gospa buba Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 shta, teme nam nisu dovoljno ozbiljne? shit!
ultra plasticni Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 1 hour ago, James Marshall said: kako možeš biti Željko Mitrović i još dugovati za drogu, pa majku mu, ako on mora da uzima na ler, šta mi sirotinja da radimo. Što neko napisa negdje, jebeni programeri su uništili sve, oni sad sve plaćaju, i preplaćuju, pa sad i lerdiji šišaju sve nas. Mada, u ovakvoj državi gdje i jedan ŽM duguje, nikad ne bi bio lerdi, jebote, koliko li mu samo ode na izvršitelje Niko vise ne pamti vreme kad ekseri bili po 200 dindzi 2
đorđe geprat Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) ne znam, (premestite gde treba) ovaj užas na kosovu gde je jedanaestogodišnjakinju silovalo 5 bitangi. pšem zbog reakcije koju su preneli na vestima N1. demonstracije u prištini, farbanje institucija krvavom bojom, ostavke u policiji, izjava kurtija, fotografije i imena počinilaca.. Edited September 2, 2022 by djordje geprat
makondo Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Šta je "prećutana istorija" i ko će to da predaje deci u gimnaziji i ko su "Pešić i sinovi"? @munze
munze Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 12 minutes ago, makondo said: Šta je "prećutana istorija" i ko će to da predaje deci u gimnaziji i ko su "Pešić i sinovi"? @munze https://www.pesicisinovi.co.rs/ 2
Svarog Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Uuuuu kakvo blago. Sve bi čitao da imam vremena. Srećom nemam.
đorđe geprat Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 super. još jedan povratak u prošlost. da se nikad ne iskobeljamo iz nje. 2 1
burekdzija Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 10 hours ago, djordje geprat said: super. još jedan povratak u prošlost. da se nikad ne iskobeljamo iz nje. U proslosti je ovo bilo u trecem oku i na tv palmi. Sad ce da se uci u skolama. Meni se dakle ipak cini iskorak napred u svetlu i bolju buducnost. 4
Ratamahatta Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 2 hours ago, burekdzija said: U proslosti je ovo bilo u trecem oku i na tv palmi. Sad ce da se uci u skolama. Meni se dakle ipak cini iskorak napred u svetlu i bolju buducnost. Never underestimate the power of BalkanInfo
Filozof manijak Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Hoće li predavati sorabsku istoriju po planu&programu akademika Jovana Deretića?
Svemir Zeka Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 13 minutes ago, Plajvi said: Never underestimate the power of BalkanInfo Najbolji učenici iz istorije a i generalno kod mene u bivšoj školi (zaista najbolji) su paralelno s knjigama učili s Balkaninfoa i ložili se na to ko mladi majmuni Kasnije ih prošlo 1
*edited by mod Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 13 hours ago, munze said: https://www.pesicisinovi.co.rs/ Prvo sam pročitao Pašić i sinovi.
Ratamahatta Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 19 minutes ago, Filozof manijak said: Hoće li predavati sorabsku istoriju po planu&programu akademika Jovana Deretića? https://www.facebook.com/janosderety/ 1
Recommended Posts