mraki Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Horor baš. Ja sam verovao da su sleteli u neku provaliju ili reku. 1
Bogotac Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Ne secam se da me je nesto vise uzdrmalo kao ova vest,a bilo je svega u poslednje vreme.
ToniAdams Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 tacno, posto se kod vas u amerikama uopste ne desavaju zlocini, a sve zbog smrtne kazne 3
Filozof manijak Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 3 hours ago, Bogotac said: Davao pare na pozajmicu uz kamatu. Da ne glumim Šerloka, ali kontam da je ovo 99% motiv ovog zločina. Ovako ugasiti celu porodicu, strašno.
Frank Pembleton Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Najbolje da će smrtna kazna da reši ovakve stvari. ... Shiit has hit the fan 1
Bogotac Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: Da ne glumim Šerloka, ali kontam da je ovo 99% motiv ovog zločina. Ovako ugasiti celu porodicu, strašno. Isto mislimo,previse slicnih slucajeva u zadnjih desetak godina,sa vlasnicima menjacnice
aram Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Da policija išta radi u Srbiji taj vlasnik menjačnice zelenaš bi davno bio u zatvoru, a njegova porodica bi bila živa 2
SNARC Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 1 minute ago, aram said: Da policija išta radi u Srbiji taj vlasnik menjačnice zelenaš bi davno bio u zatvoru, a njegova porodica bi bila živa Policija u tim manjim mestima je najcesce garant isplate i naplate. U Aleksincu, gotovo sam siguran da par njih uniformisanih vec znaju ko je pocinilac.
radisa Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 4 minutes ago, SNARC said: Policija u tim manjim mestima je najcesce garant isplate i naplate. U Aleksincu, gotovo sam siguran da par njih uniformisanih vec znaju ko je pocinilac. I neće ništa uraditi povodom toga, jer su i oni umešani u priču... 4
Bogotac Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 8 minutes ago, radisa said: I neće ništa uraditi povodom toga, jer su i oni umešani u priču... Da ne zavrsi kao sa pevacicom sa nasipa?
Lezilebovich Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 A kako ste sigurni da je covek bio zelenas ?
vememah Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Iz Kurira, preciznije. Quote Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo... kurir.rs/vesti/drustvo/3778369/potraga-za-djokicima-porodica-iz-aleksinca-nestala-zbog-duga-od-100000-evra
Recommended Posts