October 2, 20213 yr Ne secam se da me je nesto vise uzdrmalo kao ova vest,a bilo je svega u poslednje vreme.
October 2, 20213 yr tacno, posto se kod vas u amerikama uopste ne desavaju zlocini, a sve zbog smrtne kazne
October 2, 20213 yr 3 hours ago, Bogotac said: Davao pare na pozajmicu uz kamatu. Da ne glumim Šerloka, ali kontam da je ovo 99% motiv ovog zločina. Ovako ugasiti celu porodicu, strašno.
October 2, 20213 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Da ne glumim Šerloka, ali kontam da je ovo 99% motiv ovog zločina. Ovako ugasiti celu porodicu, strašno. Isto mislimo,previse slicnih slucajeva u zadnjih desetak godina,sa vlasnicima menjacnice
October 2, 20213 yr Da policija išta radi u Srbiji taj vlasnik menjačnice zelenaš bi davno bio u zatvoru, a njegova porodica bi bila živa
October 2, 20213 yr 1 minute ago, aram said: Da policija išta radi u Srbiji taj vlasnik menjačnice zelenaš bi davno bio u zatvoru, a njegova porodica bi bila živa Policija u tim manjim mestima je najcesce garant isplate i naplate. U Aleksincu, gotovo sam siguran da par njih uniformisanih vec znaju ko je pocinilac.
October 2, 20213 yr 4 minutes ago, SNARC said: Policija u tim manjim mestima je najcesce garant isplate i naplate. U Aleksincu, gotovo sam siguran da par njih uniformisanih vec znaju ko je pocinilac. I neće ništa uraditi povodom toga, jer su i oni umešani u priču...
October 2, 20213 yr 8 minutes ago, radisa said: I neće ništa uraditi povodom toga, jer su i oni umešani u priču... Da ne zavrsi kao sa pevacicom sa nasipa?
October 2, 20213 yr Iz Kurira, preciznije. Quote Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo... kurir.rs/vesti/drustvo/3778369/potraga-za-djokicima-porodica-iz-aleksinca-nestala-zbog-duga-od-100000-evra