gospa buba Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 (edited) ima smisla to za mediteran (plus naravno bananat ) Edited December 31, 2021 by gospa buba
francuski sobar Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Eno Trebinje proglasilo najboljim gradom za penzionere u svijet. Ja se baš tu planiro jednog dana smirit sad neću kad su pročuli i drugi
mareeee Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 5 hours ago, foto said: ceo problem! da se to nije pravilo kao skadar na bojani, dodju 2 radnika, rade 2 sata prepodne pa ih onda nema nedelju dana, i ostale preduzimacke fore. da se to napravilo celom sirinom za 2-3 dana svi bi pevali od srece. svi bi bili zadovoljniji sa gumificiranom rampom umesto stepenista. postali smo mnogo pokvareni, zavidni i zli. losi. bas losi ljudi. Da li smo rođeni zli ili na putu to postali ?
djeneralche Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 U Maksiju teraju ljude da potpisu anekse ugovora i smanjuju ima plate. Tesko da u ovoj drzavi ima ljudi koji rade teze poslove od tih ljudi za kasama. 2
SNARC Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 25 minutes ago, djeneralche said: U Maksiju teraju ljude da potpisu anekse ugovora i smanjuju ima plate. Tesko da u ovoj drzavi ima ljudi koji rade teze poslove od tih ljudi za kasama. Svi poljoprivrednici, rudari i svo medicinsko osoblje iz kovid bolnica zbunjeno ceka da editujes ovaj post 8
Frank Pembleton Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 U Maksiju teraju ljude da potpisu anekse ugovora i smanjuju ima plate. Tesko da u ovoj drzavi ima ljudi koji rade teze poslove od tih ljudi za kasama.Pri tome, oni ne rade samo za kasom, nema praznog hoda, ako nema nikog na kasi, slaže se roba... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Pri tome, oni ne rade samo za kasom, nema praznog hoda, ako nema nikog na kasi, slaže se roba... ... Shiit has hit the fandovoljno je da samo jedno jutro nema nikog ni ja jednoj kasi ni u jednom maksiju u drzavi. ali to ne mozemo mi, moraju oni. sent from novi mnogo jak bubamoto. 9
djeneralche Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 (edited) 8 minutes ago, SNARC said: Svi poljoprivrednici, rudari i svo medicinsko osoblje iz kovid bolnica zbunjeno ceka da editujes ovaj post Uz svo postovanje prema poljoprivrednicima, rudarima i medicinskom osoblju mislim da su radnici za kasama, bez obzira bilo to u Maksiju, Idei, trafikama itd ipak najnize placeno osoblje u Srbiji u odnosu na obim posla. Edit Ti ljudi bukvalno finansiraju Delezovo ulaganje u Srbiju, i ostali isto tako. Mada ne bi me cudilo da ovo nije neka ideja lokalnog menadzmenta. Edited December 31, 2021 by djeneralche 2 1
JozoMujica Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 36 minutes ago, djeneralche said: Tesko da u ovoj drzavi ima ljudi koji rade teze poslove od tih ljudi za kasama. Pa sad ..
Desmond Bojčinski Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 37 minutes ago, djeneralche said: mislim da su radnici za kasama, bez obzira bilo to u Maksiju, Idei, trafikama itd ipak najnize placeno osoblje u Srbiji u odnosu na obim posla. 45 minutes ago, SNARC said: Svi poljoprivrednici, rudari i svo medicinsko osoblje iz kovid bolnica zbunjeno i dalje ceka da editujes ovaj post
SNARC Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 34 minutes ago, djeneralche said: Uz svo postovanje prema poljoprivrednicima, rudarima i medicinskom osoblju mislim da su radnici za kasama, bez obzira bilo to u Maksiju, Idei, trafikama itd ipak najnize placeno osoblje u Srbiji u odnosu na obim posla. Edit Ti ljudi bukvalno finansiraju Delezovo ulaganje u Srbiju, i ostali isto tako. Mada ne bi me cudilo da ovo nije neka ideja lokalnog menadzmenta. Pa necemo se bas sloziti..jer iz prve ruke znam koliko rade i koliko zaradjuju oni koji imaju manje od 20 hektara zemlje u Srbiji..a takvih je mnoooogo. A propos radnika u Maxiju..neka se organizuju, pobune, stisnu. Ja mogu da razumem da su ljudi u manjim mestima bukvalno taoci svojih "gazda" ali zasto je to u vecim gradovima tako, to ne razumem. 2
gospa buba Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 moraju oni, bukvalno fizichkisent from novi mnogo jak bubamoto.
Amos Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 41 minutes ago, SNARC said: ali zasto je to u vecim gradovima tako, to ne razumem. Zato sto ako jedan hoce da se buni i preti, ima drugih 5 koji su spremni da dodju na njegovo mesto i rade za te pare i sa tom mukom. 5
Filozof manijak Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Mislim da više nema 5 drugih, odavno je problem nedostatak (kvalitetne i iole normalne) radne snage. To bi trebalo neko da došapne tim radnicima u Maxiju i da odjebu to revidiranje ugovora. 6
Recommended Posts