đorđe geprat Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 koliko samčuo lilong se vadi da problem nije u njia nego uizvođaču radova. ko izvodi radove?
cedo Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 zar je vazno tko izvodi radove ? linglong™ konstraksn uz amin vuciceve(SNS) drzave valjda je vazno je sta (ne)radi drzava 2
đorđe geprat Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 pa kad se vade da je izvođač radova kriv, da čujemo ko je taj. neka kineska firma?
Avatar Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Samo kratak update oko “murala”, sinoć sam opet oko 3 ujutru prošao krajem, koje se ruglo napravilo od tog dela sada… Klinci i dalje sede na ćošku i ispred istog, pivce/pljuga, sve uštrokavljeno, nabacano okolo više ne znam ni ja šta, uflekano, ispolivano, verovatno i ispovraćano, izgleda kao ćošak u sjebanom delu Kandahara… To su te “vrednosti” prenesene u praksu 🤦♂️ 6 1
Caligula Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 16 minutes ago, Avatar said: Samo kratak update oko “murala”, sinoć sam opet oko 3 ujutru prošao krajem, koje se ruglo napravilo od tog dela sada… Klinci i dalje sede na ćošku i ispred istog, pivce/pljuga, sve uštrokavljeno, nabacano okolo više ne znam ni ja šta, uflekano, ispolivano, verovatno i ispovraćano, izgleda kao ćošak u sjebanom delu Kandahara… To su te “vrednosti” prenesene u praksu 🤦♂️ Sve je bas kako treba, kosmos je nepogresiv
Avatar Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 1 hour ago, gospa buba said: neshto kao obrnuta dzentrifikacija Degentrifikacija... 5
gospa buba Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 to. neka rech sent from novi mnogo jak bubamoto.
Tsai Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 22 hours ago, Frank Pembleton said: Eto rešenja! Pa majku vam jebem da vam jebem! ... Shiit has hit the fan Evo jake osude. To su domaci levicari - govnari
Frank Pembleton Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Pogotovo što je daleko od istine da ovi mediji koje su naveli ne izveštavaju o teškim uslovima u drugim fabrikama... ... Shiit has hit the fan 1
Блок_64 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 On 18.11.2021. at 17:49, morgana said: eno linglong kaze nisu krivi oni nego izvodjac radova kakva bagra Na zalost jesu upravu.Njihovo je da plate izvodjacu radova.
Блок_64 Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 On 18.11.2021. at 18:45, Frank Pembleton said: Evo i ova smećarka... ... Shiit has hit the fan Ova sns kobiletina nedeljno obidje sve televizije i lupeta.Ja ne znam na osnovu cega nju zovu u emisije da komentarise bilo sta.
James Marshall Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Na osnovu toga što kao formalno nije SNS već racionalizuje poteze vlasti iz kvazineutralne pozicije, pošto je jedan od rijetkih apologeta režima koji može da dobaci dalje od obične reprodukcije Vučićevih talking points, ona je u toj ligi sa Panovićem, Klačarem i još par njih koji kao furaju tu neku šatro objektivnu priču a zapravo potuljenu SNS propagandu 8
levi Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 s tom razlikom što je Smajla univerzalno zlo, nevezano za sns 9
Recommended Posts