Svarog Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 ja sam tražio Roots Bloody Roots ali ostatak vrtićke grupe nije imao sluha. prokleti EKV fanovi. 2 5
precog Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 (edited) iso si u vrtic 1996? edit. u stvari nista, jebi ga, kad preracunam. do mene je Edited June 10, 2021 by precog
Popular Post Svarog Posted June 10, 2021 Popular Post Posted June 10, 2021 Nemoj da mi kažete da niste videli ovo 😄😍 4 4 3 3
Jumanji Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Zapalila se pokretna traka u Kolubari. Ovi nas truju, ubijaju, satrece nas bokte 1
I*m with the pilots Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 18 hours ago, napadaj said: Sve to je smeće, klince treba učiti da slušaju Slejer Nas zabac je juce imao visoku temperaturu, trazio tati muziku i "onaj snimak sa tetama", i onda posle 10-tak minuta spokojno zaspao uz njih: Spoiler 1 6 2
Jumanji Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki [emoji850]Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet. 1
radisa Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Vidim da je uložila puno toga u sebe... Pa kako onda ne bi privlačila pažnju... 1
ragasto Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 @I*m with the pilots Iskusno, taj koncert je bitan.
mraki Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 9 minutes ago, Jumanji said: Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet. Starleta iz Smederevske Palanke. Predpostavljam da je taj biznis kod nekih otišao korak dalje, i da peru pare za kriminalce. Teško da im samo spavanje sa istima može obezbediti takav stil života. 1
SNARC Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 22 minutes ago, Jumanji said: Aaa to ona sa ferarijem sto sam postavljala, sto se parkirala na mesto za invalide, pa se preparkirala na pesacki Pa ko je sad pa ona?? Jbt kakav sve polusvet ima ovde minute, sate, godinama paznju i publicitet. Sunce ti..pocele i kurve da spinuju..daleko smo dogurali. Tako biva kada je palamudjenje glavni drzavni produkt. 4
slepa živana Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 ja se slažem s tacom. prioritet nam mora biti rešavanje problema serijskih ubica, psihopata i njihovih saradnika penzionera i mediokriteta. ponašanje možemo rešiti na kraju, za par dana.
Recommended Posts