April 22, 201411 yr Author e aj sad stvarno, iz koje je godine ovaj udzbenik, ko su autori, odakle je snimak
April 22, 201411 yr … prihvata seksualno napetu situaciju… Razlicit nivo aspiracija ucinioca i zrtve. … pogresna procena ucinioca. … bila duzna da predvidi mogucnost konfrontacije. … neurotski karakter njene emotivne nestabilnosti Daj sledecu stranu, na njoj verovatno pise koje se drustveno priznanje dodeljuje pociniocu zasluznom sto je pomogao otkrivanju i raskrinkavanju ovakvog zenskinja, i zastiti muskog dela populacije od istih.
April 22, 201411 yr ali kafana i setnja mracnom livadom u istoj ravni rizika, ili kafana i autostop. zadivljena sam. ostatak da i ne pominjem.
April 22, 201411 yr Šta će uopšte žena u kafani!? Odakle je uopšte ovo? Po zabeleškama bih rekla da je ovo neki udžbenik, a ako jeste..
April 22, 201411 yr jes, stoperke žele da ih siluju šta pričaš, naravno da je ista ravan sad ne znam jel se salis ili ne pa ne znam treba li da pitam otkud ti ideja da insinuiram da autostoperke zele da ih siluju
April 22, 201411 yr ja sam fotkao jutros u neverici i zatečen. hiljadu slika i emocija su mi prošle kroz glavu. autor je profesor sa pravnog u Kragujevcu, dr Branislav Simonović:http://www.jura.kg.ac.rs/index.php/sr/prof.-dr-branislav-simonovic.htmudžbenik je iz Kriminalistike.