August 11, 20231 yr 33 minutes ago, fikret selimbašić said: Kakva crna robija. Ministar unutrašnjih poslova TK na pres konferenciji: Sad da nismo karina od države kazniti i instagram sa par 10ina miliona pa nek se gone i oni u pičku materinu sa svojom platformom.
August 11, 20231 yr 45 minutes ago, fikret selimbašić said: Kakva crna robija. Ministar unutrašnjih poslova za ljudska prava TK: “Ovo je velika sramota za naše društvo. Dobio sam informacije da je 12.000 ljudi gledalo direktno događaj koji je išao uživo, 126 osoba je lajkalo.
August 11, 20231 yr Ozbiljno sve ide u kurac, ne verujem da je iko od nas mogao pre par godina i da zamisli ovako nešto, bukvalno Blek Miror uživo
August 11, 20231 yr @fikret selimbašić Je li moguce da mu je neko iz policije dojavio za prijavu? (Citala preko plota)
August 11, 20231 yr Sa ljudske i civilizacijske strane, bolje je što ga nema. Ali bi bilo poštenije da truli u nekom zatvoru do kraja života (iako to nije realna opcija).
August 11, 20231 yr 5 minutes ago, Fakundo Sava said: Nemojte da gledate snimak , stvarno je egzekucija u lajvu Horor Tako je. Ozbiljni smo.
August 11, 20231 yr 7 minutes ago, Moonwalker said: Je li moguce da mu je neko iz policije dojavio za prijavu? (Citala preko plota) Trač, ali meni vrlo uvjerljiv. Edited August 11, 20231 yr by fikret selimbašić
August 11, 20231 yr 1 hour ago, Sara said: Pravednije je ovako, posebno za porodice zrtava. ovo je totalna nepravda za porodice žrtava. izvukao se, sad ne mogu da dobiju nikakvu pravdu ni od koga
August 11, 20231 yr 1 minute ago, fikret selimbašić said: Trač, ali meni vrlo uvjerljiv. Ako se ovo da proveriti, ovo je za dugogodisnju robiju. Plitkih li mozgova…
August 11, 20231 yr 3 minutes ago, levi said: ovo je totalna nepravda za porodice žrtava. izvukao se, sad ne mogu da dobiju nikakvu pravdu ni od koga Kako se izvukao ako je mrtav? Na kakvu pravdu konkretno mislis i od koga?
August 11, 20231 yr 2 minutes ago, Sara said: Kako se izvukao ako je mrtav? Izvukao se od kazne. Kako se kaže, skraćene su mu muke.
August 11, 20231 yr 1 minute ago, Sara said: Kako se izvukao ako je mrtav? Na kakvu pravdu konkretno mislis i od koga? Izvukao se jer nije odgovarao. Smrt je bila laki izlaz, nema bola, nema ničega, u trenutku gotovo. Trebalo je negde da pati i truli do kraja života.