlje!! 1
warp Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 14 minutes ago, slepa živana said: da policija i tužilaštvo rade svoje poslove, ovaj lik bi teško bio u mogućnosti da ovo izvede. Upravo tako... Moje poznavanje psihologije je amatersko ali mi nije teško da zamislim da osoba poput ovog monstruma usled upadljivog nereagovanja sistema dobije (verovatno i pod uticajem nekih supstanci) osećaj nepobedivosti, i verovatno na kraju i nije digao ruku na sebe. U promilima se meri broj slučajeva kada nekom do tada uzornom građaninu "proradi" mentalna bolest, takav dođe do oružija i napravi ovakav masakr, uvek se radi o licima "od ranije poznatim organima gonjenja"....E dok neko od organa gonjenja ne najebe pošteno kao saučesnik u ubistvu ovakve stvari će se nažalost ponavljati. Smatram i da u svakom slučaju suđenja u kojima se utvrđuju okolnosti masakra treba na neki način da budu i važnija od suđenja ubici (tu bi se radilo samo o prostoj izrečenoj maksimalnoj kazni koju dotična zemlja ima u zakonu) 3
Filozof manijak Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 16 hours ago, ToniAdams said: Ozbiljno sve ide u kurac, ne verujem da je iko od nas mogao pre par godina i da zamisli ovako nešto, bukvalno Blek Miror uživo Ovo sam i ja pomislio, bilo je neminovno da će nekom manijaku pasti na pamet ubistvo u lajvu. Life imitates art Najgora travestija interneta i društvenih mreža 1
zorglub Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 A court filing from prosecutors says Orange County Superior Court Judge Jeffrey Ferguson texted minutes after last week’s killing: “I just lost it. I just shot my wife. I won’t be in tomorrow. I will be in custody. I’m so sorry.” Bar nije u lajvu. Sudija jbt.
beeva Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 20 hours ago, James Marshall said: Ti lajvovi su jedno veliko zlo. Red droge red steroida.
Frank Pembleton Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 nego znate šta ja od jutros dumam... sećaćemo se mi ovih brzih egzekucija sa setom jednog dana jeste ispratili vest kako su novobeograÄ'anima u bloku 70 radikali uredno obezbedili zasade ambrozije. izgleda ko moja baba kad je sadila Å¡argarepu i luk, kao da su se iscimali i da je opleve od korova nazdravlje!! Istini za volju nisu zasadili, ali su debili dovezli zemlju sa nekog polja koje je verovatno puno ambrozije i prosto je sa zemljištem.Kad su otišli kod šefice Zelenila Milkice (žena se stvarno tako zove) ona je rekla:Pa pokosićemo to...Budala ne shvata da košenje to ne rešava......shiit has hit the fan... 2
Amos Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Mislim, Zelenilo. Tamo se primaju sestričine u stalni radni odnos kad tetka ode u penziju. Možeš da zamisliš koji je to rad.
renne Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Teže je doći do posla u Zelenilu, nego u Vladi RS 2 1
slepa živana Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 ljudi moji, pobiće nas na organski način 1 4
Svemir Zeka Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) On 12. 8. 2023. at 9:05, Zverilla said: To bi tek bilo novo dno, da policija na licu mesta postane i sudija i dželat. Srećom, dotle nismo stigli, ali idemo u tom pravcu A ako napadne policajca? One smrti pedofila po zatvorima, od srčanog udara, to svi osuđenu pedofili i ubice dece obole od iste bolesti u zatvoru? Edited August 13, 2023 by Svemir Zeka
ToniAdams Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) da li je realno da mu je jedna žena dojavila? Policajka Dženana Selimović otkrila ubici gdje se nalazi Nizama Hećimović?! - BosnaInfo Edited August 13, 2023 by ToniAdams
Recommended Posts