June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 7:10, ToniAdams said: svojim ocima sam gledao kako majstor u vitezova karadjordjeve zvezde prelazi u suprotnu traku, jer guzva, zalece se dok se skoro nije sudario sa autom iz suprotnog smera, a onda siftuje levo na trotoar i tu nastavlja da ide. na trotoaru je bila zena sa dvoje malecke dece i da se nije bukvalno bacila u poslednjem trenutku na stranu, ovaj govnar (ili govnarka) bi ih izgazio kao nista. faca dece koja su se ukoceno okacila na tu zenu su nesto sto nikad necu zaboraviti. Imam u glavi Roberta de Nira i Brusa Vilisa u bar pet uloga.
June 15, 20213 yr pa i ovaj ili ova su kapiram imali neki film u glavi. beli rendz rover sport, inace, ako ga vidite, sklanjajte se od njega.
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 8:42, ToniAdams said: pa i ovaj ili ova su kapiram imali neki film u glavi. beli rendz rover sport, inace, ako ga vidite, sklanjajte se od njega. Zurili su..ne zaradi se to belo dzipce sve u hladu sedeci..no zurbom i na strasnom mestu postojanjem. Kad vec kukamo..Vozim juce srednjom trakom, pretice me riba koja evidentno sa nekim preko bluetooth-a u kolima vodi zivopisan razgovor i ne stedi gestove dok objasnjava. Udje u srednju traku ispred mene pa pozeli da se vrati u brzu i proba da uradi to bez gledanja..i umalo se ne zakuca u kombi koji nas je sve obilazio. Naravno, od straha ukoci u mestu. Ja sam uspeo da ukocim i ne udarim je jer sam provalio da je dijabola..ali aplauz zasluzuje lik koji je vozio iza mene i uspeo da zakoci i ne udari me..pogotovu sto se to desavalo par minuta posle pljuska. Sve ovo ne bi bilo cudno da mi se ovo ne desava drugi put u nedelju dana..da umalo glavu izgubim zbog likova ciji razgovori moraju da se odvijaju u kolima.
June 15, 20213 yr ma lude ribe su posebna kategorija, pre par meseci mi se jedna zabila u branik, bukvalno na mozda metar ipo razmaka, a vozim po autobanu na momente i 200. ukocila je tek kad sam satro uzeo telefon i digao ga jednom rukom da je kao snimim.
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 9:20, ToniAdams said: a vozim po autobanu na momente i 200 čega 200
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 10:01, ToniAdams said: pa nema ogranicenja da gomili deonica. Da me ne shvatis pogresno: preko cirka max 130 - 140 km/h ne vozis ti (ni bilo ko) auto - auto vozi tebe. A nema tih refleksa, ni vozackog takozvanog znanjatm koji ce na 200 km/h (to je, ovako iz glave preko 50 metara u sekundi) da reaguje sa procentom iole racionalnog ili promisljenog vecim od, pa recimo, u vr' glave 10%, mada sam preterao. Ostalo je - sreca, lutrija. Da ne bude zabune: i ja po nekad dam po gasu... Ali je, na sve to - jednostavno, pa jebiga, kako drugacije da kazem nego - glupo.
June 15, 20213 yr ma slazem se, ne radim to cesto, ali put je bas bio dojaja prohodan i sve je bilo ravno, i onom ispred sebe sam ostavio makar sto metara lufta. jos auto sa lizinga ludilo je sto je ova riba vozila skodu fabiju, nisam ni znao da mogu toliko da razviju.
June 15, 20213 yr On 14. 6. 2021. at 21:06, eumeswil said: Jbt, jel' moguće da su ovako i rešavali travu pored autoputa u BG? Proći ću danas opet, znam da sam se baš zapitao otkud se osušila.
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 10:20, zorglub said: Jbt, jel' moguće da su ovako i rešavali travu pored autoputa u BG? Proći ću danas opet, znam da sam se baš zapitao otkud se osušila. Total se u Srbiji vec neko vreme po selima prodaje na litar, u rinfuzu..ko jos da se zajebava kosenjem. Spizdis ovo i super.
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 10:31, SNARC said: Total se u Srbiji vec neko vreme po selima prodaje na litar, u rinfuzu..ko jos da se zajebava kosenjem. Spizdis ovo i super. Navodno, biće zabranjen uskoro... Rekli mi u poljoapoteci...
June 15, 20213 yr ja ga ovde koristim da se rešim izdanaka bagrema posvuda. drugog rešenja nema. probao sam totalom i da sjebem bršljan (davi mi šumske jagode) no, neće. sad sam kupio nešto drugo.
June 15, 20213 yr On 15. 6. 2021. at 10:01, ToniAdams said: sto brt? pa nema ogranicenja da gomili deonica. jel s korsi.com