mareeee Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Čujem da su Miloš Jovanović i kompanija osnovali novi DSS a ugasili stari DSS da bi se otarasili dugova i oštetili poverioce. Pametno, mudro 😊 2
Hamlet Strašni Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Погрешно си чуо Нова Демократска странка Србије скраћени назив: НОВИ ДСС датум оснивања: 23.07.1992. датум доношења решења о упису: 17.11.2009. седиште: Београд, Браће Југовића 2А заступник: Милош Јовановић Само су променили име али не и правни субјективитет. 2
namenski Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Inace, tokom ove nedelje, pre 108 godina, od 15. do 24. avgusta odvijala se Cerska bitka... Meni, ispodprosecnom pratiocu stampe, televizije i ostalih medija, promaklo je pominjanje, podsecanje na to desavanje iz nase istorije: po obicaju imamo pametnija posla, a pišanje po sopstvenoj istoriji smo vec savladali do savrsenstva...
mareeee Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Kaže otpušteni radnik GSP Beograd da putnici ne znaju da ima autobusa gde koči samo srednji desni točak. Drž, te se beograđani..
SNARC Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ako ne ide po brdima i ne zalece se mnogo, to je sasvim dovoljno i super. 1
namenski Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 On 19.8.2022. at 0:55, namenski said: Inace, tokom ove nedelje, pre 108 godina, od 15. do 24. avgusta odvijala se Cerska bitka... Meni, ispodprosecnom pratiocu stampe, televizije i ostalih medija, promaklo je pominjanje, podsecanje na to desavanje iz nase istorije: po obicaju imamo pametnija posla, a pišanje po sopstvenoj istoriji smo vec savladali do savrsenstva... Palo obelezavanje, juce: Bolje da nije... 1
holden kolfild Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 da nije zlatnih slova, jedva bih razaznao venac od zbuna, zbun od vojnika, vojnike od kisic, a kisic od trobojke.
Moonwalker Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 (edited) Vojska ima svecane uniforme za ovakve prilike. Sta ce im ove maskirane sa sve slemom na glavi kao da ce na vezbu ili ne daj boze na front? Edited August 20, 2022 by Moonwalker 1
Hamlet Strašni Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ja bih rekao da su ovo obicni vojnici - oni nemaju svečane uniforme. To imaju samo oficiri. Mislim da ni podoficiri nemaju. 1
Hamlet Strašni Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Izgleda da podoficir ipak imaju i svecanu. Ali vojnici nemaju.
Bambula Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Svecanu uniformu nose podoficiri i oficiri.Nzi cinovi nose ovo sa slike.Razlika izmedju svecane uniforme podoficira i oficira je u boji. 1
Moonwalker Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 (edited) 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja bih rekao da su ovo obicni vojnici - oni nemaju svečane uniforme. To imaju samo oficiri. Mislim da ni podoficiri nemaju. 5 minutes ago, Bambula said: Svecanu uniformu nose podoficiri i oficiri.Nzi cinovi nose ovo sa slike.Razlika izmedju svecane uniforme podoficira i oficira je u boji. Nisam ovo znala. Mislila sam da je imaju svi ili bar neku za izlazak u grad. Mada kad razmislim ima smisla. Bilo bi preskupo. Ranije se u ovim prilikama pojavljivala garda. Edited August 20, 2022 by Moonwalker
Recommended Posts