mustang Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 (edited) Zvuci da je to... Raspitacu se pa javljam.. Polako me gazi vreme uglavu i sto ne cuvam lice, ne mazem ga nicim, ni telo (za divno cudo ono jos izgleda mladje od godina) a pod suncem sam dosta. Dobro se muceno i drzi obzirom kakva sam stetocina (cigare, alkohol, sunce...) Edited September 20, 2021 by mustang
beta Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 2 hours ago, mustang said: Zvuci da je to... Raspitacu se pa javljam.. Polako me gazi vreme uglavu i sto ne cuvam lice, ne mazem ga nicim, ni telo (za divno cudo ono jos izgleda mladje od godina) a pod suncem sam dosta. Dobro se muceno i drzi obzirom kakva sam stetocina (cigare, alkohol, sunce...) prophilo, hijaluron
Jumanji Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Pet osoba, među kojima je četvoro dece, povređeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, potvrđeno je RTS-u.
Milosh76 Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića imala je danas saobraćajnu nesreću u Ulici beogradskog bataljona 25 na Banovom brdu, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs.Kako nezvanično saznaje naš portal, ona je izgubila kontrolu nad vozilom i tom prilikom udarila četiri automobila.Prema prvim informacijam, Drašković nije imala alkohol u krvi.
James Marshall Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 A što samo test na alkohol, to je sooo 80's.
mlatko Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 A što samo test na alkohol, to je sooo 80's.Mora da je slala SMS za neko bolesno deteInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
mustang Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 (edited) Cistila nos Srecom nikog nije povredila obzirom da ne bi odgavarala Edited September 24, 2021 by mustang
aram Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 6 hours ago, Jumanji said: Pet osoba, među kojima je četvoro dece, povređeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, potvrđeno je RTS-u. Više mu je ovde mesto, makar i samo zbog ovoga: vozač autobusa koji je danas uleteo na dečije igralište i povredio četvoro dece (jedno teže) ima 72 godine.
Hamlet Strašni Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Само се не зна још да ли је проблем у возачу или у неисправном аутобусу.
askeladden Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 24 minutes ago, Hamlet Strašni said: Само се не зна још да ли је проблем у возачу или у неисправном аутобусу. Kako vozac autobusa 72 god.?Mom matorom su uzeli sve te dozvole kad se penzionisao.
Bogotac Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 4 minutes ago, askeladden said: Kako vozac autobusa 72 god.?Mom matorom su uzeli sve te dozvole kad se penzionisao. nema ko da vozi
askeladden Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 4 minutes ago, Bogotac said: nema ko da vozi Mom matorom jedva dati traktor da tera a i tada ako ga nema vise od pola sata,zovi na mobilni ,salji konjicu.
Recommended Posts