Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Zašto bi bilo ko ikada davao izjave na tu temu? Ima li išta više što spada u domen privatnog? 

Zašto bi bilo ko ikada davao izjave na tu temu? Ima li išta više što spada u domen privatnog? 
ne, od kad je leonitina otishla kod svog duhovnika da zatrazi blagoslov za da pochne da pravi dete i mi to prochitali u jednom povecem intervjuu :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

to je iz glorije/blic žene

dala baba dinar da uđe u kolo…

On 17.9.2021. at 14:57, gospa buba said:

ne, od kad je leonitina otishla kod svog duhovnika da zatrazi blagoslov za da pochne da pravi dete i mi to prochitali u jednom povecem intervjuu :hihi:

ovo me podsetilo kad sam vojsci u Jakovu nekoliko dana imao obuku za vatrogasca i nas 3-4 se postrojimo pored kamiona u stavu mirno i ništa ne radimo sve dok zapovednik ne krene da komanduje: "vadi crevo, razmotaj crevo, prvi mlaz, drugi mlaz, polevaj"

1 hour ago, mraki said:

Elem, izgled baš ume da prevari. Ovaj lik je delovao baš retko normalno.

Moja drugarica na Fb jutros: 

Njega sam tukla kad smo bili deca. Zatekla sam ga kako ubija mačiće u dvorištu naše zgrade.

davno je njega provalio milojko pantic, onomad kad nije hteo da pusti artmediju. 

Priznao krivicu i dobio 5 meseci uslovno ako za godinu dana ne ponovi krivično delo.

Citam ove poslednje dve strane...i sve se nekako nadam da me zajebavate

pa jeste malo hevi

Ne mogu da nađem te detalje...  A mazohista sam. Koje govno od novine/portala?

@Mil@n Blic

Verovatno svi, ja sam u bljucu video.

Pročitao i ja sad.

Ne bih da bude da ga branim ali logična reakcija čoveka sa presađenom kosom.

Šalim se, vidim da svi pričaju kako im deluje kao anđeo, meni baš kontra, gledaš ga i znaš šta je uradio (ako je) i uopšte mi ne deluje toliko nemoguće, naprotiv...

Što se psihe tiče, koliko možeš da si jadan/slepac/govnar/šljam/bednik od 0 do nervira te žena što ti je sjebala paralelnu vezu? Haos.

58 minutes ago, Mil@n said:

Ne bih da bude da ga branim ali logična reakcija čoveka sa presađenom kosom.

+1

Za onog ko se odluči na taj korak odmah znaš da ima psihičkih problema.

pa dobro su mu presadili, ne poznaje se :unsure: