June 12, 20213 yr 3 hours ago, Filozof manijak said: Jbt, koliko je leda palo. Da li je išta ostalo od letine? Po snimcima i kako sam čuo bio je dosta sitan tako da to je sreća u nesreći.
June 12, 20213 yr Kod Malog Iđoša u DTD se utopilo dvoje djece, ja ne mogu da vjerujem kako svake godine moraju da se ponavljaju ovakve tragedije...
June 12, 20213 yr On 11.6.2021. at 14:30, Valkyrie said: Guglala sam da vidim ko je ova sa ferarijem i izađe mi vest kako joj otac i majka strahuju za život. Pomislim preti joj neko, kad ono izlio joj se silikon u guzici pa joj popravljaju dupe na VMA. Haos! Valk, samo da ti kažem da si legenda i car i da te pozdravim
June 13, 20213 yr 15 hours ago, napadaj said: Ali su zato živeli kao milijarderi i još su im se budale koje su im sve plaćale divile zbog toga.
June 13, 20213 yr 46 minutes ago, napadaj said: Idealna da pravi društvo redovnim posetiocima Briona pre pedesetak godina.
June 13, 20213 yr Guglala sam da vidim ko je ova sa ferarijem i izađe mi vest kako joj otac i majka strahuju za život. Pomislim preti joj neko, kad ono izlio joj se silikon u guzici pa joj popravljaju dupe na VMA. Haos! Invalidno (iz dupe) u mozakInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
June 13, 20213 yr 2 hours ago, namenski said: Kako ono beše, glupo je ličnosti iz prošlosti i njihovo delo meriti sadašnjim aršinima? Važi li suprotno?
June 14, 20213 yr Malo mi je lakše posle čitanja komentara na reditu, još ima normalnih u nas. Ali ovo je takva bolest da ne mogu da dođem sebi.
June 14, 20213 yr Ja tek sada skapirao da su njega stvarno sahranili u "aleji zasližnih građana".Pa jbte.Ništa, meteor, i to sve... .... Shiit has hit the fan!
June 14, 20213 yr mislim da stvarno zaslužni građani treba da se isele iz te aleje. to se pretvara u aleju ničim zaslužnih individua
June 14, 20213 yr On 9.6.2021. at 12:34, Filozof manijak said: desi se srpski obrazovni sistem Pogrešan kućni odgoj uz Pink/Idj/Baka Prase začin. Edited June 14, 20213 yr by Facundo Orellana
June 14, 20213 yr https://rs.n1info.com/posts/decak-se-utopio-u-bazenu-kod-sombora-sumnja-se-da-ga-je-gurnuo-drugPreskočili ogradu, osmogodišnjak gurnuo u bazen desetogodišnjaka neplivača i dete se udavi... Sent from my M2002J9G using Tapatalk