April 23, 201411 yr Garcia, vidim da je stranica prepuna fusnota. Iz kojih godina je literatura na koju se genije poziva? moracu da pogledam, ako koleginica jos uvek vucara knjigu sa sobom. a za Blic, lepo je sto su napisali clanak ali cemu senzacionalizam u naslovu? zato jos uvek gotivim Danas. nije onaj stari ali nema dupeta, Cece i Kristijana.
April 24, 201411 yr Author a za Blic, lepo je sto su napisali clanak ali cemu senzacionalizam u naslovu? zato što ga uređuje Sveta Marjanović, on drugačije ne ume. bolje je da ima teksta nego da nema, tj. dobro je da se ovakve stvari percipiraju kao skandal a ne kao rutina.
April 24, 201411 yr Garcia, tvoja slika je završila u svim novinama. Svi pišu o tome. Profesor je pokušao i da se opravda: - To nisu moji stavovi, to su citati iz istraživanja jedne ruske profesorke. Moja namera je bila, i smatram je veoma važnom i odgovornom, da studentima objasnim psihodinamiku između žrtve i počinioca, kako bi budući policajci, sudije, advokati i pravnici mogli preventivno da deluju. Uvodni deo o psihodinamici odnosa je važan, ali on je samo jedan deo velike lekcije – kaže za “Blic” profesor Simonović.
April 24, 201411 yr Kakvo glupo vađenje Mada ne vidim da je pametno vađenje iz ovakve situacije uopšte moguće. Edited April 24, 201411 yr by Turnbull
April 24, 201410 yr drago mi je da smo malo zatalasali i da smo izazvali ove nemušte reakcije profesora i dekana. nadam se da će pretresti svoj udžbenik za iduće izdanje.
April 24, 201410 yr Author plus mnogo. dobar posao, a Garcia kod mene ima trajni imunitet od hajki. Edited April 24, 201410 yr by Грешни Василије
April 24, 201410 yr steta sto je do dobrog zakljucka stigao preko lijene argumentacije Edited April 24, 201410 yr by morgana