radisa Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Just now, Moonwalker said: kad je kraj skolske godine za sve? sledeće nedelje 1
Downforce Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 8 minutes ago, slepa živana said: i u zaječaru sve, jutros. Pozega isto. 5 eksplozivnih naprava u jednoj skoli.
gospa buba Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 dakle, aleksandar? nachin na koji otvoreno ignorishe pojavu, nedvosmisleno upucuje na partijsku kuhinju. ja bih rekla mislim, sve je tvoje choveche, reshi nam sad sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 4
Downforce Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ako mislis na moj post - nisu nasli, vec je u pretnji pisalo da ih ima 5... Lose sam se izrazio. 1
slepa živana Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 5 minutes ago, gospa buba said: dakle, aleksandar? nachin na koji otvoreno ignorishe pojavu, nedvosmisleno upucuje na partijsku kuhinju. ja bih rekla mislim, sve je tvoje choveche, reshi nam sad sent from bash mnogo dobar novi bubamoto mi to sujmamo od početka, ali zar nije bilo jasno kada su bombe prijavljene nekoliko puta u czkd-u dok je trajao festival merdita dobardan... a u nekim ranijm porukama su se dojavljivači potpisivali kao ukrajinski i kosovski ratnici još su pre neki dan javili mediji da je uhapšen neki uganđanin u ugandi koji je dokazano slao dojave meni je sad ovo sve jasno nego ko kamenuje sokola, jel može to neko da mi objasni dok se ne zaletim sa zaključivanjem?
gospa buba Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 sokola kamenuju neki chlanovi partije, poshto su sve osobe tih kvaliteta svakako vec u partiji. naravno, bilo bi lepo svaliti na neke maloletne manjine, pa onda vitlati socijalnim radom, ali izgleda da ne ide bash lako. mozda su i oni u partiji sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Downforce Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 To za sokola su najverovatnije sokolovi iz nabavke odjebali nesto s tehnicke strane pa nam sada treba dobar izgovor zasto vozovi ne saobracaju... 8
gospa buba Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 To za sokola su najverovatnije sokolovi iz nabavke odjebali nesto s tehnicke strane pa nam sada treba dobar izgovor zasto vozovi ne saobracaju...naipre ce biti to. radikali.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
morgana Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 jebo brzi voz kome smeta kamenovanje. tj i da je tacno van pameti je. 1
Tale Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Ne bi me čudilo da Sokola "kamenuje" sopstvena infrastruktura 4
Downforce Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 11 minutes ago, Tale said: Ne bi me čudilo da Sokola "kamenuje" sopstvena infrastruktura Ovako nesto. Mora biti tipicni zajeb sa tenicke strane nebuloznog tipa. 1
Recommended Posts