Have_Fun Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 ne znam sta bih radio otmicaru... ali bi bilo jako jako.. jako ruzno i ne bi bilo humano.. ne ne
Prospero Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 четвртак, 07. авг 2014, 00:25 -> 01:44 Полиција ухапсила убицу Тијане Јурић Полиција је у околини Сомбора пронашла тело Тијане Јурић (15), сазнаје РТС. Отмичар и убица је касно поподне лоциран и ухапшен. Ка Сомбору су се вечерас хитно упутили министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Милорад Вељовић. Министарство унутрашњих послова ухапсило је у Сомбору ухапсило убицу Тијане Јурић. Девојчица је убијена исте ноћи када је и отета. Закопана је у околини Сомбора. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Милорад Вељовић упутили су се вечерас хитно у Бајмок. Тијана је последњи пут виђена 26. јула, 25 минута после поноћи, недалеко од Спортског центра "Рата" у Бајмоку. На неасфалтираном делу пута пронађени су предмети који, према изјави мајке, припадају несталој девојчици. Одмах после њеног нестанка, у потрагу су се, поред српске и мађарске полиције, укључили Европол и Интерпол, као и међународни сајт посвећен несталој деци у Европи. Највиши званичници српске полиције описали су потрагу за Тијаном Јурић као "приоритет над свим приоритетима".
MocaVukotic Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 koliko li sam ja sjeban kad me ovo čak toliko i ne pogađa, u smislu da mi je to tačno logičan epilog. jbt
Notorious Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Tražili bi ga lupom na potezu od Surčina do Bajmoka da se ja nešto pitam.
DarkAttraktor Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 pronasli onu nestalu devojcicu iz Bajmoka mrtvu. zakopana negde u Somboru. ubica mesar iz Surcina koji je bio u poseti prijateljima to vece.
Anonymous Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 MUP Srbije pronašao je telo ubijene Tijane J. (15), a lice osumnjičeno za njenu otmicu i ubistvo je uhapšeno, potvrđeno je za B92 u vrhu MUP. Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je oteta, a njeno telo je zakopano nedaleko od Sombora. Ubica je osoba iz Surčina, koja je tog dana bila u poseti Bajmoku.
Mr.Mxyzptlk Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ja ne znam kakav switch treba da se desi u glavi pa da napravis ovako nesto. 15 godina jebo te nadam se da ce da truli u nekoj rupi do kraja zivota.
ordi Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 sekla bih ga na komadiće naživo, pizda mu materina ona govnarska.
renne Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Jebe mi se za civilizovanost, ljudska prava, širu sliku. Lomio bih ga, deo po deo. Želim mu dugu i bolnu smrt. I svakome ko dirne u decu. Baš tako
Recommended Posts