James Marshall Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Pa poenta je da nema muškaraca u teretani, kao što ih nema ni na bazenu u tom terminu. I vice versa. Šta stoji iza toga, ideološki, možemo diskutovati. Moguće je i da je ovo u NP iz istih razloga, da ne dođe do neželjenih scena (da ne padaju muškarci u iskušenje™, dok ovamo da se žene ne osjećaju neprijatno), samo što postoji neki bafer u vidu religioznog blablatrućtruć, dok je ovdje oko teretana nešto drugo u pitanju. Ali na kraju, stvar je izgovora, dok je efekat isti. Ja generalno nemam ništa protiv da postoje odvojene prostorije za bavljenje određenim aktivnostima, ako je nekome neprijatno, ali onda da damo benefit tolerancije i ovima koji to rade i iz vjerskih razloga.
morgana Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 mozemo, kao sto mozemo da diskutujemo dokle treba tolerisati vjersko obiljezavanje ako ono poslije neke mjere udara na licnost kako je shvatamo u zapadnoj civilizaciji
omiljeni Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Ma to sto pise James Marshall rade ili trolovi ili oni koji se ne potrude da shvate sustinu problema a ipak ce da komentarisu"Aha evo jos diskriminacije dje su sad dezurni dusebriznici dje ombudsman sto cute social justice warriors"Tako nadju neki fairview county sto je izbacio pepu tvora iz lektire, pa butik samo za debele, pa teretana samo za zene, pa vrtic samo za sitnu djecu a matorima zabranjen pristup, pa menjac za desnjake a levake ko jebe neka idu u englesku ili voze automatik, pa Harrell rasisticki vredjao Lukicu...Neumorni su 1
JozoMujica Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 54 minutes ago, James Marshall said: Pa poenta je da nema muškaraca u teretani, kao što ih nema ni na bazenu u tom terminu. Kao ni u ženskom frizerskom salonu.
James Marshall Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Budale, muško šišanje je laka lova u većini slučajeva
Ros Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 po nemackama skoro svaki bazen ima termine gde samo zene smeju na kupanje. obicno 2-3 sata nedeljno. nista neobicno
Moonwalker Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 (edited) Pu mene izroda, citav zivot samo po Unisex frizerskim salonima. Edited July 15, 2021 by Moonwalker
Sara Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Meni isto dođe da s bazena isteram neke kitove što misle da znaju kraul, a pre neki dan dvojica iz vremena piramida plivaju poprečke pa kad naiđem kikoću se "gđa ima prednost" Inače, Banjica se raspada, tačno kao da bi da je naprave na ruinu i prodaju bud zašto
Moonwalker Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 6 minutes ago, Sara said: Meni isto dođe da s bazena isteram neke kitove što misle da znaju kraul, 6 minutes ago, Sara said: Inače, Banjica se raspada, tačno kao da bi da je naprave na ruinu i prodaju bud zašto
gone fishing Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 ovaj slučaj sa bazenom me je podsetio na legendarni video, mogu li muslimani da vode porodicu na more 9
gospa buba Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 jel to ono u februaru sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts