gospa buba Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 onda nishta.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Vapad Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 7 minutes ago, Filozof manijak said: a šta ako je taj neki van jurisdikcije naših organa sile? Meni zvuči nezamislivo da, za većinu zemalja, ne postoje mehanizmi koji bi uključili odgovarajuće organe sile. Worst case, nek im pošalju par krimosa na gajbu da im izmasiraju kolena...jbg bar to su uvek umeli 1
gospa buba Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 da li se aleksandar uopshte bavio time? klinike izvedu pokretne pacijente, lezece ostave da leze. nisu ni oni u jurisdikciji.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Svemir Zeka Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Dojave kod ćerke u školi, u mojoj nema, ali u svim okolo ima. Ko je čuo za vrtiće, u kom vrtiću je bilo?
gospa buba Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 i kod nas isto. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Ted Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 (edited) 47 minutes ago, Svemir Zeka said: Dojave kod ćerke u školi, u mojoj nema, ali u svim okolo ima. Ko je čuo za vrtiće, u kom vrtiću je bilo? bilo je jutros na b92, objavili su za neki vrtić na Vračaru, Fića se zove valjda. a vest je bila takva da se moglo zaključiti da to nije i jedini vrtić Edited June 8, 2022 by Ted 1
Svemir Zeka Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 2 minutes ago, Ted said: bilo je jutros na b92, objavili su za neki vrtić na Vračaru, Fića se zove valjda. a vest je bila takva da se moglo zaključiti da to nije i jedini vrtić Pakao, toga sam se plašila više od svega. Ne zbog posla, nego sama činjenica da izvodiš tako malu decu (ona naravno čuju šta se dešava), ako bi se desilo tokom boravka, mi je užas nad užasima. Naravno da su se ispričali već o bombi, čim su počele, deca u vrtićima su pričala kako su bombe po školama
JozoMujica Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Od juče počelo i po osnovnim školama u Kragujevcu...
Sandradjer Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 I kod mene dojava o ekplozivu. Danas je maturski ispit i sad cekamo obavestenje da li ce ga biti
MocaVukotic Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 I crnjanski na bbrdu, kao i ona skola pored 15-e gimnazije na labudu...
Popular Post munze Posted June 8, 2022 Popular Post Posted June 8, 2022 Quote U zgradu suda dojava o bombi stigla ujutru, zaposleni otvorili mejl popodne 1 1 9
SNARC Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Resenje je da ne otvaramo mailove nego da se drzimo stare dobre pisane reci..i cao. Pretnje se ne usvajaju ako je datum slanja stariji od tri dana..i cao. 1 2
Recommended Posts