Mil@n Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 (edited) 14 hours ago, eumeswil said: Jel se kaže potrovati ili pootrovati? Ili jednostavno otrovati... Edited June 15, 2021 by Mil@n
Arkadija Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 (edited) Meni su posebna kategorija opasnosti na ulicama dostavljaći na biciklima i skuterima. Dakle, za njih ništa ne postoji. Ni semafor, jer odmah se penje na trotoar i prelazi ulicu na pešačkom prelazu, voze u kontra snerovima gde stignu, noću bicikli retko imaju bilo kakava svetla ili reflektujuće trake. Pre neki dan mi se desilo da sam išla sa mamom prema Terazijama i kod autobuske stanice kod Beograđanke, skuter Glovo, iz kolone koja stoji u pravcu Londona, odlučuje da ne može ni sekund više da čeka, zaleće se preko svih traka, penje se na trotoar kod kućice sa kokicama, uleće među pešake i nastavlja da piči ne malom brzinom prema Inteza banci na raskrsnici. Tu se na završava, onda dijagonalno seče ka apoteci, opet se penje na trotoar i nastavlja trotoarom da vozi ka Terazijama. Majka i ja smo se jedva izmakle, ljudi su ostajali u šoku, policije, naravno nigde. Edited June 15, 2021 by Arkadija 5 1
Filozof manijak Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Dodao bih i one što teraju električne trotinete 3 1
Valk Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 3 hours ago, SNARC said: Imam u glavi Roberta de Nira i Brusa Vilisa u bar pet uloga. Jednom samo da narod izvuče takvog jednog ubicu iz auta i linčuje ga na licu mesta... 2
Jimmy Kowalski Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 48 minutes ago, Valkyrie said: Jednom samo da narod izvuče takvog jednog ubicu iz auta i linčuje ga na licu mesta... 1
Valk Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Ne znam baš, nekako mi ovo pesničanje dođe plemenito, više sam za inglorious bastards style.
askeladden Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 10 hours ago, ToniAdams said: ma slazem se, ne radim to cesto, ali put je bas bio dojaja prohodan i sve je bilo ravno, i onom ispred sebe sam ostavio makar sto metara lufta. jos auto sa lizinga ludilo je sto je ova riba vozila skodu fabiju, nisam ni znao da mogu toliko da razviju. Gledao na Sveckoj tv,love u tunelu prekoracenje.Prolece nesto,pandur samo javlja motor panduru,Crno auto 172km/h.Toliko brzo ide da ne vidi marku.Motordzija zaustavlja Citroën Cactusa a genie u kolima kao ma ne nemoguce nisam primetio da sam tako brzo vozio.Lol . 1
askeladden Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 8 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ili onaj dogadjaj u Crnoj Gori nazalost
Downforce Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Meni je ovo potpuno carski. Jos uvek ne znamo ciji je i ko ga je vozio. Posto ih ima milion u svijet.
Filozof manijak Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 27 minutes ago, Downforce said: Meni je ovo potpuno carski. Jos uvek ne znamo ciji je i ko ga je vozio. Posto ih ima milion u svijet. Koliko košta točak ferarija? Pitam za druga
Recommended Posts