December 27, 20222 yr 7 minutes ago, mraki said: A evo i resorne ministarke. Pustio sam na mute. Samo posmatrao njenu facu i gestikulacije. Da ne znam o cemu je rec, rekao bih ono malo se popilo pa spontano pao neki stand-up nastup..
December 27, 20222 yr Popular Post Boze, koliko je odvratna, koliko su odvratni, bez stida i srama, empatije, stoka, stoka, stoka. Povraca mi se Jebote, teraju ljude koji su normalni da budu drski i bezobrazni, a u prirodi im nije da su takvi kako bi mogli sa ovakvom stokom da izadju na kraj. Kakav gmaz, govedo, tele botoksirano. Klasicna partijska pusikaricka.
December 27, 20222 yr 2 minutes ago, mustang said: Kakav gmaz, govedo, tele botoksirano. Klasicna partijska pusikaricka. Ne ona je malo više od klasične, ona je napredna™ partijska pušikurača... Ova je klasična...
December 27, 20222 yr Popular Post mi sa ovakvima najbukvalnije grabimo ka onom stanju iz filma idiokratija sta smo mi sebi dozvolili sunce ti jebem
December 27, 20222 yr 23 minutes ago, pbg12345 said: mi sa ovakvima najbukvalnije grabimo ka onom stanju iz filma idiokratija sta smo mi sebi dozvolili sunce ti jebem Ja se svaki dan pitam, kako je ovo moguce? Kako smo stigli dovde, kako? Kako je moguce da nam takve njuske budu elita i da nam kroje sudbinu? Edited December 27, 20222 yr by Sara
December 27, 20222 yr nismo ochekvali! mislili smo da nema smisla da neko ko ne moze da prochita kratak tekst sa razumevanjem bude ministar nechega. ovo dogadjaj ravan je konju u senatu i zapravo, odlichan je [emoji38]ol:kao shto rekoh dovoljno puta - neka ide sve! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 27, 20222 yr 29 minutes ago, ToniAdams said: Tako što decenijama glasamo za manje zlo Nista se coveku ne usere u zivot tako temeljno kao "linija manjeg otpora" E, da mi je ova pamet .....
December 27, 20222 yr Popular Post шајебило! шашајебило! (не ваља ако није ћирилицом ) Edited December 27, 20222 yr by gospa buba