Friend Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Zna li neko koliko godisnje u USA nestane dece? Zivo me zanima, cuo sam svasta neprovereno.
Singer Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Zna li neko koliko godisnje u USA nestane dece? Zivo me zanima, cuo sam svasta neprovereno. Missing children in U.S. nearly always make it home alive Each year, 800,000 children are reported missing in America, including some who are lost, injured, have run away from home or are abducted, according to the center, the nation's leading clearinghouse of information about missing children.
mustang Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Potpisah peticiju za smrtnu kaznu u srbiji. nek bar zvanicnici vide da.ima ljudi koji bi podrzali. U usa postoji amber alert, sjajna ideja i organizacija kaDa date nestane ili ga otmu. Na svim tv, radio stanicama, novinama prva strana, displejima, info displejima po putevima, socijalnim mrezama, svuda, svuda, svuda objavljuje se upozorenje da je amber alert. i mislim da u vecini slucajeva nadju dete otkako je to uvedeno. Amber je bila devojcica koja je oteta i ubijana u texasu.
Caligula Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Potpisah peticiju za smrtnu kaznu u srbiji. nek bar zvanicnici vide da.ima ljudi koji bi podrzali. Ispod komentara gde se na B92 zahteva uvodjenje kazne oko 1200 je lajkova a tek cetrdesetak dislajkova. Znaju to politicari i ako nesto bude uvelo smrtnu kaznu u Srbiju bice to populizam a ne neka devojcica koja je ubijena pa zakopana. Ja nemam jasan odnos prema smrtnoj kazni iz jednog jedinog razloga: moguce je osuditi nevinog coveka i onda je to dupli zlocin.
Have_Fun Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Potpisah peticiju za smrtnu kaznu u srbiji. nek bar zvanicnici vide da.ima ljudi koji bi podrzali. U usa postoji amber alert, sjajna ideja i organizacija kaDa date nestane ili ga otmu. Na svim tv, radio stanicama, novinama prva strana, displejima, info displejima po putevima, socijalnim mrezama, svuda, svuda, svuda objavljuje se upozorenje da je amber alert. i mislim da u vecini slucajeva nadju dete otkako je to uvedeno. Amber je bila devojcica koja je oteta i ubijana u texasu. Smrtna kazna bi bila olaksavajuca okolnost Cap i gotovo ne ne.. dugo bih ga ja krckao.. Tijana je bila na sajtu http://amberalert.eu/ Neverovatan broj nestale dece u Madjarskoj u poslednjih 10ak dana je nestalo 7-8 maloletnih osoba..
Prospero Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ponovno uvođenje smrtne kazne je problematično u odnosu na članstvo u Savetu Evrope, tj. to nije baš samo interno pitanje. Neša Slina održao KZŠ - u pitanju je neki Dragan Đurić, mesar iz Surčina. On ju je kolim udario na tom putu, bila je lakše povređena, potom ju je davio, skinuo odeću i zakopao. Još nije utvrđeno da li je bilo i silovanja. Priveden je u mesari, veoma miran, pao je na poligrafu, onda je priznao i odveo policiju na mesto gde ju je zakopao, bez znakova kajanja.
garcia Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 smrtna kazna u Srbiji to je kao nuklearni arsenal u Srbiji. nije primenjivo na Planeti majmuna. + toga nema nigde u EU a njeno ukidanje je i preduslov za ulazak u Savet Evrope.
namenski Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ima li ih koji pocinju da pitaju a sta trazi devojka od 15 godina u to doba sama na putu...
Аврам Гојић Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Ima. Kinik na forumu B92 je jos pre ove tragicne vesti pitao "a sta radi tako mlada devojka napolju u to vreme".
morgana Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 vjerovatno da da i to, kad je vec kurir bez blama spekulusao da je mala oteta zbog ocevih kockarskih dugova. mogu da zamislim kakvih tek ogavnih traceva ima na terenu.
teacher Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Oni koji podržavaju smrtnu kaznu u Srbiji, treba da znaju da jedini koji će da strada na električnoj stolici je atentator na nekog od sadašnjih ili budućih diktatora.
Аврам Гојић Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 (edited) @morgana da, prvo su bacali blato na njenu porodicu a sada ce da budu predvodnici moralne panike. Edited August 7, 2014 by Грешни Василије
Töölönlahti Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ... jedini koji će da strada na električnoj stolici je atentator na nekog od sadašnjih ili budućih diktatora. Vidim, počeo je da se priziva i saraj lib bukur marseljski scenario... Zašto ste nervozni, gospodine Učitelju?
Recommended Posts