Radoye Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Koji q je tamo ostalo vise da eksplodira, ovo maltene vec redovna pojava jednom nedeljno...
Jumanji Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Sto, jel ti mnogo smeta kumse?Poznat mi ovaj narativ, slicno je jedna osoba pisala, koju ti podrzavas.Prenosim traceve, estradu, zutu stampu?Ili mozda treba da se umesam u onaj cirkus na mod temi, nece mi biti dobro, jer vec nije od licemerja i pokvarenosti.Imas ignor ili skrol, kako vise volis.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 nije da mi baš mnogo smeta, al deluje da te zabole šta drugi postuju otprilike kao kada pričaš nekome nešto, a on te ne sluša pa posle 15 sekundi ti postavi pitanje na koje si mu upravo dao odgovor
Jumanji Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 O cemu ti kog djavola pricas?Desilo se nesto sto nije uobicajeno bas, niti normalno, mislim da je ovo prava tema, niko nije pisao o tome, niti postavljao, tako da tvoje zameranje ne razumem bas.Kad vidim vest koja smatram da je bitna postavim, jer mi je lakse tako nego da pisem...e.desilo se to i to, posto uglavnim radim vise stvari istovremeno, a kao sto rekoh, ignorisi.
aram Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 6 minutes ago, Jumanji said: O cemu ti kog djavola pricas? kriva si, priznaj! kums postovao to par minuta pre tebe na vocap. ubuduće da iščitaš sve teme da proveriš da nije neko negde stavio, jer jasno? 1
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 ma jok bre samo vidim aramu dosadno pa pli vatru 1
Jumanji Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 E svasta vala.Ja se jos ubih ovde lustajuci vesti, a znam da je ona od veceras, da li sam toliko blesava, jer mi se desava.I umesto lepo da kaze...e postavio sam ja to na temi toj i toj, drzi mi predavanja o mom nepostovanju sagovornika, bezobrazluku, sta vec. Jbg, slabo idem u vocap, a uostalom prosli put smo ovde pisali. 1
Time Crisis Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Čak četiri posta pre nego što se nastavilo o telećoj glavi
pbg12345 Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 (edited) ok ljuci, radi se o cacku, najlepsem i najvaznijem srpskom gradu svaka vest iz tog grada, pa i nazalost i ovakva, zalsuzuje da se nadje na makar tri teme na forumu kad sam vec skrenuo u off, da nastavim i pokusam malo da relaksiram elem, prolazio neki dan posle duze vremena kroz ovcarsko kablarsku, jbt zaboravio sam koliko je ono do jaja krajolik eto mene za mesec dana najvise dole da prospartam natanane po kraju Edited June 19, 2021 by pbg12345 2
Lancia Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 4 minutes ago, pbg12345 said: ok ljuci, radi se o cacku, najlepsem i najvaznijem srpskom gradu svaka vest iz tog grada, pa i nazalost i ovakva, zalsuzuje da se nadje na makar tri teme na forumu kad sam vec skrenuo u off, da nastavim i pokusam malo da relaksiram elem, prolazio neki dan posle duze vremena kroz ovcarsko kablarsku, jbt zaboravio sam koliko je ono do jaja krajolik eto mene za mesec dana najvise dole da prospartam natanane po kraju Cacak>Uzice
Jumanji Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Ima nekih 10+godina kako dosta idem po Srbiji, ako racunam i one obilaske rodbina i prijatelja raznoraznih koji traju i duze. Prlepa nam je zemlja, toliko toga moze da da, sa pametnim ulaganjem, sredjivanjem, mudrim [emoji24] vodjenjem (mislim na turizam), ali ranije samo vrlo siromasna i zapustena , a sada sve vise i vise unistavana i skrnavljena, ko zna sta ce ostati... Kakva steta, kakav jad.
nisam ja Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 ne kapiram ja čačak baš nešto. grad-pečenjara. mada procenjujem iz tranzita. užce ima moje simpatije. mada da bi živio u onom levku moraš bit lud pomalo. 1 3
Recommended Posts