Time Crisis Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 "Skandal na pravnom" piše na naslovnoj strani sutrašnjeg Blica :)
garcia Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Garcia, vidim da je stranica prepuna fusnota. Iz kojih godina je literatura na koju se genije poziva? moracu da pogledam, ako koleginica jos uvek vucara knjigu sa sobom. a za Blic, lepo je sto su napisali clanak ali cemu senzacionalizam u naslovu? zato jos uvek gotivim Danas. nije onaj stari ali nema dupeta, Cece i Kristijana.
Muwan Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ova naslovna strana Blica je, onako od vrha do dna, 1 kvalitetan doom društva.
Аврам Гојић Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 a za Blic, lepo je sto su napisali clanak ali cemu senzacionalizam u naslovu? zato što ga uređuje Sveta Marjanović, on drugačije ne ume. bolje je da ima teksta nego da nema, tj. dobro je da se ovakve stvari percipiraju kao skandal a ne kao rutina.
mire Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 ima link, ne mogu da nadjem sa krsa jao, sveta, cesto sam mu kod keve svracao
Arkadija Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Garcia, tvoja slika je završila u svim novinama. Svi pišu o tome. Profesor je pokušao i da se opravda: - To nisu moji stavovi, to su citati iz istraživanja jedne ruske profesorke. Moja namera je bila, i smatram je veoma važnom i odgovornom, da studentima objasnim psihodinamiku između žrtve i počinioca, kako bi budući policajci, sudije, advokati i pravnici mogli preventivno da deluju. Uvodni deo o psihodinamici odnosa je važan, ali on je samo jedan deo velike lekcije – kaže za “Blic” profesor Simonović.
Turnbull Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 (edited) Kakvo glupo vađenje Mada ne vidim da je pametno vađenje iz ovakve situacije uopšte moguće. Edited April 24, 2014 by Turnbull
garcia Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 drago mi je da smo malo zatalasali i da smo izazvali ove nemušte reakcije profesora i dekana. nadam se da će pretresti svoj udžbenik za iduće izdanje.
Аврам Гојић Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 (edited) plus mnogo. dobar posao, a Garcia kod mene ima trajni imunitet od hajki. Edited April 24, 2014 by Грешни Василије
ToniAdams Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Je l' to stiglo i do "Blica"? kolku sisu ima ceca, rispekt!
Time Crisis Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 I u Politici: http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Silovanje-Srbije.sr.html
morgana Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 (edited) steta sto je do dobrog zakljucka stigao preko lijene argumentacije Edited April 24, 2014 by morgana
Recommended Posts