July 6, 20213 yr voz majka. baš se ovih dana prisecam kako sam pre 20 godina pošao sam pa naleteo na neku ekipu. izodbijali se ko volovi uz standardno peglanje kroz prozor. što bi bulatović rekao, dva metra iznad zemlje.
July 6, 20213 yr Kakva je situacija sa kartama za autovoz[emoji769] sećam se vremena kad je pakao bio nabaviti kartu... ... Shiit has hit the fan
July 6, 20213 yr retko sam isao u sezoni, ali mislim da ima mesta ako se uzme karta nekoliko dana ranije, van sezone ima mesta kolko oces
July 6, 20213 yr 16 hours ago, Jumanji said: E da samo oni trguju... Iza ovoga sigurno stoji neki sasvim deseti obračun™. Edited July 6, 20213 yr by msv
July 8, 20213 yr 7 hours ago, Jumanji said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....?
July 8, 20213 yr Ovakve stvari me skroz faciniraju i nikakako ne mogu da shvatim.Dakle kad najobicniju stazu ne umeju da naprave, da ne znam.. zavrse ivicnjak, poplocaju da se ne drmusa i ispada kocka posle mesec dana, pa kako onda drzavu vodite i gde tacno, majku vam boziju...
July 8, 20213 yr ostavili da bude malo komfornije, ali moglo je tu i 3-4 trake da se izvuku samo da se malo stisne
July 8, 20213 yr 1 hour ago, Lancia said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....? Delikates Matijevic
July 8, 20213 yr 1 hour ago, Lancia said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....? Naravno da nije tesko proizvesti kecap, samo im za to ne treba stvarni paradajz...
July 8, 20213 yr 1 hour ago, Lezilebovich said: Naravno da nije tesko proizvesti kecap, samo im za to ne treba stvarni paradajz... Hm, ne znam za to, sta ide umesto paradajz sosa?¿ Ustvari, ne znam dal zelim da znam. Edited July 8, 20213 yr by Lancia
July 8, 20213 yr 1 minute ago, Lancia said: Hm, ne znam za to, sta ide umesto paradajz sosa?¿ Ustvari, ne znam dal zelim da znam. Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo...
July 8, 20213 yr Just now, radisa said: Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo... Nemoj da prepricavas onda cu ja morati da opisujem kako izgleda proizvodnja pastete. Cisti nightmare.
July 8, 20213 yr Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo... Pa pricaj...