gospa buba Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 ima kvaka. zove se chudo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Malvo Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 54 minutes ago, KnightLore said: Agonija Ovaj čovek koji viče je umro od trovanja, zar ne?
LaLinea Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Bojim se da je ovo zagadjivanje prirode i drustva otislo toliko daleko, da nas ni cudo ne moze spasiti 2
Rumpelstiltskin Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Što li čitam sve ovo jebomipasmater bašSent from my MI 6 using Tapatalk
namenski Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) Sreca u nesreci je sto se sve dogadjalo relativno blizu Nisa, odnosno onog srpsko-ruskog centra bas za te namene, inace... Edited December 28, 2022 by namenski 1
Valk Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 3 hours ago, KnightLore said: Agonija Jezivo i potresno, nek ne gleda ko nije do sad. Meni nije dobro. 2 2
Popular Post Ayatollah Posted December 28, 2022 Popular Post Posted December 28, 2022 3 hours ago, Sara said: ja sve mislim da nije do nas nego da ima neka kvaka kad bismo nju rešili sve bi bilo drugačije Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima. 18 1
radisa Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 1 minute ago, Ayatollah said: Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima. Da, vraćamo se u ono što je opisivao Domanović.... A to smo smatrali, kao deca, nečim nemogućim... :( 1
Mel Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 1 hour ago, Ayatollah said: Kakva kvaka, nema nikakve kvake. Zaboravite na standarde društva i države koje je ovde ostavila Jugoslavija, ta je država bila bolja od onih koji su je naseljavali. Srbija se polako vraća u svoje prirodno stanje, tj. tamo gde bi i inače bila da nije bilo Jugoslavije, u stanje raspalog društva korumpiranih, neobrazovanih i neodgovornih ljudi, i odsustva bilo kakvog morala i etike u društvenim odnosima. Tako nekako i ja vidim. Meni ne deluje da je vecina alergicna na Vucica, spodobe sa napumpanim ustima i kojekakve vazduplohove, mafiju da ne spominjem. I onda je to to.
Tale Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 4 hours ago, Valkyrie said: Jezivo i potresno, nek ne gleda ko nije do sad. Meni nije dobro. Nisam razumeo ko i šta viče. Liči na "Amonijak!" ali nisam siguran. I jako me nervira što niko ne pominje šta je sa mašinovođom. Kao da ga nije ni bilo.
Recommended Posts