August 6, 201410 yr ne znam sta bih radio otmicaru... ali bi bilo jako jako.. jako ruzno i ne bi bilo humano.. ne ne
August 6, 201410 yr четвртак, 07. авг 2014, 00:25 -> 01:44 Полиција ухапсила убицу Тијане Јурић Полиција је у околини Сомбора пронашла тело Тијане Јурић (15), сазнаје РТС. Отмичар и убица је касно поподне лоциран и ухапшен. Ка Сомбору су се вечерас хитно упутили министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Милорад Вељовић. Министарство унутрашњих послова ухапсило је у Сомбору ухапсило убицу Тијане Јурић. Девојчица је убијена исте ноћи када је и отета. Закопана је у околини Сомбора. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Милорад Вељовић упутили су се вечерас хитно у Бајмок. Тијана је последњи пут виђена 26. јула, 25 минута после поноћи, недалеко од Спортског центра "Рата" у Бајмоку. На неасфалтираном делу пута пронађени су предмети који, према изјави мајке, припадају несталој девојчици. Одмах после њеног нестанка, у потрагу су се, поред српске и мађарске полиције, укључили Европол и Интерпол, као и међународни сајт посвећен несталој деци у Европи. Највиши званичници српске полиције описали су потрагу за Тијаном Јурић као "приоритет над свим приоритетима".
August 6, 201410 yr koliko li sam ja sjeban kad me ovo čak toliko i ne pogađa, u smislu da mi je to tačno logičan epilog. jbt
August 7, 201410 yr pronasli onu nestalu devojcicu iz Bajmoka mrtvu. zakopana negde u Somboru. ubica mesar iz Surcina koji je bio u poseti prijateljima to vece.
August 7, 201410 yr MUP Srbije pronašao je telo ubijene Tijane J. (15), a lice osumnjičeno za njenu otmicu i ubistvo je uhapšeno, potvrđeno je za B92 u vrhu MUP. Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je oteta, a njeno telo je zakopano nedaleko od Sombora. Ubica je osoba iz Surčina, koja je tog dana bila u poseti Bajmoku.
August 7, 201410 yr ja ne znam kakav switch treba da se desi u glavi pa da napravis ovako nesto. 15 godina jebo te nadam se da ce da truli u nekoj rupi do kraja zivota.
August 7, 201410 yr Jebe mi se za civilizovanost, ljudska prava, širu sliku. Lomio bih ga, deo po deo. Želim mu dugu i bolnu smrt. I svakome ko dirne u decu. Baš tako