nisam ja Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 voz majka. baš se ovih dana prisecam kako sam pre 20 godina pošao sam pa naleteo na neku ekipu. izodbijali se ko volovi uz standardno peglanje kroz prozor. što bi bulatović rekao, dva metra iznad zemlje.
Frank Pembleton Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Kakva je situacija sa kartama za autovoz[emoji769] sećam se vremena kad je pakao bio nabaviti kartu... ... Shiit has hit the fan
onamonamo Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 retko sam isao u sezoni, ali mislim da ima mesta ako se uzme karta nekoliko dana ranije, van sezone ima mesta kolko oces
msv Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) 16 hours ago, Jumanji said: E da samo oni trguju... Iza ovoga sigurno stoji neki sasvim deseti obračun™. Edited July 6, 2021 by msv
mraki Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 A prodavnice i pijace ladno do 200 tuku… Doduše, info od pre nedelju dana.
Lancia Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 7 hours ago, Jumanji said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....? 4
Jumanji Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Ovakve stvari me skroz faciniraju i nikakako ne mogu da shvatim.Dakle kad najobicniju stazu ne umeju da naprave, da ne znam.. zavrse ivicnjak, poplocaju da se ne drmusa i ispada kocka posle mesec dana, pa kako onda drzavu vodite i gde tacno, majku vam boziju... 1
omiljeni Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 ostavili da bude malo komfornije, ali moglo je tu i 3-4 trake da se izvuku samo da se malo stisne
ultra plasticni Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, Lancia said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....? Delikates Matijevic
Lezilebovich Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, Lancia said: Jel ostalo zivo nesto od nase prehrambene industrije? Jbm, zar je toliko tesko proizvesti kuvani paradajz, kecap, sok....? Naravno da nije tesko proizvesti kecap, samo im za to ne treba stvarni paradajz...
Lancia Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 (edited) 1 hour ago, Lezilebovich said: Naravno da nije tesko proizvesti kecap, samo im za to ne treba stvarni paradajz... Hm, ne znam za to, sta ide umesto paradajz sosa?¿ Ustvari, ne znam dal zelim da znam. Edited July 8, 2021 by Lancia
radisa Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 minute ago, Lancia said: Hm, ne znam za to, sta ide umesto paradajz sosa?¿ Ustvari, ne znam dal zelim da znam. Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo...
Lancia Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Just now, radisa said: Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo... Nemoj da prepricavas onda cu ja morati da opisujem kako izgleda proizvodnja pastete. Cisti nightmare.
munze Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Meni je nedavno ispričano nešto, o tome kako se prazne mašine za kečap i majonez i šta se radi sa tim ostacima koji zaostanu u mašinama, i nije mi dobro bilo... Pa pricaj...
Recommended Posts