renne Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Evo nama novog talasa https://nova.rs/magazin/ludilo-pred-prodavnicom-na-novom-beogradu-video
Frank Pembleton Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Pri tome nisu to neki svemirski popusti, i koliko sam cuo vrlo su ogranicili kolicinu robe... Ali eto...
aram Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 navodno je vijetnamski uzbunjivač odveden na sigurno - u Prištinu
copkillah Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Pri tome nisu to neki svemirski popusti, i koliko sam cuo vrlo su ogranicili kolicinu robe... Ali eto... 10 komada za 1000 dinara a valjda je telefon inače 60k ili sam nešto pomešao
James Marshall Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Dobitna kombinacija za masovnu tuču.
gospa buba Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Pri tome nisu to neki svemirski popusti, i koliko sam cuo vrlo su ogranicili kolicinu robe... Ali eto...popusti su svuda takvi da je proshlogodishnja cena sada na akciji sent from novi mnogo jak bubamoto.
morgana Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 eno linglong kaze nisu krivi oni nego izvodjac radova kakva bagra 1
gospa buba Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 ali za shta ko moze da ne bude kriv? gde su pasoshi ljudima, taj da vrati. pa onda da vidimo sent from novi mnogo jak bubamoto.
morgana Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 5 minutes ago, gospa buba said: ali za shta ko moze da ne bude kriv? gde su pasoshi ljudima, taj da vrati. pa onda da vidimo sent from novi mnogo jak bubamoto. naravno da je investitor i kriv i odgovoran. kao i drzava. 2
Time Crisis Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 8 hours ago, Frank Pembleton said: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/290120/FOTO-Canak-okacio-transparent-o-Ratku-Mladicu-Jeo-ja-mater-i-njemu-i-onome-kome-je-on-heroj.html Ne znam da li da se prebacimo na temu o Mladiću, ako je ima ... Shiit has hit the fan Nije dugo trebalo Quote Desetak mladića skinulo je danas transparent sa zgrade u kojoj je sedište Lige socijlademokrata Vojvodine (LSV), na kojem je pisalo „Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid“, a u toj akciji učestvovao je i stariji muškarac koji se predstavio kao pripadnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Kako javlja reporter Bete, desetak mladića se popelo na terasu susedne zgrade i odatle su otkačili veliki transparent, koji je potom pao na zemlju. Najstariji od njih na licu je imao masku na kojoj piše „BIA“ i tako se i predstavio reporteru Bete, kao i interventnoj jedinici policije koja je stigla na lice mesta Policija je potom transparent unela u zgradu LSV-a, a u toj stranci agenciji Beta rekli su da će ponovo okačiti transparent.
Frank Pembleton Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Evo i ova smećarka... ... Shiit has hit the fan 5
Recommended Posts