Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Zvuci da je to... Raspitacu se pa javljam.. Polako me gazi vreme uglavu i sto ne cuvam lice, ne mazem ga nicim, ni telo (za divno cudo ono jos izgleda mladje od godina) a pod suncem sam dosta. Dobro se muceno i drzi obzirom kakva sam stetocina (cigare, alkohol, sunce...) 

Edited by mustang

2 hours ago, mustang said:

Zvuci da je to... Raspitacu se pa javljam.. Polako me gazi vreme uglavu i sto ne cuvam lice, ne mazem ga nicim, ni telo (za divno cudo ono jos izgleda mladje od godina) a pod suncem sam dosta. Dobro se muceno i drzi obzirom kakva sam stetocina (cigare, alkohol, sunce...) 

prophilo, hijaluron 

Pet osoba, među kojima je četvoro dece, povređeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, potvrđeno je RTS-u.

Izvinjavam se vidim sad vest na Bg temi.

Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića imala je danas saobraćajnu nesreću u Ulici beogradskog bataljona 25 na Banovom brdu, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs.

Kako nezvanično saznaje naš portal, ona je izgubila kontrolu nad vozilom i tom prilikom udarila četiri automobila.

Prema prvim informacijam, Drašković nije imala alkohol u krvi.

A što samo test na alkohol, to je sooo 80's.

A što samo test na alkohol, to je sooo 80's.
Mora da je slala SMS za neko bolesno dete

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Cistila nos

Srecom nikog nije povredila obzirom da ne bi odgavarala

Edited by mustang

6 hours ago, Jumanji said:

Pet osoba, među kojima je četvoro dece, povređeno je kada je gradski autobus na liniji 45 uleteo u dečje igralište u Zemunu, potvrđeno je RTS-u.

Više mu je ovde mesto, makar i samo zbog ovoga: vozač autobusa koji je danas uleteo na dečije igralište i povredio četvoro dece (jedno teže) ima 72 godine.

Само се не зна још да ли је проблем у возачу или у неисправном аутобусу. 

24 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Само се не зна још да ли је проблем у возачу или у неисправном аутобусу. 

Kako vozac autobusa 72 god.?Mom matorom su uzeli sve te dozvole kad se penzionisao.

4 minutes ago, askeladden said:

Kako vozac autobusa 72 god.?Mom matorom su uzeli sve te dozvole kad se penzionisao.

nema ko da vozi

4 minutes ago, Bogotac said:

nema ko da vozi

Mom matorom jedva dati traktor da tera a i tada ako ga nema vise od pola sata,zovi na mobilni ,salji konjicu.