Taihoskopija Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Nećemo čekati dugo, optuživanje kritičara koje će se temeljiti na optužbama za mizoginiju na jendvatri. ❤️ 1
Time Crisis Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 1 hour ago, Sara said: Ja se svaki dan pitam, kako je ovo moguce? Kako smo stigli dovde, kako? Kako je moguce da nam takve njuske budu elita i da nam kroje sudbinu? Decenije negativne selekcije + jedan od najvećih odliva mozgova izgleda daju rezultate 7
Mil@n Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 11 hours ago, JozoMujica said: Evo, "čovek" objasnio ko je kriv. Pajtić, pošto je Đilas lego na rudu pa sad više nije on dežurni. Crko da bog da u najgorim mukama. 11, 12 godina na vlasti i neko drugi mu kriv, sve mu jebem odvratno. 4
Popular Post SNARC Posted December 27, 2022 Popular Post Posted December 27, 2022 Jes,najbolje da smo od radikala ocekivali da kazu "Krivi smo..odgovornost je na nama..evo ostavke i cao." Jok more..ovde strada neka sirotinja u Pirotu, ko joj jebe mater. Izvadice se litijum iz Loznice, najebace neka sirotinja, ko joj jebe mater. Zena ubijena na rampi, sirotinja ko joj jebe mater..Sve dok nisu njihovi visokopozicionirani kadrovi u pitanju, onda je sirotinja i ko joj jebe mater. Sirotinja ce svakako zaboraviti do izbora i prodace za glas za flajku zejtina i kilo secera. 13
vememah Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 (edited) ^ Granične vrednosti po klasama: https://www.gu.ni.rs/wp-content/uploads/Послао-Извештај-о-праћењу-квалитета-површинских-вода-на-територији-града-Ниша-за-2017-2018-годину-.pdf?pismo=lat Edited December 27, 2022 by vememah
Sara Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 1 hour ago, Time Crisis said: Decenije negativne selekcije + jedan od najvećih odliva mozgova izgleda daju rezultate Ako si u pravu mozemo samo da ugasimo svetlo. Nikakve nade za bolje nema 1
mackenzie Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 6 hours ago, cartman said: La LabAratorijama... Dalje od toga ne mogu Mi smo jedno bezmudo društvo kada dopuštamo da nas ovakve covekolike spodobe jašu celu deceniju. istorijska prilika je propuštena 1
vememah Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) Šapić ustvrdio da opasni tereti ne prolaze kroz centar Beograda. Dušan Blagojević, licencirani konsultant za procene rizika od katastrofa kod tehničko-tehnoloških nesreća bio na N1 (od 26:42): Edited December 28, 2022 by vememah 1
Frank Pembleton Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 I sad će da kaže kao za one hacijende u rečnom koritu:Koji bre to stručnjaci?! To ne postoji!
Malvo Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 12 hours ago, Sara said: Ja se svaki dan pitam, kako je ovo moguce? Kako smo stigli dovde, kako? Kako je moguce da nam takve njuske budu elita i da nam kroje sudbinu? Tako što smo to mi. Nema tu neke filozofije, ovaj narod ili to podržava ili mu ne smeta. To je to, tu smo svi. 4
villiem Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) 14 hours ago, mustang said: Jebote, teraju ljude koji su normalni da budu drski i bezobrazni, a u prirodi im nije da su takvi kako bi mogli sa ovakvom stokom da izadju na kraj. Najtacniji opis snsa i onoga sto ce da napravi od svih nas konkretno, da se kaze da je njihovih ruku delo, ono sto ce da stoji u stranim knjigama za 1K godina. Jedna recenica, jer je u tim knjigama uvek guzva pa biraju najbolje koncentracije, a da se pomene. Edited December 28, 2022 by villiem
Sara Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 2 hours ago, Malvo said: Tako što smo to mi. Nema tu neke filozofije, ovaj narod ili to podržava ili mu ne smeta. To je to, tu smo svi. ja sve mislim da nije do nas nego da ima neka kvaka kad bismo nju rešili sve bi bilo drugačije
villiem Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 2 minutes ago, Sara said: ja sve mislim da nije do nas nego da ima neka kvaka kad bismo nju rešili sve bi bilo drugačije Nismo reagovali na vreme, ne znam kako smo dobili dva rata i dva ustanka, ove nismo smeli pustiti 91/92 ali je problem bio jaci jer su i drugi imali debile. Minut do 12 je bio pre trideset godina, sa ovim incidentom od dve godine dok nisu sredili problem snajperom. Mi smo u onom vremenu posle 12, ovako to izgleda, sada opet samo vreme moze da okrene nesto da bude drugacije. 1
Recommended Posts