Redoran Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 21 hours ago, Jumanji said: Prvo da vidi kako ce sa sobom. Kako sebi da objasni, ne da ga je zaboravio na 15-20 minuta vec do 15-16h kada ga je vec zena zvala. I jos ako je tacno ono sto pise po portalima da je tvrdio ili sta vec da je dete u vrticu, odnosno oni gledali jos sigurnosne kamere, kakvo je to tek pomracenje mozga. Ma krv da ti se zaledi. Ovakvi užasi se dešavaju u drugim zemljama (mislim procentualno najviše u SAD). Uzroci su različiti ali dosta se pričalo npr. o slučaju univerzitetskog (ili srednjoškolskog, ne sećam se više) profesora koji je ujutro regularno došao na posao, parkirao auto na otvorenom parkingu i u njemu ostavio dvoje male dece. Da stvar bude još crnja, on ih je i pronašao kada se kasno popodne vratio na parking. On je u izjavi policiji i kasnijim psihijatrijskim veštačenjima stalno ponavljao kako je bio potpuno ubeđen da je klince ostavio u vrtiću pre nego što je otišao na posao, što mu je i bila svakodnevna rutina. Mislim da su na kraju zaključili da čovek nije ni lud, ni retard kao oni što ostave decu u kolima "samo na pola sata dok odu u supermarket", nego da je mozak naprosto zabagovao i svakodnevnu rutinu nesvesno pretvorio u tragediju.
radisa Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 37 minutes ago, gospa buba said: ali zashto im smeta filter? prosto uzmu i skinu, tek tako? dobro i prodaju, ne kazem. Sent from my Moto E (4) using Tapatalk Začepi se, ako se auto ne vozi onako kako proizvodjač kaže... Da bi se DPF filter pročistio, mora se povremeno izaći na put i dati gas... Što ljudi koji voze uglavnom po gradu ne rade dovoljno često, i onda se začepi i bude problem...
Lo Zingaro Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 4 minutes ago, radisa said: Začepi se, ako se auto ne vozi onako kako proizvodjač kaže... Da bi se DPF filter pročistio, mora se povremeno izaći na put i dati gas... Što ljudi koji voze uglavnom po gradu ne rade dovoljno često, i onda se začepi i bude problem... Eto vidis sta nam rade. Pa kako onda da ti ne dodje da ga iscupas. Pametnom dosta.
Hamlet Strašni Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Nama u Grčkoj počeo da se glasi automobil. Odvezli ga nekako do majstora, on nam za 500 evra zamenio katalizator*. Zeznuli smo ga fizički kada smo najahali na neki trotoar. Posle nam naš majstor u Srbiji rekao da se automobil gasio po nalogu kompjutera koji je ustanovio da katalizator ne radi i da se to kod nas rešava za 50 evra tako što skinu katalizatror i premoste ga i isključe senzor ili tako nešto. * Katalizator valjda prečišćava izduvne gasove, tako su mi rekli. Ako su lagali mene i ja lažem vas. Nemam pojma o kolima generalno. Žena vozi uvek. 2
gospa buba Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 pa to je predivno. i posle shto je srbija zagadjeno sranje od zemlje.Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
djeneralche Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 17 minutes ago, gospa buba said: pa to je predivno. i posle shto je srbija zagadjeno sranje od zemlje. Sent from my Moto E (4) using Tapatalk Tri godine su ljudi imali vremena da se prilagode. I jedno veliko nista. Mogu da kazu ako hoces da vozis po gradu ne mozes bez katalizatora i dpfa. Ko se vozi po BG-u nije sirotinja.
pacey defender Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 5 hours ago, Tihajeza said: Na drugoj lokaciji ne bih reagovala sleganjem ramena. Na drugoj lokaciji ulica je postojala i ranije, na drugoj lokaciji je (kakav takav) grad, (kakvo takvo) društvo, pa da ga i komentarišeš, hvališ, zgražavaš se. Ovo ovde je kriminalno delo od početka, ne čudi me baš ništa što se dešava u kriminalnom delu, koje tačno znam ko ga je napravio i kada. Moguce da se ljudi dodatno osile u tom prostoru, a bahatosti ima na svakom koraku.
gospa buba Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 oni su to i napravili za sebe, da zive tak svoj model zivota, plastichne zene i auta bez krova. ne znam samo shto zavaravaju narod kvazi sadrzajima i kvazi shetalishtima, izmishljotinama lepote. opet, mozda im je tamo i potreban neki plebs da se pripushta, da im se razjaruje sa kamerama, skache, slikava zvezde i vrishti.shto se mene tiche dabogda se svalilo u savu chim prije. dovoljno je random jedno. za sad neshto malo hrishcanishem, samo da ne budu ljudi unutra, ali i to ce da me pusti vremenom Sent from my Moto E (4) using Tapatalk 2
Bujodrag Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Živeo saam na Altini godinu dana s devojkom. Ono tamo je skroz Divlji Zapad ali su svi uglavnom pičkice. Jedan komšija mi se uneo u lice s namerom da me bije a ja sam mu ukazao na martinke koje nosim i rekao da ću mu slomiti kosti jer sam stajao na stepeniku. Onda je rekao da će zvati policiju zbog naše glasne muzike a ja sam mu odgovorio: Imam decibel metar, zvaću ja policiju i prijaviti uznemiravanje. Nije se više žalio. Tja.
Popular Post eumeswil Posted June 10, 2021 Popular Post Posted June 10, 2021 On 9.6.2021. at 12:32, Svarog said: juče u bloku proslava maturanata iz osnovne škole. repertoar narodnjaka (prepoznao samo "Jutro je" od Nade Topčagić). pa splet rodoljubivih pesama. zastave (Zvezda, Srbija). bakljada. posle i trubači, sa sve kićenjem novčanicama. u istom bloku istovremeno proba predškolaca za završnu predstavu koja će biti danas. sa zvučnika obrada pesme "Zemlja" od EKVa i deca pevaju u horu. 300 metara i 8 godina između njih. šta se desi na tom putu, tema kojom se nažalost ne bavimo kao društvo. Beograd, dok je DJB još bio živ. Ulazim u jedan novobeogradski blok... tamo predškolci slušaju Zemlju, a mamike se pucaju najfinijim molijem. Nema više tog post pank arta. Došli su seljaci osmaci, sjebali žardinjare i oduzeli nam peak đinđićizma. Srećom, duh beogradski živeće sve dok imamo nove mlade ljude poput PPP podmlatka. 5 11 1
Tihajeza Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Meni je "Zemlja" za predškolce podjednako neodgovarajuća pesma kao Nadino "Jutro je" za osmake. Ako ne i gore. 4
ragasto Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 13 minutes ago, Tihajeza said: Meni je "Zemlja" za predškolce podjednako neodgovarajuća pesma kao Nadino "Jutro je" za osmake. Ako ne i gore. Bukvalno. Bar 90% njih će početi da sluša nešto drugo kad bude napunilo 12/13 godina.
Tihajeza Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Zato što šestogodišnje dete ne može da razume nikako tekst: U zemlji vidim spas Iz sna me budi glas koji ne poznajem Dok grane miluju naša tela Dok senke prave pokrov za nas Dok petnaestogodišnjaku testosteron i koješta već navire na uši, i većina njih ljubi jastuk zaista, ono bukvalno, pa se makar identifikuje. 1
Popular Post napadaj Posted June 10, 2021 Popular Post Posted June 10, 2021 Sve to je smeće, klince treba učiti da slušaju Slejer 8 1 2
Recommended Posts