kapetanm Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Телеграф: MAJKA PRIZNALA: Ispustila sam decu u reku dok sam išla kod slepog ljubavnika!
gospa buba Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 ko je ono beshe ponosni vlasnik tog nezavisnog glasila?
morgana Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 (edited) sta, nije mu tviter bio dovoljan Edited April 27, 2014 by morgana
Töölönlahti Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Twitter nije adekvatan, nemaš tamo nikoga slabo plaćenog da mu hands-on micromanageuješ i forsiraš ga da objavljuje budalaštine.
morgana Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 razocarao me vesa, koji je jos kao sasvim mlad krio kompjuterske djelove u partizanskim kikama i tako ih prenosio na slobodnu teritoriju meksika, kako sam tvrdi, a zatim se iz patriotskih razloga vratio u srbiju, da donese kojputer i u zadnji zaselak, jer je dobrotvor. jedno je vodilo drugom i postao je milioner. zatim je otvorio privatnu skolu i rukovodio rukometnom savezom koji je siroj javnosti poznat po sajtu od 35 000 eura, sve za dobrobit mladih narastaja. zbilja, zna li neko kako je jevrosimovic dosao do onolikih para? vec godinama me zanima.
JozoMujica Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Pa evo na primer kako sada dolazi - Comtrade je jedna od dve firme koja je dobila posao uvođenja zdravstvenog informacionog sistema u polovini zdravstvenih ustanova (drugu polovinu je dobio BitProjekt). Prvo su uzeli pare od projekta MinZdr za izradu softvera i kompletan hardver (serveri, mreža, radne stanice), a sada, dve godine nakon isteka ugovora sa ministarstvom, idu okolo i otimaju* za održavanje po par hiljada evra mesečno. 100 zdravstvenih ustanova puta neka bude 1500 evra je 150,000 mesečno. Tim koji radi na tome nema više od desetak ljudi, održavanje je remote (znači, nema troškova izlaska na teren), pa ti računaj. A to je samo jedan od poslova sa državom. * Otimaju znači da dođu i ponude ugovor o održavanju. Ako nećeš ne moraš, samo što njiho skrnavi softver ne može da radi a da ga par puta dnevno ne čačnu.
spettacollo Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Priča se da prva veća količina novca ima nemačko poreklo, navodno digao od tasta, ali svašta ljudi pričaju.
morgana Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 haha ha, znaci zato ima potrebu da prica o studentskom poslu po amerikama
Vapad Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Vesa ima jahtu :D I interesantne goste na njoj ponekad
Vapad Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Ne smem, će me utuže, ali se fino zabavljaju i baš fin ten nabace. On je baš cool prema drugarima. A za našu "industriju" je smrt. Doduše, umeo je da bude i široke ruke, kada je poklonio atletskom savezu sajt vredan 30k ojra...
Bujodrag Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 WTF? i JBT! Професор осуђен због часа историје на КалемегдануЗорана Павловића, професора историје у ОШ „Деспот Стефан Лазаревић”, Прекршајни суд у Београду прогласио је кривим јер је „пружао услуге туристичког водича, односно информације о културноисторијским карактеристикама локалитета групи деце учесника манифестације ’Мала матура – велико срце’, а не испуњава прописане услове из Закона о туризму” http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Profesor-osudjen-zbog-casa-istorije-na-Kalemegdanu.sr.html Mis'im, ne mož' čovek više ni da preti po internetima niti da truje decu nepotrebnim informacijama.
Bujodrag Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Jbt, pa ovo je vijest iz 2012. godine. Doom je dugotrajan proces.
Recommended Posts