SNARC Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Tek da vidite SIV..ceo red zastava, dja nasa dja dojc..i tako jedno trijes puta. Pitam je zenu..reko "Jebote, odakle im ovoliko nemackih zastava ?". A ona, mudrica.."Mozda nam ostalo iz WW2".
radisa Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 3 minutes ago, SNARC said: Tek da vidite SIV..ceo red zastava, dja nasa dja dojc..i tako jedno trijes puta. Pitam je zenu..reko "Jebote, odakle im ovoliko nemackih zastava ?". A ona, mudrica.."Mozda nam ostalo iz WW2". A jel' ima dečice uz put da mašu? Ili bar sendvičara? 1
Popular Post Ayatollah Posted September 13, 2021 Popular Post Posted September 13, 2021 1 hour ago, radisa said: Jbt, koliko su ljudi koji upravljaju ovom zemljom jadni... Kako njih nije sramota od ovoga? Msilim, kako ne misle šta će o njima da misli Angela kad vidi ovo? Ne pada im na pamet da su iskompleksirani jadnici koji nisu stigli dalje od Gornjeg Polja? Pa jbt, to su ljudi koji misle da je doček u Tri karte za holivud organizovan baš kako treba i oni bi tako, još i bolje? Tuga i bol... Ne pada im to na pamet, ili im pada, ali ih baš briga. Oni bi voleli da njih tako dočekuju po raznim destinacijama, pa onda rade ono što bi voleli da njima drugi rade. Uz to, deluje grandiozno za unutrašnju upotrebu i vesti na Pinku. Inače, ja sve više imam problem sa ikonografijom i scenografijom u poslednje vreme - izmišljeni praznici, zastave, parade, vojska, patriotizam koji izlazi iz ušiju - sve tipično za banana diktature u lošoj ekonomskoj situaciji. 13
radisa Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Just now, Ayatollah said: Inače, ja sve više imam problem sa ikonografijom i scenografijom u poslednje vreme - izmišljeni praznici, zastave, parade, vojska, patriotizam koji izlazi iz ušiju - sve tipično za banana diktature u lošoj ekonomskoj situaciji. Simboli čine jako puno u glavama puka... Dobro njega savetuju... Samo simboli izazivaju i reakcije... Ja sam jutros imao, posle ovih zazstava, neke čudne porive... A ja sam još popriličan germanofil, btw... 2
gospa buba Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Ma to garant da se podseti mladosti i Istočne Nemačkene bih se ja njoj rugala u tom kontekstu, u nekom drugom mozda. nas je zakopala i saranila sa ovim svojim netjakom, za duze sent from novi mnogo jak bubamoto.
Radoye Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 3 hours ago, radisa said: Jbt, koliko su ljudi koji upravljaju ovom zemljom jadni... Kako njih nije sramota od ovoga? Msilim, kako ne misle šta će o njima da misli Angela kad vidi ovo? Ne pada im na pamet da su iskompleksirani jadnici koji nisu stigli dalje od Gornjeg Polja? Pa jbt, to su ljudi koji misle da je doček u Tri karte za holivud organizovan baš kako treba i oni bi tako, još i bolje? Tuga i bol... Jbg imaju jos mnogo da se trude da prevazidju onaj krindz sa Putinom onomad. Ako im je to proslo proci ce i ovo, ne se sikiriki.
James Marshall Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Pa mi smo baš izgleda u kurcu kad ovoliko mora da se bustuje patriotizam, izgleda nam je sve ostalo otišlo u kurac. 1
Jeremija Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Predivne scene, baš sam se dobro nasmejao...
Tale Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Aj sve to, ali koliko bilborda je iznajmljeno...
Time Crisis Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Srbija u malom™ Quote Ružić: U krivolovu hvatamo lokalne funkcionere, policajce, direktore. Zameramo se celoj Srbiji Terensko vozilo Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije demolirano je bez ikakvih krađi iz vozila, a policija za sada nije dala nikakav fidbek, kaže za 021.rs predsednik Društva Milan Ružić. Na pitanje 021.rs da li se ovaj incident može povezati sa nekim skorašnjim otkrićem krivolova, Ružić navodi da je to pitanje kompleksnije nego što se misli jer bi taj spisak potencijalnih osumnjičenih mogao da bude dugačak. "Mi u svakoj drugoj akciji otkrivanja krivolova otkrijemo lokalne političare i policajce. To nam je modus operandi, da na terenu nailazimo na ljude koji su van radnog vremena, ali u principu su uniformisana lica u krivolovu i još češće - direktori javnih preduzeća, lokalni tipovi iz opštine. Početkom avgusta smo u krivolovu otkrili čoveka iz Vlade Vojvodine. Zameramo se, faktički, celoj Srbiji. U takvom krivolovu nećete otkriti nekog običnog čoveka, već bahate pojedince koji znaju da lokalna policija neće reagovati, tu odmah rade telefoni, zove se centrala stranaka, paranoja vlada", priča Ružić, inače ornitolog. "Razlog za naša visoka očekivanja bio je zaključak Vlade Srbije iz aprila, u kome predsednica Vlade (Ana Brnabić) nalaže svim ministarstvima ne sprečavanje, već iskorenjivanje ilegalnog ubijanja ptica jer je to zahtev međunarodne zajednice, budući da je Srbija prepoznata kao 'crna tačka' krivolova. Kad na terenu komuniciramo s policijom ili tužilaštvom, niko ne zna ništa o tome. Dakle, niko od ministara nije prosledio svojim službenicima dopis Vlade Srbije, a naša pisma niko nije pročitao ili im nije stalo", navodi predsednik Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. 1 1
eumeswil Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Loša droga usmrtila 4 mladića u Leskovcu, heroin se meša sa mišomorom i cijanidom 1
đorđe geprat Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 treba joj podići spomenik. na kosančićevom vencu
djeneralche Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 10 hours ago, eumeswil said: Loša droga usmrtila 4 mladića u Leskovcu, heroin se meša sa mišomorom i cijanidom Pala tona i po u CG, ovo su posledice.
Tihajeza Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 13 minutes ago, djeneralche said: Pala tona i po u CG, ovo su posledice. U CG je pao kokain, a to nije isti konzument. 2
Recommended Posts