SNARC Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 1 hour ago, ToniAdams said: svojim ocima sam gledao kako majstor u vitezova karadjordjeve zvezde prelazi u suprotnu traku, jer guzva, zalece se dok se skoro nije sudario sa autom iz suprotnog smera, a onda siftuje levo na trotoar i tu nastavlja da ide. na trotoaru je bila zena sa dvoje malecke dece i da se nije bukvalno bacila u poslednjem trenutku na stranu, ovaj govnar (ili govnarka) bi ih izgazio kao nista. faca dece koja su se ukoceno okacila na tu zenu su nesto sto nikad necu zaboraviti. Imam u glavi Roberta de Nira i Brusa Vilisa u bar pet uloga. 1
ToniAdams Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 pa i ovaj ili ova su kapiram imali neki film u glavi. beli rendz rover sport, inace, ako ga vidite, sklanjajte se od njega.
SNARC Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 Just now, ToniAdams said: pa i ovaj ili ova su kapiram imali neki film u glavi. beli rendz rover sport, inace, ako ga vidite, sklanjajte se od njega. Zurili su..ne zaradi se to belo dzipce sve u hladu sedeci..no zurbom i na strasnom mestu postojanjem. Kad vec kukamo..Vozim juce srednjom trakom, pretice me riba koja evidentno sa nekim preko bluetooth-a u kolima vodi zivopisan razgovor i ne stedi gestove dok objasnjava. Udje u srednju traku ispred mene pa pozeli da se vrati u brzu i proba da uradi to bez gledanja..i umalo se ne zakuca u kombi koji nas je sve obilazio. Naravno, od straha ukoci u mestu. Ja sam uspeo da ukocim i ne udarim je jer sam provalio da je dijabola..ali aplauz zasluzuje lik koji je vozio iza mene i uspeo da zakoci i ne udari me..pogotovu sto se to desavalo par minuta posle pljuska. Sve ovo ne bi bilo cudno da mi se ovo ne desava drugi put u nedelju dana..da umalo glavu izgubim zbog likova ciji razgovori moraju da se odvijaju u kolima. 1
ToniAdams Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 ma lude ribe su posebna kategorija, pre par meseci mi se jedna zabila u branik, bukvalno na mozda metar ipo razmaka, a vozim po autobanu na momente i 200. ukocila je tek kad sam satro uzeo telefon i digao ga jednom rukom da je kao snimim.
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 29 minutes ago, ToniAdams said: a vozim po autobanu na momente i 200 čega 200
namenski Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 5 minutes ago, ToniAdams said: pa nema ogranicenja da gomili deonica. Da me ne shvatis pogresno: preko cirka max 130 - 140 km/h ne vozis ti (ni bilo ko) auto - auto vozi tebe. A nema tih refleksa, ni vozackog takozvanog znanjatm koji ce na 200 km/h (to je, ovako iz glave preko 50 metara u sekundi) da reaguje sa procentom iole racionalnog ili promisljenog vecim od, pa recimo, u vr' glave 10%, mada sam preterao. Ostalo je - sreca, lutrija. Da ne bude zabune: i ja po nekad dam po gasu... Ali je, na sve to - jednostavno, pa jebiga, kako drugacije da kazem nego - glupo. 6 1
ToniAdams Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 ma slazem se, ne radim to cesto, ali put je bas bio dojaja prohodan i sve je bilo ravno, i onom ispred sebe sam ostavio makar sto metara lufta. jos auto sa lizinga ludilo je sto je ova riba vozila skodu fabiju, nisam ni znao da mogu toliko da razviju. 1
zorglub Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 13 hours ago, eumeswil said: Jbt, jel' moguće da su ovako i rešavali travu pored autoputa u BG? Proći ću danas opet, znam da sam se baš zapitao otkud se osušila.
SNARC Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 9 minutes ago, zorglub said: Jbt, jel' moguće da su ovako i rešavali travu pored autoputa u BG? Proći ću danas opet, znam da sam se baš zapitao otkud se osušila. Total se u Srbiji vec neko vreme po selima prodaje na litar, u rinfuzu..ko jos da se zajebava kosenjem. Spizdis ovo i super. 1
radisa Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 23 minutes ago, SNARC said: Total se u Srbiji vec neko vreme po selima prodaje na litar, u rinfuzu..ko jos da se zajebava kosenjem. Spizdis ovo i super. Navodno, biće zabranjen uskoro... Rekli mi u poljoapoteci... 1
đorđe geprat Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 ja ga ovde koristim da se rešim izdanaka bagrema posvuda. drugog rešenja nema. probao sam totalom i da sjebem bršljan (davi mi šumske jagode) no, neće. sad sam kupio nešto drugo.
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 1 hour ago, ToniAdams said: sto brt? pa nema ogranicenja da gomili deonica. jel s korsi.com
Recommended Posts