sailorman Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Je l ovo aktuelan udžbenik? Je l ovo uopšte stvarno??
morgana Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 izdvajanje u kafani :D setanje nocu :D pa mene samo ruznoca spasila
Аврам Гојић Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 e aj sad stvarno, iz koje je godine ovaj udzbenik, ko su autori, odakle je snimak
ToniAdams Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ne lozi se previse, i ruznoca je u oku posmatraca
namenski Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 … prihvata seksualno napetu situaciju… Razlicit nivo aspiracija ucinioca i zrtve. … pogresna procena ucinioca. … bila duzna da predvidi mogucnost konfrontacije. … neurotski karakter njene emotivne nestabilnosti Daj sledecu stranu, na njoj verovatno pise koje se drustveno priznanje dodeljuje pociniocu zasluznom sto je pomogao otkrivanju i raskrinkavanju ovakvog zenskinja, i zastiti muskog dela populacije od istih.
morgana Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ali kafana i setnja mracnom livadom u istoj ravni rizika, ili kafana i autostop. zadivljena sam. ostatak da i ne pominjem.
svashtabezneshto Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Šta će uopšte žena u kafani!? Odakle je uopšte ovo? Po zabeleškama bih rekla da je ovo neki udžbenik, a ako jeste..
belch Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 jes, stoperke žele da ih siluju šta pričaš, naravno da je ista ravan
Аврам Гојић Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 ovo ide u novine odmah pod uslovom da je udzbenik aktuelan, naravno
morgana Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 jes, stoperke žele da ih siluju šta pričaš, naravno da je ista ravan sad ne znam jel se salis ili ne pa ne znam treba li da pitam otkud ti ideja da insinuiram da autostoperke zele da ih siluju
garcia Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ja sam fotkao jutros u neverici i zatečen. hiljadu slika i emocija su mi prošle kroz glavu. autor je profesor sa pravnog u Kragujevcu, dr Branislav Simonović:http://www.jura.kg.ac.rs/index.php/sr/prof.-dr-branislav-simonovic.htmudžbenik je iz Kriminalistike.
Recommended Posts