December 28, 20222 yr 54 minutes ago, KnightLore said: Agonija Ovaj čovek koji viče je umro od trovanja, zar ne?
December 28, 20222 yr Bojim se da je ovo zagadjivanje prirode i drustva otislo toliko daleko, da nas ni cudo ne moze spasiti
December 28, 20222 yr Sreca u nesreci je sto se sve dogadjalo relativno blizu Nisa, odnosno onog srpsko-ruskog centra bas za te namene, inace... Edited December 28, 20222 yr by namenski
December 28, 20222 yr 3 hours ago, KnightLore said: Agonija Jezivo i potresno, nek ne gleda ko nije do sad. Meni nije dobro.
December 28, 20222 yr Popular Post 3 hours ago, Sara said: ja sve mislim da nije do nas nego da ima neka kvaka kad bismo nju rešili sve bi bilo drugačije Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima.
December 28, 20222 yr 1 minute ago, Ayatollah said: Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima. Da, vraćamo se u ono što je opisivao Domanović.... A to smo smatrali, kao deca, nečim nemogućim... :(
December 28, 20222 yr 1 hour ago, Ayatollah said: Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima. Tako nekako i ja vidim. Meni ne deluje da je vecina alergicna na Vucica, spodobe sa napumpanim ustima i kojekakve vazduplohove, mafiju da ne spominjem. I onda je to to.
December 28, 20222 yr 4 hours ago, Valkyrie said: Jezivo i potresno, nek ne gleda ko nije do sad. Meni nije dobro. Nisam razumeo ko i šta viče. Liči na "Amonijak!" ali nisam siguran. I jako me nervira što niko ne pominje šta je sa mašinovođom. Kao da ga nije ni bilo.