расејан Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 razumem da se ljudi uplaše i da ne pomognu strahujući za sopstvenu bezbednost. ali da pri tome stoje mirno i snimaju kako čovek gori, to mi već nije jasno :( Ако пружиш помоћ а нешто пође по злу, кад се ствари смире, лако ће да се нађе адвокат који ће да смисли како си ти као нестручан у ствари проузроковао већу штету него што би било да ниси ништа ни дирао, а све и да си доктор, опет можеш да најебеш ако ниси добио јасан и гласан (писмени или пред сведоцима које овај не може да потплати) пристанак. Тужакање је одавно уништило амерички начин живота и још којешта тамо.
Ariel Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 http://ateisti.com/sajam-neobrazovanja/ Na stranu šta mislio o dotičnom udruženju ateista, ovo je priličan skandal. Naročito je interesantno da je u pitanju ista direktorka na koju se navrzao Malokurcki nedavno kada je kao "zabranila" da učenici obeleže 15 godina od bombardovanja... Rekao bih da je žena navatala sada strah od bolida pa je reagovala ovako preterano, ali ko zna...
Аврам Гојић Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 http://ateisti.com/sajam-neobrazovanja/ Na stranu šta mislio o dotičnom udruženju ateista, ovo je priličan skandal. Naročito je interesantno da je u pitanju ista direktorka na koju se navrzao Malokurcki nedavno kada je kao "zabranila" da učenici obeleže 15 godina od bombardovanja... Rekao bih da je žena navatala sada strah od bolida pa je reagovala ovako preterano, ali ko zna... ja njima za početak ne verujem ništa.
Muwan Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 http://ateisti.com/sajam-neobrazovanja/ Na stranu šta mislio o dotičnom udruženju ateista, ovo je priličan skandal. Naročito je interesantno da je u pitanju ista direktorka na koju se navrzao Malokurcki nedavno kada je kao "zabranila" da učenici obeleže 15 godina od bombardovanja... Rekao bih da je žena navatala sada strah od bolida pa je reagovala ovako preterano, ali ko zna... Ako je ovaj deo istinit onda je sve objašnjeno: Ranije pomenuti nepoznati sveštenik je naime direktorki, po njenim rečima, pretio tužbom i rekao da će o njoj širiti loše priče. Zamisli situaciju da je direktorka odbila da ispuni popovsku želju odnosno da je ostavila ateiste na štandu. Kontam da bi koliko sutra ujutro jedna ličnost od javnog značaja preko Fejsa uputila poziv - po drugi put u kratkom vremenskom periodu - na progon i linč ove žene. Ne bi me čudilo da je već neko vreme pred nervnim slomom i da ju je ova popovska pretnja potpuno potukla. Koga i ne bi.
mire Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 jako mi žao te žene, šta je ona koji moj skrivila, pa da se baš objahuju po školi u kojoj je direktor edit: ica
gospa buba Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 čime li ih tasovac inspiriše? +1 frizurom valjda. to sto on svira, mladi ne slushaju. niti su, nikad <_< ko je nemanja radulovic? i gde je dobrica cosic? ^_^
gospa buba Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) eee. propade dobrica. to je 1 fikshn slika. ono sto je juche bio disident, danas je neshto sasvim drugo ^_^ Edited April 17, 2014 by gospa buba
Ariel Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ako je ovaj deo istinit onda je sve objašnjeno: Ranije pomenuti nepoznati sveštenik je naime direktorki, po njenim rečima, pretio tužbom i rekao da će o njoj širiti loše priče. Zamisli situaciju da je direktorka odbila da ispuni popovsku želju odnosno da je ostavila ateiste na štandu. Kontam da bi koliko sutra ujutro jedna ličnost od javnog značaja preko Fejsa uputila poziv - po drugi put u kratkom vremenskom periodu - na progon i linč ove žene. Ne bi me čudilo da je već neko vreme pred nervnim slomom i da ju je ova popovska pretnja potpuno potukla. Koga i ne bi. Pa to i ja kontam. @Vasa - Ide i meni na karu to udruženje ateista, ali ne bih rekao da su ovako nešto izmislili.
mire Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 papci našli da se drkaju u pominjanoj školi gde je direktorka, kroz ica, još više razvlačena pa još i u ne baš prikladnom terminu ispravka, šupci
Agni Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Pa to i ja kontam. @Vasa - Ide i meni na karu to udruženje ateista, ali ne bih rekao da su ovako nešto izmislili. U svakom slucaju oni nemaju sta da traze na sajmu obrazovanja, nije mu to svrha.
Agni Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Mda, a pop ima šta da traži... Pop se tu setkao, nije drzao "radionicu".
Recommended Posts