June 10, 20213 yr ja sam tražio Roots Bloody Roots ali ostatak vrtićke grupe nije imao sluha. prokleti EKV fanovi.
June 10, 20213 yr iso si u vrtic 1996? edit. u stvari nista, jebi ga, kad preracunam. do mene je Edited June 10, 20213 yr by precog
June 11, 20213 yr 18 hours ago, napadaj said: Sve to je smeće, klince treba učiti da slušaju Slejer Nas zabac je juce imao visoku temperaturu, trazio tati muziku i "onaj snimak sa tetama", i onda posle 10-tak minuta spokojno zaspao uz njih: Spoiler
June 11, 20213 yr Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki [emoji850]Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet.
June 11, 20213 yr 9 minutes ago, Jumanji said: Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet. Starleta iz Smederevske Palanke. Predpostavljam da je taj biznis kod nekih otišao korak dalje, i da peru pare za kriminalce. Teško da im samo spavanje sa istima može obezbediti takav stil života.
June 11, 20213 yr 22 minutes ago, Jumanji said: Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet. Sunce ti..pocele i kurve da spinuju..daleko smo dogurali. Tako biva kada je palamudjenje glavni drzavni produkt.
June 11, 20213 yr ja se slažem s tacom. prioritet nam mora biti rešavanje problema serijskih ubica, psihopata i njihovih saradnika penzionera i mediokriteta. ponašanje možemo rešiti na kraju, za par dana.