James Marshall Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Zašto bi bilo ko ikada davao izjave na tu temu? Ima li išta više što spada u domen privatnog? 1
gospa buba Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Zašto bi bilo ko ikada davao izjave na tu temu? Ima li išta više što spada u domen privatnog? ne, od kad je leonitina otishla kod svog duhovnika da zatrazi blagoslov za da pochne da pravi dete i mi to prochitali u jednom povecem intervjuu sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 to je iz glorije/blic žene dala baba dinar da uđe u kolo…
omiljeni Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 On 17.9.2021. at 14:57, gospa buba said: ne, od kad je leonitina otishla kod svog duhovnika da zatrazi blagoslov za da pochne da pravi dete i mi to prochitali u jednom povecem intervjuu sent from novi mnogo jak bubamoto. ovo me podsetilo kad sam vojsci u Jakovu nekoliko dana imao obuku za vatrogasca i nas 3-4 se postrojimo pored kamiona u stavu mirno i ništa ne radimo sve dok zapovednik ne krene da komanduje: "vadi crevo, razmotaj crevo, prvi mlaz, drugi mlaz, polevaj" 2
aram Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 1 hour ago, mraki said: Elem, izgled baš ume da prevari. Ovaj lik je delovao baš retko normalno. Moja drugarica na Fb jutros: Quote Njega sam tukla kad smo bili deca. Zatekla sam ga kako ubija mačiće u dvorištu naše zgrade. 2
Кристофер Лумумбо Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 davno je njega provalio milojko pantic, onomad kad nije hteo da pusti artmediju.
msv Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Priznao krivicu i dobio 5 meseci uslovno ako za godinu dana ne ponovi krivično delo.
SNARC Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Citam ove poslednje dve strane...i sve se nekako nadam da me zajebavate 1
gospa buba Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 pa jeste malo hevisent from novi mnogo jak bubamoto.
Mil@n Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ne mogu da nađem te detalje... A mazohista sam. Koje govno od novine/portala?
Mil@n Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Pročitao i ja sad. Ne bih da bude da ga branim ali logična reakcija čoveka sa presađenom kosom. Šalim se, vidim da svi pričaju kako im deluje kao anđeo, meni baš kontra, gledaš ga i znaš šta je uradio (ako je) i uopšte mi ne deluje toliko nemoguće, naprotiv... Što se psihe tiče, koliko možeš da si jadan/slepac/govnar/šljam/bednik od 0 do nervira te žena što ti je sjebala paralelnu vezu? Haos.
JozoMujica Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 58 minutes ago, Mil@n said: Ne bih da bude da ga branim ali logična reakcija čoveka sa presađenom kosom. +1 Za onog ko se odluči na taj korak odmah znaš da ima psihičkih problema.
gospa buba Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 pa dobro su mu presadili, ne poznaje se
Recommended Posts