pacey defender Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Quote Broj umrlih u Republici Srbiji u periodu januar–jul 2021. godine iznosio je 74 234 i, u odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj umrlih bio 61 592, beleži se rast od 12 642 ili za 20,5%. #RZS 1
radisa Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 hour ago, pacey defender said: To zbog vakcinacije, taman kako je počela vakcinacija, počeli i ljudi da umiru... :srakastičan sam, da neko ne pomisli:
pacey defender Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 a može i ovako: Verovatno je prošle godine zbog vanrednog stanja bilo manje mrtvih u saobraćaju i u padu sa kranova, a mi živimo u vibrantnom društvu gde se stalno zbog džidipija negde žuri i nešto gradi, tako da smo se samo resetovali na normalu.
General Ripper Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 9 hours ago, pacey defender said: Ispunjenje proročanstva o stajanju pod jednu šljivu upravo je dobilo veliko ubrzanje. Mislim da će Beograd na vodi i ostali građevinski projekti sve teže nalaziti stanare.
pacey defender Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 16 hours ago, General Ripper said: Ispunjenje proročanstva o stajanju pod jednu šljivu upravo je dobilo veliko ubrzanje. Mislim da će Beograd na vodi i ostali građevinski projekti sve teže nalaziti stanare. Za Beograd se ne brinem. Ali kad se ode dalje, sve će biti manje razloga za one "naseljeno mesto" table. 1
Filozof manijak Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 van Beograda svi Srbi će taman stati pod jedan oveći maslačak.
General Ripper Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 6 hours ago, pacey defender said: Za Beograd se ne brinem. Ali kad se ode dalje, sve će biti manje razloga za one "naseljeno mesto" table. Za Beograd i Novi Sad nema zime, mada je već Hamlet na forumu pisao da su centralne beogradske opštine imale pad broja stanovnika između 2001 i 2011. Ja to više u kontekstu visokih cena nekretnina i istovremene eksplozije gradnje u Beogradu, koja je održiva pod uslovom da postoji konstantan priliv novih stanovnika, a u realnosti unutrašnjost je prazna, pa imam utisak da će nekom momentu ostati gomila precenjenih nekretnina. Nekamo mi real estate bum i demografsko obrušavanje ne idu zajedno. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 može i ovde https://rs.n1info.com/vesti/nova-rs-navijaci-napali-vladimira-vuletica-ispred-stadiona-partizana/
Jumanji Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Pa ovih ima ko šaše, i narod ladno na estetske intervencije kod takvih ide, strašno!
Jumanji Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Polako sa tim svetlom, nece jos Saopstenje Gradske uprave Grada Suboticahttps://gradsubotica.co.rs/saopstenje-gradske-uprave-grada-subotice/
Mindaugas Žukauskas Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/283460/Tuca-na-decijem-fudbalskom-turniru-u-Petrovaradinu-zbog-roditelja-otkazano-takmicenje.html 1
Moonwalker Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Procitah isto. Jadna deca , brukaju ih i plase.
Recommended Posts