September 16, 20213 yr 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Uvek je imao neki psiho pogled Meni uvek izgledao kao neko ko ni mrava ne bi zgazio.
September 16, 20213 yr 1 hour ago, radisa said: Tehnički, nema porodice, nema nasilja u porodici? Ima, ima.
September 16, 20213 yr au jbmti na šta su mediji spali. jedva čekam vest da je neka polupoznata ličnost jednom htela prdnit pa se malo usrala.
September 16, 20213 yr Na Al Džaziri.Još uvek je na AJB?Ja sam nešto čuo da je otišao. ... Shiit has hit the fan
September 16, 20213 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Još uvek je na AJB? Ja sam nešto čuo da je otišao. Ne znam, pre neku nedelju sam gledao njegov intervju sa Željkom Obradovićem za AJB. Edited September 16, 20213 yr by msv
September 16, 20213 yr Sudeći po tekstovima u Kuriru, nije na EuroNewsu.Ko je rekao da je na Euronewsu? ... Shiit has hit the fan
September 17, 20213 yr Žena je novinarima izjavila da ne želi ponovo da prepričava šta se dogodilo, ali naravno da su tabloidi iskopali njen iskaz u policiji i objavili do detalja.
September 17, 20213 yr a jel moze, shta kazu pravnici, da se tuzi ustanova narodne milicije, kad privatne priche random snajki za koje niko nikad nije chuo niti bi, zavrshe na naslovnim stranama? sent from novi mnogo jak bubamoto.