Jumanji Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Znaci gledam snimak gde covek danas na plazi na Adi medju ljudima juri zenu i sutira je u glavu (svoju vrv), samo JEDAN covek je reagovao i pokusao da ga odvoji i smiri, ostali gledaju, a eto i snimaju.Pa ovo je uzasno. JVM svima!
Desmond Bojčinski Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 27 minutes ago, Jumanji said: samo JEDAN covek je reagovao i pokusao da ga odvoji i smiri, Jednom sam pokušao da smirim i stao između oca i sina koji samo što nisu počeli da se mlate, posle sve drame i sranja ispadoh još i kriv što im se mešam u njihove stvari i privatnost. Koliko smo devijanti ne bi me čudilo da je taj na Adi stigao i šutirao ženu, a posle da su zajedno otišli kući. I kenjali o budali koja ga smirivala. 3
James Marshall Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Doživio sam i ja to jednom, od napadnute gospođe. U fazonu, šta se miješaš. 3
Svarog Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 12 minutes ago, James Marshall said: Doživio sam i ja to jednom, od napadnute gospođe. U fazonu, šta se miješaš. +1 Ali sam isto tako imao i primer gde je devojka bila baš zahvalna. Poenta je da ako unapred razmišljaš i procenjuješ možda nećeš pomoći nekome kome to zaista treba. Lakše je istrpeti to "šta se ti mešaš?". 3
Radoye Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Moj drugar tako fasovao batine - tip u neko gluvo doba mlati curu na ulici, ono pesnica u glavu, ona padne pa kad ustane opet bam i tako u krug. Ovaj moj stane izmedju njih, cura ustane i pocne da ga udara, ovaj krene da bezi a oni zajedno za njim i na kraju on dobio po piiiiiip :|
Jumanji Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Zanimljiva su vam ta iskustva.Ali ako vam savest nalaze, ok nemojte da se mesate, ja bih odlepila makar da ne vristim na njega, jer sumnjam da ovoj stoki mogu nesto. Uostalom mislim da je mnogo manji problem kada se pojedinac nadje u tako delikatnoj situaciji ili ovo kad gomila okolo gleda i snima, umesto da skocili na njega i obuzdali ga. Pa neka ga ona posle brani. 2
foto Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 On 23.6.2021. at 21:44, msv said: Navodno Vanja Bulić 99% tacno. meni samo nije jasno zasto se ti ljudi ne zadovolje biografijiom i, onda stave ime biografa i sve ok, miko ih ne drka, sve ide na vanjinu adresu, itd. nego insistiraju na autobiografiji i onda im se svi podsmevaju?
JozoMujica Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 27 minutes ago, foto said: 99% tacno. meni samo nije jasno zasto se ti ljudi ne zadovolje biografijiom i, onda stave ime biografa i sve ok, miko ih ne drka, sve ide na vanjinu adresu, itd. nego insistiraju na autobiografiji i onda im se svi podsmevaju? Možda ne znaju da postoji biografija? Ovako čuli ovaj napisao autobiografiju, onaj napisao autobiografiju...
Svarog Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 44 minutes ago, Jumanji said: Zanimljiva su vam ta iskustva. Ali ako vam savest nalaze, ok nemojte da se mesate, ja bih odlepila makar da ne vristim na njega, jer sumnjam da ovoj stoki mogu nesto. Uostalom mislim da je mnogo manji problem kada se pojedinac nadje u tako delikatnoj situaciji ili ovo kad gomila okolo gleda i snima, umesto da skocili na njega i obuzdali ga. Pa neka ga ona posle brani. upravo to. moja "iskustva" su da je to uvek u nekim izolovanim situacijama (mrak, nema prolaznika...).
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 nije to pisao vb, njemu ne bi sujeta izdržala da ne progovori o tome vb je napravio par ogromnih ispovednih intervjua i to su onda dali nekom ghost-u da uobliči u knjigu, plus dobar lektor i eto dela za lagunu
Frank Pembleton Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 nije to pisao vb, njemu ne bi sujeta izdržala da ne progovori o tome vb je napravio par ogromnih ispovednih intervjua i to su onda dali nekom ghost-u da uobliči u knjigu, plus dobar lektor i eto dela za lagunuVideo sam ga na KurirTV gde najavljuje promociju... Izgledalo je da samo što ne lane... ... Shiit has hit the fan
Reaktor Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 hours ago, Radoye said: Moj drugar tako fasovao batine - tip u neko gluvo doba mlati curu na ulici, ono pesnica u glavu, ona padne pa kad ustane opet bam i tako u krug. Ovaj moj stane izmedju njih, cura ustane i pocne da ga udara, ovaj krene da bezi a oni zajedno za njim i na kraju on dobio po piiiiiip :| ljubav pobeđuje
vememah Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 (edited) Tornado u Češkoj. Edited June 24, 2021 by vememah
Recommended Posts