September 2, 20222 yr 13 hours ago, slepa živana said: Imaju novu taktiku svi ovi koji nam prodaju buducnost za fisek cvaraka.. Prvo kao popuste i prihvate..a posle se direktno svete onima koji su se glasno bunili. Gledati ovo i vrtic u Pecincima.
September 2, 20222 yr Desimir Stojanov Desko iz Rakite, predsednik mesne zajednice i aktivista pokreta Odbranimo reke Stare planine. Edited September 2, 20222 yr by vememah
September 2, 20222 yr 29 minutes ago, vememah said: Desimir Stojanov Desko iz Rakite, predsednik mesne zajednice i aktivista pokreta Odbranimo reke Stare planine. Strasno. Hvala za informaciju, kakav kriminal. Bas mi zao za ovo sto sam procitala za dete : (
September 2, 20222 yr Jel pratite Baka Prase vs Zeljko Mitrovic? https://nova.rs/zabava/sudbine/baka-prase-sada-optuzuje-mitrovica-da-duguje-velji-nevolji-pare-za-drogu/ Prase ima pola miliona pregleda za video gde napada Mitrovica
September 2, 20222 yr kako možeš biti Željko Mitrović i još dugovati za drogu, pa majku mu, ako on mora da uzima na ler, šta mi sirotinja da radimo. Što neko napisa negdje, jebeni programeri su uništili sve, oni sad sve plaćaju, i preplaćuju, pa sad i lerdiji šišaju sve nas. Mada, u ovakvoj državi gdje i jedan ŽM duguje, nikad ne bi bio lerdi, jebote, koliko li mu samo ode na izvršitelje
September 2, 20222 yr 52 minutes ago, Milosh76 said: Jel pratite Baka Prase vs Zeljko Mitrovic? Na Galantnoj gospodi i Krindžu Edited September 2, 20222 yr by msv
September 2, 20222 yr pa nije valjda da ovdje čitaš ozbiljne teme, forte ovog foruma je deponija, realno. Tu se kopa balega zlato