foto Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) dok se ne podavi dovoljan broj ljudi ta se privredna grana nece dirati. dobro znas koji se sve interesi tu susrecu. nisu to kafane iz kaporove 'ade'. Edited August 9, 2023 by foto 1
JozoMujica Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 2 hours ago, renne said: I još jedan splav potonuo Pa što na doom ako nije bilo žrtava? 3 6
Moonwalker Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) Ovo je da se smrznes https://www.danas.rs/vesti/drustvo/proganjanje-pretnje-zlostavljanje-bela-crkva-vrsac/ Edited August 10, 2023 by Moonwalker 3
Svemir Zeka Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 46 minutes ago, Moonwalker said: Ovo je da se smrznes https://www.danas.rs/vesti/drustvo/proganjanje-pretnje-zlostavljanje-bela-crkva-vrsac/ Proganjanje je mentalni pakao, a zakon još uvek svež i ne znam koliko primenjivan
Moonwalker Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) Znam da jeste. Ovde je veci problem sto je doslo do tolikog opustanja da takvi razumeju da je sve dozvoljeno. Ajde sad su ga stavili u pritvor, na koliko mogu da ga zatvore, ako bi uopste? Ovaj ladno ulazi u kucu roditeljima, on bi da izadje, a ona se tu nista ne pita. Zamisli mozga!? U sta su ovi ljude uveli, daj da se ikad oporavimo. Edited August 10, 2023 by Moonwalker 3
Svemir Zeka Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) 1 minute ago, Moonwalker said: Znam da jeste. Ovde je veci problem sto je doslo do toliko opustanja da takvi razumeju da je sve dozvoljeno. Ajde sad su ga stavili u pritvor, koliko mogu da ga zatvore, ako bi uopste? Ovaj ladno ulazi u kucu roditeljima, on bi da izadje, a ona se tu nista ne pita. Zamisli mozga!? U sta su ovi ljude uveli, daj da se ikad oporavimo. To je proganjač (nepoznat ženi, nisu bili u partnerskom odnosu) po defaultu. Počinje iz daleka i sve više i više prelazi granice. Čak i kad ne preti niti ima preteča ponašanja, opasan je. Po mom mišljenju najgora vrsta nasilja. Edited August 10, 2023 by Svemir Zeka 5
Mr.Mxyzptlk Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) ja sam na faxu upoznao devojku koja je imala pratioca/proganjaca. naime setajuci sa njom provalio sam da nas prekoputa ulice prati i gleda neki lik. pitao sam je da li ga zna, rekla je nista me ne pitaj, zivi preko puta nje, gleda joj u sobu, prijavljivan, prebijan, nista nije pomoglo. ne odustaje dileja. pomirila se da je uvek tu. sledio sam se Edited August 10, 2023 by extragluv 3 1
Mel Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 13 hours ago, Moonwalker said: Znam da jeste. Ovde je veci problem sto je doslo do tolikog opustanja da takvi razumeju da je sve dozvoljeno. Ajde sad su ga stavili u pritvor, na koliko mogu da ga zatvore, ako bi uopste? Ovaj ladno ulazi u kucu roditeljima, on bi da izadje, a ona se tu nista ne pita. Zamisli mozga!? U sta su ovi ljude uveli, daj da se ikad oporavimo. Teska psihijatrija. Do mene je preko rodjaka doshla pricha o choveku koji je imao tako nekog ludaka koji ga je fiksirao (mushkarac mushkarca). Ovaj ima prijatelja inspektora u policiji, hajde kod njega. Taj inspektor mu je rekao tada, ne znam detalje ali ovaj je mogao i da proveri tog lika - seli se kako znash i umesh.
Lezilebovich Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 1 hour ago, Mel said: Teska psihijatrija. Do mene je preko rodjaka doshla pricha o choveku koji je imao tako nekog ludaka koji ga je fiksirao (mushkarac mushkarca). Ovaj ima prijatelja inspektora u policiji, hajde kod njega. Taj inspektor mu je rekao tada, ne znam detalje ali ovaj je mogao i da proveri tog lika - seli se kako znash i umesh. Bio neki krimos, politicki nedodirljiv ili jednostavno nema zastite ?
Mel Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 6 minutes ago, Lezilebovich said: Bio neki krimos, politicki nedodirljiv ili jednostavno nema zastite ? Ne, samo lud. Mnogo mnogo lud. Taj inspektor je proverio ovoga i to mu rekao.
morgana Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 (edited) moju drugaricu iz djetinjstva je tako proganjao lokalni ludak s teskom dijagnozom koji je nekom prilikom izudarao svog psihijatra umro je mlad, da nije, neko drugi bi zbog njega ... imala sam starijeg obozavatelja koji me vjecito, godinama, cekao na mjestu gdje zna da cu proci, bez izravne agresivnosti, i vec je to bilo too much, a realno nije bilo nista i ne moze se porediti sa iznesenim primjerima Edited August 11, 2023 by morgana 5
Mel Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 4 minutes ago, gospa buba said: vrlo blizu definicije uzasa Na pozitivnoj strani, nije ga zaskochio u shumi, zrtva je mogla da preduzme korake da spase zivu glavu. Bash cu da pitam mamu zna li shta je bilo na kraju sa tim sluchajem.
Recommended Posts